Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Værelset er udlejet Find andre værelser

8 kvdr.m. værelse tilbydes + deling af lækkert køkken, badeværelse og ikke mindst stue! :D

kr. 3.900 pr/mdr - Åfløjen 8 - 2700 København

Faciliteter

  • Rygning
  • Husdyr tilladt
  • Vaskemaskine
  • Opvaskemaskine
  • Kabel-tv
  • Internet

Beskrivelse

Hej eventuelt kommende roomie :)

Først ganske kort om mig selv og min lejlighed:
Min nuværende dejlige amerikanske roomie flytter hjem til USA slut august, hvorfor jeg søger ny roomie per 1. september til at bo med min hund Milo og jeg. (:

Jeg selv går selv op i min dejlige hund Milo, BodyCombat (jeg er instruktør i Fitness World), sund og nærig kost (dog alt med måde og ikke hysterisk), mit arbejde, venner, familie og sociale ting generelt. :)
Jeg søger ind på professionshøjskolen Metropol ved Nyelandsvand som lærer her til sommerstart, og får mellemtiden til at gå med en masse arabejde (research assistent, vikar som lærer og pædagog og fritidsjob som body combat instruktør i fitness world).

Jeg har en hvalp, Milo (1 år), som det er meget afgørende, at du kan sammen med (han er meget socialt anlagt og elsker mennesker).

Min lejlighed er lige over 70 kvadratmeter fordelt på 3 værelser (mit værelse, stue og dit). Dertil er der lækkert køkken fra 2015 med alt hvad der behøves (opvaskemaskine, vaskemaskine, gaskomfur og ovn, mikrobølgovn, køleskab og fryser og ikke mindst service, pander, gryder, knive osv...).
Fint, rummeligt badeværelse, ca. 2-3 kvadratmeter, og blev moderniseret i forbindelse med min indflytning marts 2016 og fornylig installeret ny stor bruser og dertil brusehoved.

Du får selvfølgelig både adgang til køkken og badeværelse, og også stuen -der dog skal betragtes som min forstået på den måde; at jeg har første-/eneret på denne i tilfælde af behov. Det vil dog være ret sjældent, da jeg søger en roomie jeg også føler jeg kan tilbyde at være med/byde med ind i stuen, når jeg fx har besøg af venner og familie. Omvendt kan du jo også ønske stuen for dig selv, hvis du skal have besøg. :)

Offentlig transport kan nås med 5-10 gåben til Husum station, og ellers finder du s-bus på Frederikssundsvej lige rundt hjørnet.
Uanset om du tager cykel eller offentlig transport, så kan du komme til centrum på ca. 30 minutter.

Du kan have permanent adresse hos mig.

Hvad er vigtigt for mig:
Det er vigtig for mig, at vi kan socialt sammen, men dermed ikke sagt, at behøver være "new best friends". Det må tiden vise... Men uden god kommunikation og en rar atmosfære, så duer det ikke for mig. :)

Derudover er det vigtigt for mig:

- At du holder orden
- At du ikke bruger min lejlighed til fester
- At du er ikke-ryger
- At du kan og vil fungere med min hund Milo og IKKE modarbejde de regler, jeg har sat for ham
- At du betragter mine møbler og interiør som dine egne, og dermed passer på dem som dine egne (ødelægges noget erstatter du det selv)
- At du betaler rettidigt og overholder aftaler

Derudover har jeg med min nuværende roomie kørt et fælles husholdningsbudget (rengøringsartikler, toiletpapir osv.), og det har fungeret rigtig fint. Det kan vi køre videre, udvide eller tilpasse alt efter hvad vi to finder ud af. :)

Jeg er går op i at der er rent og ordenligt - og vil du ikke indgå i en turnusordning på rengøring eller have fælles rengøringsdag, så hæves huslejen blot lidt højere for rengøring af fælles arealer.


Min pris til dig:
Jeg kan tilbyde en månedlig husleje på 3.900 inkl. vand, varme, el, gas, licens, tv, bredbånd og leje.
Dog skal det påtales, at der i lejekontrakten kun vil stå 2.400 af skattemæssige årsager, hvorfor du "uden for" lejeaftalen vil blive opkrævet 1.400 kr. Ønsker du hele beløbet skal fremgå i lejeaftalen, vil lejen blive pålagt SKAT og din samlede pris derfor overstige 3.900 kr.
Dertil et mindre "gebyr" for tidsomkostninger til indberetning til SKAT og dertilhørende.

Endelig skal det også siges, at stiger aconto forbruget betydeligt ift. mit nuværende forbrug, så vil din månedlige samlede leje også stige.

***
Jeg søger umiddelbart roomie i 20’erne, mand/kvinde, som også er ryddelig og som også er åben for at gå i dialog omkring huslige opgaver. Jeg lægger vægt på god kommunikation, gensidig respekt, ærlighed og ydmyghed.
***

Roommate kriterier

Køn Ligemeget
Alder 21 - 28
Ryger Ikke-ryger
Husdyr Nej
Børn Nej
Renlighed Ren
Snorken Ligemeget
Festvaner En gang imellem

Fuld info om værelset

Husleje
kr. 3.900
Depositum
kr. 3.900
Areal
8 m²
86 ft²
Periode
Ubegrænset
Indflytning
Straks
Indrykningsdato:
28+ dage siden

Melissa K.

23-årig kvinde

Dansker
Civilstatus
Single
Ryger
Ikke-ryger
Uddannelse
Kort videregående
Beskæftigelse
Studerende
Renlighed
Ren
Snorken
Snorker ikke
Festvaner
En gang imellem

Lignende boliger