Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Lyst værelse på Frederiksberg C, med stort gårdanlæg!
Rent: kr. 4,500
Moving in: April 1
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: Frederiksberg

Lyst værelse på Frederiksberg C, med stort gårdanlæg!

All information about the room

Address:
J. M. Thieles Vej , Frederiksberg
Rent:
kr. 4,500
Deposit:
kr. 9,000
Moving in:
April 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
3 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Et værelse på 9,5 kvm (2,25 x 4,25 m) udlejes i en 71 kvm lys lejlighed, på J. M. Thieles Vej, i smukke Frederiksberg C.
Huslejen er 4.500 kr./mdr. inklusiv alt. Depositum er 9.000 kr.

Lejligheden blev totalt nyrenoveret i slutningen af 2015, inkl. helt nyt badeværelse og køkken-alrum. Værelset der udlejes er stort nok til, at have en dobbelt seng, klædeskab, kommode og et skrivebord stående, m.m. (se billeder). Køkken-alrummet er selvfølgelig også til fri afbenyttelse. Lejligheden ligger på 4 sal, med vinduerne i henholdsvis mod øst og vest, hvilket får lejligheden til at virke lys og rummelig, hele dagen. Tilhørende er der et kæmpe lukket gårdanlæg, med et stort græsareal, fodboldbane, basketkurve, skakbane, og cykelparkering.

Beliggenheden kan ikke være mere centralt i København end dette. Det tager under 10 minutter at cykle til henholdsvis Frederiksberg Have, Kødbyen, Rådhuspladsen, eller indre Nørrebro. Forum station kan man gå til på kun 5 minutter, og går man lidt længere kommer man til søerne. Har man brug for lidt afslapning under et træ, ligger Landbohøjskolens Have lige rundt om hjørnet. Desuden har H.C. Ørsteds Vej alt hvad hjertet begære, fra supermarkeder, caféer, takeaway, restauranter, bager, slagter, bodega, og ølbar, –til frisører, cykelhandler, blomsterhandler, vinhandler, apotek, matas, renseri, og mere!

Jeg er 36 år, og arbejder til dagligt som børnehave-pædagog i en idrætsinstitution på Vestamager. Jeg er et meget kreativt menneske med flere interesser, bl.a. i design, mad, musik, fotografi, og har tidligere studeret grafisk design, musik, samt arbejdet som kok i flere år. Jeg cykler og løber flere gange om ugen, og bruger tiden med familie eller venner når jeg ikke er hjemme. Jeg er nem at bo sammen med (har jeg fået at vide), og er altid frisk på en snak om alt mellem himmel og jord, men respektere selvfølgelig også en lukket dør.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
25 - 35
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Don't snore
Party habits:
Once in a while
+ Read more