Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Jonas
Your letter was sent toJonas
All-inclusive værelse i flot, central 5-værelses lejlighed
Rent: kr. 3,100
Moving in: June 1
Period: Unlimited
Size: 7 m²
City: Odense

All-inclusive værelse i flot, central 5-værelses lejlighed

All information about the room

Address:
Drewsensvej , Odense
Rent:
kr. 3,100
Deposit:
kr. 7,500
Moving in:
June 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
7 m²
Insertion date
20 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Mini-bofællesskab på Drewsensvej søger ny tredje beboer, gerne med indflytning fra 1. juni. Lejligheden ligger i Odense C, tæt på uni, OUH og Odense Å.

Vi har en stor, lækker herskabslejlighed på 119 kvadratmeter, der består af tre værelser, samt to store fællesstuer og fælles køkken med opvasker. Derudover er der et badeværelse, samt et toilet. Der er et lækkert lysindfald i alle rum og kombineret med de hvide vægge og mange planter, giver det en skøn atmosfære. Der er fællesvaskeri og plads til cyklen i kælderen.

Vi tænker at du trives i en stille og rolig lejlighed med godt fællesskab, hvor meget tid går med fordybelse i vores studier, men hvor vi også nyder fællesstunder med øl, brætspil eller en god film.

Værelset er på 7 kvm med vinduer ud til stille lukket vej og eftermiddagssolen, som på fjerde sal kommer i rigelige mængder. Du vil få det indbyggede entréskab, som har masser af plads til tøj. Huslejen er 3100 og dækker alle udgifter; aconto vand, varme og strøm, 50/10 internet, indboforsikring, samt 100 kroner til fælleskassen, der står for indkøb af krydderier, toiletpapir og andre fællesting. Der er boligstøtte for studerende, regn i så fald med lige under 2800 månedligt.

Os i stikord:

Simon, 26, læser filosofi på 2. semester. Kaffenørd, discgolf, glimrende guitarist, foreningsliv, klatrer, læser, løber.

Jonas, 33, læser filosofi på 4. semester. Læser, nørder brætspil, pour-over kaffe, klatrer, ror, grønne-fingre-in-spe. Er vild med bæredygtighed, genbrug, madlavning, skak, god øl og dybe samtaler.

Send os gerne en besked, hvor du fortæller os lidt om dig selv.
Vi vil holde samtaler løbende, enten online eller ude i det fri. Der vil være mulighed for at se værelset fysisk før en beslutning.

Vi glæder os til at høre fra vores kommende roommate!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
24 - 35
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean, A little mess never hurt anyone
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once a week, Once in a while, Never parties
+ Read more