Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Søger roomie til lejlighed i Odense C

Rent:
kr. 3,533
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 109 m²
City: Odense

Søger roomie til lejlighed i Odense C

All information about the room

Address:
, Odense
Rent:
kr. 3,533
Deposit:
kr. 16,625
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
109 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Vi er to drenge Frederik (23) og Peter Fleckenstein (22), der har fået fat i et rigtig lækkert 2 plans lejlighed på Rugårdsvej i Odense C med byen, skoven og banegården i gåafstand. Vi overtager den fra 1/10 og håber rigtig meget, du vil være klar på at starte et fællesskab op fra den dato af.
Du vil være en del af en 109kvm lejlighed fra 2019 med alt hårdehvidevarer, en altan, en stue, egen parkeringsplads og et dejligt køkken. Den ligger cirka 20min på cykel fra SDU (6km), 300m fra gågaden, 200m fra Rema og 500m fra banegården. Det bliver ikke bedre placering.
Huslejen vil være 3533kr/måned med aconto, derudover kommer internet og el. Der vil være et depositum, første måneds husleje og forudbetalt leje samlet 16.624,4kr.
Lidt om os:
Vi er tidligere roomies, som har været nød til at flytte da den tidligere lejlighed skulle sælges. Vi går til fodbold sammen og generelt elsker vi at spise sammen eller mødes i stuen og tage en snak.
Jeg hedder Peter og læser klinisk biomekanik på SDU. Jeg bruger min fritid på fodbold, crossfit og drikke øller med vennerne.
Jeg hedder Frederik og er 23 år gammel og læser HA på 5 semester på SDU. Udover mit studie, spiller jeg fodbold tre gange om ugen og arbejder i Digizuite. Fritiden bliver derudover brugt på venner, familie, fitness og en øl eller to.
Vi søger en roomie som er energisk, glad, hjælpsom og gerne studerende. Du skal også kunne se dig selv bo med 2 drenge der har en travl hverdag. Vi ser meget gerne, at du er socialanlagt, og gerne vil se en film, drikke en øl og tage en snak. Vi respekter selvfølgelig fuldt ud en lukket dør og ser også at du gør det.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more

Similar rooms

3,750 kr.
, Odense
3,500 kr.
Søndre Boulevard, Odense
3,600 kr.
Pogestræde, Odense
3,700 kr.
, Odense
3,155 kr.
Drewsensvej, Odense
3,600 kr.
Bjergegade, Odense
3,450 kr.
Hjallesevej, Odense
3,500 kr.
Østre Stationsvej, Odense