Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Værelse i Valby udlejes til sød og rolig studerende

Rent:
kr. 4,000
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 12 m²
City: København

Værelse i Valby udlejes til sød og rolig studerende

All information about the room

Address:
Sibbernsvej 4, 2500 København
Rent:
kr. 4,000
Deposit:
kr. 12,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
12 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Til dig, som er studerende i København og ønsker at bo i Valby med en ung studerende og to søde katte.

Jeg er 22 år gammel og studerer på CBS. Da jeg har meget travlt med studiet og to studiejobs, fungerer lejligheden som en hjemlig og rolig base, hvor der ikke konstant er fest og et rend af mennesker.

Derfor søger jeg en sød, renlig, ansvarlig og stabil roommate i alderen ca. 22-26 år, som leder efter et permanent sted at bo, og som ikke har det store behov for at udfolde sit sociale liv i lejligheden. Derudover søger jeg især en person, som prioriterer basal rengøring, og som kan lide katte - især min ene kat er yderst social, og det er derfor nødvendigt at du kan omgås katte.

Huslejen er 4000 kr/md og inkluderer vand, el, varme, internet og vask i vaskekælder. Depositum er på 12.000 kr. Indflytningsdato: 1. februar 2019.

Lejligheden er beliggende klos op ad Toftegårds Plads i Valby og blot 300 meter fra Valby St, og både bus, tog, indkøbsmuligheder og Søndermarken er derfor i gåafstand.

Lejligheden er på 92 kvadratmeter, hvoraf dit værelse er 12 kvadratmeter. I lejligheden er der yderligere mit værelse, stue, køkken med spiseplads samt et badeværelse med separat bruseniche. Lejligheden er totalrenoveret i 15/16, hvorfor den fremtræder ny og opdateret.

Min nuværende roommate bor her dog i et par måneder endnu, og derfor vil vi sandsynligvis i en kort overgang være tre beboere i lejligheden og ikke have nogen stue.

Lyder det som noget for dig, ser jeg frem til at modtage en besked. Du må meget gerne inkludere, hvilke forventninger du har til en roomie (socialliv, rengøring, etc), og hvorfor du lige ønsker netop dette værelse.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
22 - 26
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more