Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Stort, lyst værelse på Jægergårdsgade

Rent:
kr. 3,500
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 17 m²
City: Aarhus
The room is rented out Find other rooms

Stort, lyst værelse på Jægergårdsgade

All information about the room

Address:
Dybbølgade 15, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 3,500
Deposit:
kr. 3,500
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
17 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej!

Jeg leder efter én at dele min lejlighed på Frederiksbjerg med fra den 1. Maj. Lejligheden ligger på hjørnet af Dybbølgade og Jægergårdsgade (Dybbølgade 15) og har Burgershack og Mikkeller som nærmeste naboer.
Lejligheden er på 70 kvm, og består af to værelser, køkkenalrum/stue, toilet/bad og stor tagterrasse med udgang fra stuen hvor der er morgen og eftermiddags- og aftensol. Værelset jeg fremlejer er 17 kvm. Der er opvaskemaskine og vaske/tørretumbler i lejligheden og en mindre gård vi deler med baghuset, hvor der kan stilles cykler og holdes sommerfester (når vi må det igen).

Det kedelige: Indflytning den 1. Maj. Huslejen er 3500 kr. inkl. vand og varme, ekskl. el og internet som vi deler når regningen kommer. Indflytningsprisen er første måneds husleje, en måneds forudbetalt husleje og depositum på én måneds husleje.

Lidt om mig:
Jeg hedder Katrine, er 23 år og læser dramaturgi på Aarhus Universitet. I min fritid arbejder jeg som teaterunderviser og laver generelt bare mange teater-relaterede ting. Ud over min ret nørdede passion for teater, er jeg en meget udadvendt og social type der elsker at have gang i tusind ting, og helst på én gang. Jeg er ikke den bedste kok, så du får næsten køkkenet til dig selv - til gengæld kan jeg telefonnummeret på det bedste pizzaria på Frederiksbjerg.

Lidt om dig:
Det vigtigste om dig er at du er studerende mellem 22 og 27 (så vi er jævnaldrende og kan få boligstøtte). Hvis du er interesseret så skriv gerne lidt mere om dig i ansøgningen.

Del meget gerne dette opslag! Send en mail til mig på eller en privat besked herinde hvis du eller en ven er interesseret, så finder vi ud af en kaffe-date og en hyggesnak.

Kh Katrine Flarup Staunstrup

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
22 - 27
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more