Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Roommate søges til værelse i Rødovre.

Rent:
kr. 7,250
Moving in: May 31
Period: Unlimited
Size: 101 m²
City: Rødovre

Roommate søges til værelse i Rødovre.

All information about the room

Address:
Rødovrevej 289a, 2610 Rødovre
Rent:
kr. 7,250
Deposit:
kr. 27,500
Moving in:
May 31
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
101 m²
Insertion date
6 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hvem søger jeg?
Jeg søger en dreng eller pige, helst midt 20’erne, som er studerende eller har et arbejde og har erfaring med at bo ude.
Du skal være nede på jorden, ansvarlig, have styr på din økonomi og kunne respektere en lukket dør. Da lejligheden er der hvor jeg slapper af, forventer jeg, at der ikke holdes vilde fester eller at man kommer larmende hjem midt om natten, på hverdage. Man skal selvfølgelig have lov til at holde fødselsdag og andre slags arrangementer, men alt med måde.
Hvem er jeg?
Jeg er 24 år gammel og arbejder som indretningskonsulent, hos et køkkenfirma til dagligt.
Når jeg ikke arbejder, er jeg meget social, med min familie og venner.
Jeg er rolig, imødekommende og nem at snakke med. Jeg sætter pris på et rent og ordentligt hjem, så det er vigtigt for mig, at ...min nye roommate også sætter pris på samme og acceptere disse kriterier.
Lidt om boligen:
Lejligheden blev færdigbygget i 2019, placeret i stuen, med udgang til lille have. Boligarealet er på 101kvm, haven er på ca. 40kvm.
Lejligheden består, at et stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, et stort køkken alrum med opvaskemaskine, samt 2 store værelser.
Dit værelse er på 13 kvm og udlejes for 7250 kr. om måneden. I dette beløb indgår der ikke strøm og internet, det vil blive lagt oveni.
Ved indflytning betales et depositum på 27.500 kr.
Værelset vil være ledigt fra d. 31/5, men vi kan også finde ud af, at det kan overtages en måned senere, hvis du har en længere opsigelsesperiode, der hvor du bor nu.
Lejeperioden er på 2 år, med mulighed for forlængelse, opsigelsesperioden vil være 3 måneder, ved udgangen af en måned. Værelset er ikke møbleret, det har du selv mulighed for at indrette, men resten af lejligheden er og du er selvfølgelig velkommen til at benytte det. Der vil være opbevaringsplads på badeværelset, til toiletsager og håndklæder, i køkkenet til køkkenudstyr, samt en entré til jakker og sko, hvis du skulle have behov for dette.
Lidt om området:
Lejligheden ligger i Rødovre – På grænsen til Vanløse. Det er et hyggeligt og roligt familiekvarter. Den ligger omkring 8 min. fra Vanløse station og Rødovre Centeret i bus. Der ligger et torv 5 min. væk på gåben, her ligger der Fakta, Netto, Kiosk, Pizzaria, apotek og andre mindre butikker, som gør din hverdag rigtig nem.
Damhusengen ligger 5 minutter væk på gåben og Damhussøen ligger i forlængelse med.
Ved interesse for lejligheden skal du kontakte mig, enten her på messenger eller mail.
Mail:
Du må gerne skrive en besked om hvem du er, samt vedlægge billede og gerne give et estimat på, hvornår du har mulighed for at flytte ind. Jeg glæder mig til at høre fra dig

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
24 - 99
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more