Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Værelset er udlejet Find andre værelser

8 kvdr.m. værelse tilbydes + deling af lækkert køkken, badeværelse og ikke mindst stue! :D

kr. 3.900 pr/mdr - Åfløjen 8 - 2700 København

Faciliteter

  • Rygning
  • Husdyr tilladt
  • Vaskemaskine
  • Opvaskemaskine
  • Kabel-tv
  • Internet

Beskrivelse

Hej eventuelt kommende roomie :)

Først ganske kort om boligsituationen:
Min nuværende tyske roomie flytter til nyt værelse i et bofællesskab, der er bedre lokaliseret i forhold til ham og hans gøremål. Jeg søger derfor hurtigst muligt en ny roomie til at bo med min hund Milo og jeg. (:

Om mig:
Jeg går op i min dejlige hund Milo, BodyCombat (jeg er instruktør i Fitness World 2-3 gange om ugen), sund og nærig kost, madlavning -og spisning ;), mit arbejde (lærervikar), venner, familie (som jeg besøger ugentligt) og sociale ting generelt. :)
Jeg er lige startet vinterstart på pædagoguddannelsen på UCC (lige skiftet fra læreruddannelsen på Metropol). ved Nyelandsvand som lærer her til sommerstart, og får mellemtiden til at gå med en masse arabejde (research assistent, vikar som lærer og pædagog og fritidsjob som body combat instruktør i fitness world).

Milo bliver 2 år 30. marts, og det for mig er det er meget afgørende, at du kan sammen med (han er meget socialt anlagt og elsker mennesker).

Om lejligheden:
Min lejlighed er lige over 70 kvadratmeter fordelt på 3 værelser (mit værelse, stue og dit). Dertil er der lækkert køkken fra 2015 med alt hvad der behøves (opvaskemaskine, vaskemaskine, gaskomfur og ovn, mikrobølgovn, køleskab og fryser og ikke mindst service, pander, gryder, knive osv...).
Fint, rummeligt badeværelse, ca. 2-3 kvadratmeter, og blev moderniseret i forbindelse med min indflytning marts 2016 og ny installeret ny stor bruser og dertil brusehoved.

Du får selvfølgelig både adgang/brugsret til køkken og badeværelse, og også stuen -der skal betragtes som at: jeg har første-/eneret på denne i tilfælde af behov, men gerne også at du joiner, hvis det passer, eller omvendt føle dig fri til spørge, om du kan bruge stuen til at have besøg. :)

Offentlig transport kan nås med ca. 10 gåben til Husum station, og ellers finder du s-bus, 5C på Frederikssundsvej lige rundt hjørnet, som kører til Nørreport og hele tiden, hele døgnet.
Uanset om du tager cykel eller offentlig transport, så kan du komme til centrum på ca. 30 minutter.

Du kan have permanent adresse hos mig.

Hvilken type roomie søger jeg:
Jeg søger en, der tager sig tid til at læse min annonce, og ikke blot sender mig en standard besked. Gennemskuer jeg dette, sorterer jeg dig fra, da jeg opfatter det som
mindre seriøst og personligt. Det er nemlig vigtigt for mig, at vi kan socialt sammen. Dermed ikke sagt, at behøver være "new best friends". Men at vi kan have en chit chat sammen her og der, at vi kan tale åbent om, hvordan vi har det med hinanden og lejligheden, det er vigtigt. God kommunikation og en rar atmosfære her. ;)
Derudover er det vigtigt for mig:
- At du holder orden og gør rent i fællesarealer
- At du ikke bruger min lejlighed til fester
- At du er ikke-ryger
- At du kan og vil fungere med min hund Milo
- At du betragter mine møbler og interiør som dine egne, og dermed passer på dem som dine egne (ødelægges noget erstatter du det selv)
- At du betaler rettidigt og overholder aftaler

Derudover har jeg med min nuværende roomie kørt et fælles husholdningsbudget (rengøringsartikler, toiletpapir osv.), og det har fungeret rigtig fint. Det kan vi køre videre, udvide eller tilpasse alt efter hvad vi to finder ud af. :)

Jeg går op i at der er rent og ordenligt. Derfor det er afgørende for at det kan fungere, at du også er renlig, rydder op efter dig selv -og også tager initiativ til rengøring selv! Så jeg ikke føler, jeg fx behøver at spørge, om du nu gider at gøre badeværelset rent, fordi det efterhånden må være din tur... Jeg er ikke interesseret i at føle, jeg er efter dig som din mor, eller hende den sure udlejer.
Jeg ønsker, at vi begge både praktisk og socialt gør noget for, at det er et rart sted at være her. :)


Min pris til dig:
Jeg kan tilbyde en månedlig husleje på 3.900 inkl. vand, varme, el, gas, licens, tv, bredbånd og leje.
Dog skal det påtales, at der i lejekontrakten kun vil stå 2.400 af skattemæssige årsager, hvorfor du "uden for" lejeaftalen vil blive opkrævet 1.400 kr. Ønsker du hele beløbet skal fremgå i lejeaftalen, vil lejen blive pålagt SKAT og din samlede pris derfor overstige 3.900 kr.
Dertil et mindre "gebyr" for tidsomkostninger til indberetning til SKAT og dertilhørende.

Endelig skal det også siges, at stiger aconto forbruget betydeligt ift. mit nuværende forbrug, så vil din månedlige samlede leje også stige.

***
Jeg søger umiddelbart roomie i 20’erne, mand/kvinde, som er ryddelig, renlig, åben for at gå i dialog omkring huslige opgaver. Jeg lægger vægt på god kommunikation, gensidig respekt, ærlighed og ydmyghed.

***

Roommate kriterier

Køn Ligemeget
Alder 21 - 28
Ryger Ikke-ryger
Husdyr Nej
Børn Nej
Renlighed Ren
Snorken Ligemeget
Festvaner En gang imellem

Fuld info om værelset

Husleje
kr. 3.900
Depositum
kr. 3.900
Areal
8 m²
86 ft²
Periode
Ubegrænset
Indflytning
Straks
Indrykningsdato:
28+ dage siden

Melissa K.

23-årig kvinde

Dansker
Civilstatus
Single
Ryger
Ikke-ryger
Uddannelse
Kort videregående
Beskæftigelse
Studerende
Renlighed
Ren
Snorken
Snorker ikke
Festvaner
En gang imellem