Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Møbleret Værelse ved DR Byen - 2900,- kr/måned alt inkl.

Rent:
kr. 2,900
Moving in: Immediately
Period: Under 6 months
Size: 7 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Møbleret Værelse ved DR Byen - 2900,- kr/måned alt inkl.

All information about the room

Address:
Amagerfælledvej 172, 2300 København
Rent:
kr. 2,900
Deposit:
kr. 2,900
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Under 6 months
Size:
7 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Vil du være min roomie i 5 måneder? (1/9-21 - 31/1-22, indflytning og udflytning er fleksibelt)

Mens min kæreste tager på udveksling søger jeg en roomie til det ene af vores 2 værelser i vores dejlige lejlighed lige ved DR byen.
Passer perfekt, hvis du f.eks. mangler et sted at starte i København, eller du skal have praktikophold i København og søger værelse for en kortere periode.

7 kvm
2900,- husleje alt inkl. (husleje, vand, varme, strøm, internet, vask (som ligger i bygningen), indbo og ansvarsforsikring)
1 måneds husleje som depositum.

Værelset er møbleret med sovesofa med plads til opbevaring under samt en topmadras, fjernsyn med Chromecast, skrivebord med skuffe, opbevaringsreoler, billedvæg (bare rolig vi tager vores billeder ned), godt lys!, stort vindue ud til svalegang, se...ngebord med skuffer, mørklægningsgardin, puder til sofaen man kan bruge når den er slået op)
Du har selvfølgelig fri adgang til køkkenet, hvor jeg har alt udstyr man kunne drømme om. Desuden indeholder lejligheden et lækkert, forholdsvis stort badeværelse.

Bygningen byder på aflåst cykelkælder, elevator, stor terrasse i gården på første sal, og en tagterrasse, desuden er der også adgang til gasgrill i gården.

Området byder på: 100 m til Amagerfælled (fantastisk naturområde), 300 m til Søndre Campus og ITU, Metrostation i baghaven (DR Byen), 10-15 min på cykel til Rådhuspladsen (alt efter hvilke ben man har taget på), Netto i stueetagen og Føtex 100 m væk.,10 minutter på cykel til Fields, Fisketorvet og Amagerbro Centeret, desuden ligger Ismageriet tæt på til den søde tand og fantastisk Thai takeaway 400 m væk. (Øens Wok, ps det er godt)

Jeg byder på: stille og rolig 27 årig fyr fra Jylland, med opstart på ITU/AAU efter sommer i Softwareudvikling. Jeg elsker at lave mad, så det er klart en fordel hvis du elsker at spise det! Desuden er jeg en kæmpe nørd og bruger en del af min fritid foran computeren. Derudover er jeg faktisk også ret flink.

Du skal byde på: kommende studerende, da huslejen er udregnet med udgangspunkt i at vi får boligstøtte, ikke ryger, renlig og har ikke noget imod at svinge en støvsuger eller tage opvasken. Desuden er det et kæmpe plus hvis du også nørder lidt, ligesom mig.

Så hvis du er til et billigt sted at bo i lækre omgivelser med en rar fyr eller har spørgsmål, så kontakt mig gerne.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 35
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more

Similar rooms

2,400 kr.
Prags Boulevard, København
3,400 kr.
, København
2,000 kr.
Wagnersvej, København
3,100 kr.
Vinkelhuse, Kastrup