Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Sofie
Your letter was sent toSofie
Værelse i bofællesskab udlejes
Rent: kr. 2,680
Moving in: March 1
Period: Unlimited
Size: 11 m²
City: Odense

Værelse i bofællesskab udlejes

All information about the room

Address:
Kongensgade 37, 5000 Odense
Rent:
kr. 2,680
Deposit:
kr. 9,000
Moving in:
March 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
11 m²
Insertion date
6 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Hej,

Vi er et bofællesskab midt i Kongensgade i Odense. Vi leder efter en ny mandlig beboer i 20'erne eller 30’erne, der har lyst til at være en del af et hyggeligt og afslappet fællesskab. Der er tale om et værelse på ca. 11 m², og er ledigt pr. 1. marts. Lejligheden er 220 m², og udover dit værelse er der fællesstue, stort badeværelse med bruseniche og vaskemaskine, gæstetoilet og stort køkken med spiseplads.

Vi leder efter en, som har lyst til at være en del af fællesskabet og gøre Kongensgade til sit hjem. Vi har ikke fast fællesspisning, men vi er fælles om rengøringsartikler og de mest basale køkkenting. Der er masser af plads til at være social, når man vil, og trække sig tilbage, når man har lyst til det. Vi leder efter en, der har lyst til at bo her i længere... tid end et halvt år (lejemålet er ubegrænset). Du er ansvarsbevidst, kan finde ud af at rydde op efter dig selv og følge en rengøringsplan. Huslejen er på 2.680 kr. pr. måned inkl. vand, varme (aconto) og internet. El deles ligeligt mellem de fire lejere, hvert kvartal (ca. 150 kr. pr. måned pr. person). Desuden skal der betales depositum på 9000 kr. Den tidligere lejer af værelset har været pendler, men vi er åbne for både pendlere og fuldtidsbofælle.

Lidt om os:

Simon på 29 år arbejder som fysioterapeut. Fritiden går med træning, fodbold, kitesurfing. Ellers nyder han at være ude i naturen og lave outdoor-aktiviteter. Udover at være en aktiv, er han stor fan af øl, festivaler og koncerter.

Sofie på 25 år er uddannet bygningsingeniør og arbejder her i Odense. Fritiden bruges på meget forskelligt - alt mellem friluftsliv, drinks, brætspil og træning. Når ferien rammer er det ofte udenfor landets grænser med et kamera i hånden, at solen nydes.

Matilde på 24 år arbejder som teater- og dansklærer på en efterskole, som et led i sin uddannelse. Fritiden går med kaffe, læsning, teater, genbrugsshopping, gerne lidt afrikansk dans og en løbetur indimellem. Fritiden byder også en del ture til Sydfyn, da mange af hendes lærerskolevenner er der.

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv lidt om: Hvor gammel er du? Hvad laver du til daglig? Har du boet i bofællesskab før? Hvad betyder bofællesskab for dig? Og til slut må du gerne beskrive den perfekte fredag/lørdag aften for dig?

Vi indkalder til samtale start/midt februar.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen
Simon, Matilde og Sofie

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Male
Age:
20 - 40
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more