Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Jonas
Your letter was sent toJonas
All-inclusive værelse i flot, central 5-værelses lejlighed
Rent: kr. 3,100
Moving in: January 1
Period: Unlimited
Size: 7 m²
City: Odense

All-inclusive værelse i flot, central 5-værelses lejlighed

All information about the room

Address:
Drewsensvej , Odense
Rent:
kr. 3,100
Deposit:
kr. 7,500
Moving in:
January 1
Period:
Unlimited
Size:
7 m²
Insertion date
9 days ago
+ Read more

Description

Halløj!

Vi søger en tredje beboer i vores mini-bofællesskab, da vores nuværende roommate, Astrid, skal studere i Ghana.

Simon og jeg foretrækker hygge frem for vilde byture og sætter pris på fællesstunder med brætspil, fællesspisning, fede samtaler, eller bare boglig fordybelse i stuen. Vi nyder at bruge tid sammen, hvor vi blandt andet smutter ned på den lokale kaffebar, eller snupper en enkelt specialøl på en af de hyggelige barer i byen. Derudover kan det også bare være en film i stuen, at nørde pour-over kaffe i køkkenet, eller en tur i Odense Boulders, hvor vi begge er medlemmer.

Vi søger primært en kvinde fra midt tyverne til start trediverne, men ultimativt handler det om dynamik. Du er renlig, venlig og ansvarlig, har lyst til at bidrage til den h...jemlige hygge og har måske lyst til at være en del af de sociale ting, som vi laver sammen. Ideelt set er du ikke-ryger både for vores og din skyld (Det er hårdt at gå ned fra 4. sal :D). Indflytning fra 1. januar. Vi tager ansøgere til samtale løbende.

Simon er det flinkeste menneske, som du nogensinde vil møde. Han er 26 år gammel og læser filosofi på SDU. Han er dygtig til at passe sine studier, men endnu dygtigere til at spille guitar. Når Simon giver sig i kast med et nyt projekt, så gør han det 100%. Om det så er studie, klatring, eller hans spontane lyst til pizza, så er det med fuld dedikation. Han nyder en stille og rolig aften, eksempelvis med hyggesnak og guitarspil, eller en god bog.

Jonas er 32 og læser ligeledes Filosofi på SDU. Han elsker at spille skak og brætspil, drikke gode øl og have meningsfyldte samtaler. Han er relativt ferm i et køkken og elsker at bage. Han elsker udfordringer, uanset om det er til skak eller en god diskussion. Jonas er vild med at gå på jagt efter spændende ting til SU-venlige priser på loppemarkeder eller i genbrugsforretninger.

Du vil få et værelse på syv kvadratmeter i en stor, lækker herskabslejlighed på 119 kvadratmeter, der består af tre værelser, samt to store fællesstuer og fælles køkken. Derudover et badeværelse, samt et toilet. Der er et lækkert lysindfald i alle rum og kombineret med de hvide vægge og mange planter, giver det en skøn atmosfære. Du vil udover værelset råde over det indbyggede entréskab, som kan rumme de flestes garderobe.

Huslejen er på 3100. I denne inkluderet aconto vand og varme, strøm, 50/10 internet, indboforsikring, samt 100 kroner til fælleskassen, der står for indkøb af toiletpapir og andre fællesting. I kælderen er der plads til cykler, samt adgang til fællesvaskeri. Afhængig af indkomst er der mulighed for boligstøtte.

Send os gerne en besked, hvor du skriver lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at indgå i netop vores fællesskab.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
24 - 32
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean, A little mess never hurt anyone
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once a week, Once in a while, Never parties
+ Read more