Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Jeg søger en roomie i valby

Rent:
kr. 4,000
Moving in: July 1
Period: Under 1 year
Size: 12 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Jeg søger en roomie i valby

All information about the room

Address:
Vestbanevej , København
Rent:
kr. 4,000
Deposit:
kr. 4,000
Moving in:
July 1
Commuter room:
No
Period:
Under 1 year
Size:
12 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej, jeg hedder Signe og jeg er 20 år gammel. Jeg søger en roomie til min lejlighed på Vestbanevej i Valby. Lejligheden er 64 kvadratmeter og har eget badeværelse, køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine. Værelset jeg lejer ud er 12,3 kvadratmeter og umøbleret. Lejen pr. Måned er 4.000 kr inkl. vand, varme, el, gas og internet. Lejeperiode fra omkring 1. Juli og 12 måneder frem.
Jeg søger en pige omkring 19-25 års alderen. Du nyder sociale arrangementer men også en stille aften i sofaen. Jeg ser for mig en fremtidige lejer, der er klar på et nyt venskab, hvor vi ind imellem kan lave mad sammen, drikke et glas vin, spille et spil og hygge sammen. Det vigtigt for mig, vi også kan lære hinandens venner at kende. Det betyder meget for mig, at mit hjem er ryddeligt, rent og pænt. Derfor forventer, jeg selvfølgelig, at vi rydder op efter os selv og hjælpes om rengøringen i fællesrum. Du er selvfølgelig ikke-ryger.
Jeg er en glad, positiv og betænksom pige. Jeg er igang med mit første sabbatår og klar på at starte et nyt kapitel i mit liv, da jeg flytter fra min hjemby Aalborg. Det betyder, at jeg er klar på nye oplevelser og venskaber. Herudover har jeg også en plan om at tage på højskole fra januar 2022 til juni 22. Dette betyder at du i denne periode vil have lejligheden en del for dig selv.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
19 - 25
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Don't snore
Party habits:
All are welcome
+ Read more