Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Roomie søges til lejlighed ved Amagerbro st.

Rent:
kr. 4,300
Moving in: July 1
Period: Unlimited
Size: 81 m²
City: København

Roomie søges til lejlighed ved Amagerbro st.

All information about the room

Address:
Ebertsgade , København
Rent:
kr. 4,300
Deposit:
kr. 12,900
Moving in:
July 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
81 m²
Insertion date
12 days ago
Couples allowed:
Yes
+ Read more

Description

Jeg søger roomie til min lejlighed på Ebertsgade 2, lige ved siden af Amagerbrogade, med indflytning 1/7. Jeg udlejer netop to værelser som ligger i en dejlig 3-værelses lejlighed med fælles køkken og stort badeværelse med vaskemaskine og stukloft. Huslejen ligger på 4300 kr for værelse 1 og 4700 for værelse 2 om måneden inkl. vand, varme og internet. (mulighed for boligstøtte). Da der ikke findes mål på lejligheden, og jeg også først selv flytter ind 1/7, kan jeg ikke opgive de præcise kvadratmeter. Jeg har dog plantegningen uden mål, og lejligheden er 81 kvm, så kan man selv prøve at regne målene ud ;) til ejendommen hører en dejlig gård, med en lækker solterrasse, som kan benyttes når vejret er godt.

Beliggenheden på lejligheden er også super lækker, placeret tæt på både by og vand. Ebertsgade ligger lige ud til Amagerbrogade fyldt med restauranter og butikker eller man kan på 2 minutter gå til Amagercenteret. Herudover kan man på 5 minutter cykle til Christianshavn eller på 10 minutter cykle til stranden.

Ønsker man at benytte offentligt tranport ligger lejligheden 2 minutters gågang fra Amagerbro metro station. Herudover kører der mange busser bl.a. 5C kun 100 meter væk. Ellers kan man selvfølgelig cykle København rundt.

I kommer til at dele lejligheden med mig, Cæcilie. Jeg er 21 år gammel, og arbejder som kundeserviceassistent i en møbelvirksomhed, inden jeg skal læse videre. I min fritid nyder jeg at være sammen med mine venner, dyrke fitness eller starte sjove projekter. Jeg er altid frisk på en kold øl/glas hvidvin, en hyggelig brætspilaften eller en tur i byen, når Corona tillader det!

Jeg håber at du ville være frisk på at indgå et fællesskab, med fællesspisning, brætspilsaften, filmhygge mm. i ny og næ.

Er du min nye roomie, så skriv gerne en besked!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
19 - 30
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more