Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Sofie
Your letter was sent toSofie
Værelse i bofællesskab udlejes
Rent: kr. 3,557
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 25 m²
City: Odense
The room is rented out Find other rooms

Værelse i bofællesskab udlejes

All information about the room

Address:
Kongensgade 37, 5000 Odense
Rent:
kr. 3,557
Deposit:
kr. 9,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
25 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej,

OBS! Kvindelig beboer fundet, vi søger fortsat en mand til bofællesskabet.

Vi er et bofællesskab midt i Kongensgade i Odense. Vi leder efter to nye beboer i 20'erne eller 30’erne – en mand og en kvinde, der har lyst til at være en del af et hyggeligt og afslappet fællesskab. Der to ledige værelser er ca. 25 m² pr. 1. august, da vores ene bofælle skal tilbage til det sydfynske og læse færdig og den anden skal flytte for sig selv. Lejligheden er i alt 220 m², og udover dit værelse er der fællesstue, stort badeværelse med bruseniche og vaskemaskine, gæstetoilet og stort køkken med spiseplads til fælles brug.

Det vi leder efter er en, som har lyst til at være en del af fællesskabet og gøre Kongensgade til sit hjem. Vi har ikke fast fællesspisning, men vi ...er fælles om rengøringsartikler og de mest basale køkkenting. Der er masser af plads til at være social, når man vil, og trække sig tilbage, når man har lyst til det. Vi leder efter en, der har lyst til at bo her i længere tid end et halvt år (lejemålet er ubegrænset). Du er ansvarsbevidst, kan finde ud af at rydde op efter dig selv og følge en rengøringsplan. Huslejen er på 3.557 kr. pr. måned inkl. vand, varme (aconto) og internet. El deles ligeligt mellem de fire lejere, hvert kvartal (ca. 100 kr. pr. måned pr. person). Desuden skal der betales depositum på 9000 kr.

Lidt om os:

Sofie er 25 år, uddannet bygningsingeniør og arbejder her i Odense. Fritiden bruges på meget forskelligt - alt mellem friluftsliv, drinks, brætspil og træning. Når ferien rammer er det ofte udenfor landets grænser med et kamera i hånden, at solen nydes.

Asmus er 26 år og arbejder lige nu som pædagog, men starter forhåbentlig på ingeniørstudiet her i Odense til september. I fritiden bliver meget af tiden brugt på musik, hvor der spillet en del guitar. Når der ikke jammes, er han at finde på en gåtur på stierne eller med en øl i hånden.

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv lidt om: Hvor gammel er du? Hvad laver du til daglig? Har du boet i bofællesskab før? Hvad betyder bofællesskab for dig? Og til slut må du gerne beskrive den perfekte fredag/lørdag aften for dig?

Vi indkalder til samtale slut juni/start juli.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen
Asmus og Sofie

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Male
Age:
23 - 35
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more