Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Værelset er udlejet Find andre værelser

8 kvdr.m. værelse tilbydes + deling af lækkert køkken, badeværelse og ikke mindst stue! :D

kr. 3.900 pr/mdr - Åfløjen 8 - 2700 København

Faciliteter

  • Rygning
  • Husdyr tilladt
  • Vaskemaskine
  • Opvaskemaskine
  • Kabel-tv
  • Internet

Beskrivelse

Hej eventuelt kommende roomie :)

Om mig:
Jeg går op i min dejlige hund Milo, BodyCombat (jeg er instruktør i Fitness World 2-3 gange om ugen), sund og nærig kost, madlavning -og spisning ;), mit arbejde (lærervikar), venner, familie (som jeg besøger ugentligt) og sociale ting generelt. :)

Jeg er lige startet vinterstart på pædagoguddannelsen på UCC Carlsberg, og når studiet tillader det, vikarierer jeg som lærervikar og dertil fritidsjobber som BodyCombat instruktør et par gange om ugen i Fitness World).

Milo er 2, og det vigtigt og afgørendefor mig, at du kan sammen med (han er meget socialt anlagt og elsker mennesker). :)

Derudover går jeg op i sund mad og kost, ofte involveret en masse lækre grøntsager, men laver også andet lækkert mums! :D

Om lejligheden:
Min lejlighed er lige over 70 kvadratmeter fordelt på 3 værelser (mit værelse, stue og dit). Dertil er der lækkert køkken fra 2015 med alt hvad der behøves (opvaskemaskine, vaskemaskine, gaskomfur og ovn, mikrobølgovn, køleskab og fryser og ikke mindst service, pander, gryder, knive osv...).
Fint, rummeligt badeværelse, ca. 2-3 kvadratmeter, og blev moderniseret i forbindelse med min indflytning marts 2016 med nyinstalleret stor bruser og dertil brusehoved.

Du får selvfølgelig både adgang/brugsret til køkken og badeværelse, også stuen -der skal betragtes som: at jeg har førsteret på denne i tilfælde af, at jeg fx skal have gæster. Men når det er sagt, så er mit ønske at finde en roomie, som "faider" så godt ind, og som finder det afslappet og naturligt bare at joine, hvis du lyster og det passer. Omvendt er du også mere end velkommen til at spørge, hvis du en dag gerne vil bruge stuen til at have besøg. :)

Offentlig transport kan nås med ca. 10 gåben til Husum station, og ellers finder du s-bus, 5C på Frederikssundsvej lige rundt hjørnet, som kører til Nørreport hele døgnet.
Uanset om du tager cykel eller offentlig transport, så kan du komme til centrum på ca. 30 minutter.

Du kan have permanent adresse hos mig.

Hvilken type roomie søger jeg:
Jeg søger en, der tager sig tid til at læse min annonce, og ikke blot sender mig en standard besked. Gennemskuer jeg dette, sorterer jeg dig fra, da jeg opfatter det som
useriøst og upersonligt. Jeg synes om, at man kan have en chit chat sammen her og der. Dermed ikke sagt, at vi skal være "new best friends". Men at vi kan tale åbent om, hvordan vi har det med hinanden og lejligheden, det er vigtigt for mig, så vi kan have en god kommunikation og en rar atmosfære sammen. ;)
Derudover er det vigtigt for mig:
- At du holder orden og gør rent i fællesarealer (fx gør rent efter dig selv i køkkenet, tørrer af, tager initiativ til at gøre toilettet rent mv..)
- At du ikke bruger min lejlighed til fester
- At du er ikke-ryger
- At du kan og vil fungere med min hund Milo
- At du betragter mine møbler og interiør som dine egne, og dermed passer på dem som dine egne (ødelægges noget erstatter du det selv)
- At du betaler rettidigt og overholder aftaler

Derudover har jeg med min nuværende roomie haft et fælles husholdningsbudget (rengøringsartikler, toiletpapir osv.), og det har fungeret rigtig fint. Det kan vi køre videre, udvide eller tilpasse alt efter, hvad vi sammen tænker, vil fungere godt for os. :)

Jeg går op i at der er rent og ordenligt. Derfor er det afgørende for mig, for at det kan fungere, at du er renlig, rydder op efter dig selv -og også tager initiativ til rengøring selv! Så jeg ikke behøver at spørge, om du nu fx gider at gøre badeværelset rent, fordi det efterhånden må være din tur... Jeg er ikke interesseret i at føle, at jeg er efter dig som din mor, eller hende den sure, trælse udlejer.
Jeg ønsker, at vi begge både praktisk og socialt gør noget for, at det er et rart sted at være her. :)


Min pris til dig:
Jeg kan tilbyde en månedlig husleje på 3.900 inkl. vand, varme, el, gas, licens, bredbånd og leje.

Endelig skal det også siges, at stiger aconto forbruget betydeligt ift. mit nuværende forbrug, så vil din månedlige samlede leje også stige.

***
Jeg søger umiddelbart roomie i 20’erne, mand/kvinde, som er ryddelig, renlig, åben for at gå i dialog omkring huslige opgaver. Jeg lægger vægt på god kommunikation, gensidig respekt, ærlighed og ydmyghed.

***

Roommate kriterier

Køn Ligemeget
Alder 21 - 30
Ryger Ikke-ryger
Husdyr Nej
Børn Nej
Renlighed Ren
Snorken Ligemeget
Festvaner En gang imellem

Fuld info om værelset

Husleje
kr. 3.900
Depositum
kr. 3.900
Areal
8 m²
86 ft²
Periode
Ubegrænset
Indflytning
Straks
Indrykningsdato:
28+ dage siden

Melissa K.

23-årig kvinde

Dansker
Civilstatus
Single
Ryger
Ikke-ryger
Uddannelse
Kort videregående
Beskæftigelse
Studerende
Renlighed
Ren
Snorken
Snorker ikke
Festvaner
En gang imellem