Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Tredje roomie søges til bofælleskab

Rent:
kr. 4,725
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 7 m²
City: København

Tredje roomie søges til bofælleskab

All information about the room

Address:
Elstarvej , København
Rent:
kr. 4,725
Deposit:
kr. 14,925
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
7 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Min veninde og jeg har scoret en 4 værelses lejlighed i Valby fra 1 juni, og søger vores tredje roomie til at flytte ind sammen med os. Lejligheden ligger på Elstarvej på anden sal og er 112m2. Lejligheden består af entré, 3 værelser, stort køkken i forbindelse med stuen, badeværelse, altan og kælderrum. Lejligheden overtages som ny.
Selve værelset til leje er 7 m2 og er ikke møbleret, det er resten af lejligheden heller ikke, men jeg har det meste til fællesarealerne og køkken.
Huslejen ligger på 4725 kr. med aconto (vand og varme), og der skal betales depositum svarende til 3 måneders husleje plus en måneds forudbetalt leje.
Lidt om os:
Nanna – 22 år
Jeg flytter til København fra Silkeborg for at læse til fysioterapeut. Meget af min fritid bliver brugt på forskellige hækle projekter og jeg har login til de fleste streaming tjenester. Derudover elsker jeg at være sammen med mine venner og få et par kolde øl eller vin til sommeraftenerne :)
Erna – 19 år
Jeg flytter til København fra Island for at arbejde. Jeg er fra Island, men voksede op i Danmark. Jeg elsker alle kreative ting som at tegne, lave smykker og modedesign
Vi mødte hinanden på Grundtvigs Højskole efteråret 2020, og vi leder efter en langtids roomie vi kan opbygge et godt bofællesskab med, hvor der både er plads til hyggelige stunder, men en lukket dør også bliver respekteret. Hvis det lyder som noget for dig så send os en besked og fortæl lidt om dig selv, så vil vi vende tilbage

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
Female
Age:
18 - 25
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more