Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

{(GoogleLandingPage).Points4.Header}

There are many new homes available for rent every day

2 værelses lejlighed i København

En lejlighed i København har længe ligget højt på boligsøgendes ønskeliste når de skulle søge ny bolig - og er du lige nu på jagt efter en 2 værelses lejlighed i København, så er du helt sikkert ikke den eneste. Selvom der er mange som søger lejlighed i København er lejeboligen endelig ved at komme efter den store efterspørgsel. Nybyggerier af lejelejligheder er skudt op adskillige steder i København inden for de sidste 5 år og endnu flere er på vej, bl.a. i Valby, på Nørrebro og Amager. Så selvom der er mange boligsøgende er der også ved at være rigtig mange gode muligheder for at finde en lejlighed inden for relativ kort tid.

Søger du en 2 værelses lejlighed, kan du overveje at finde en hvor plantegningen indbyder til at du kan dele lejligheden med en anden. Mange vil måske foretrække at bo alene, men lejelejligheder i København kan godt være en dyr fornøjelse og derfor kan det være en økonomisk fordel at finde en roommate at dele ens bolig med. Huslejen bliver halveret og det samme gør de dertilkommende boligudgifter som el, varme og vand. Derudover kan det være en gevinst i sig selv at bo sammen med en roommate, da det sociale aspekt i hjemmet kan være med til at gøre hverdagen lidt sjovere og bedre.

Find ledige lejligheder her

Vi vil gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at finde udvalget af ledige lejligheder i Københan. Derfor har vi samlet annoncer på ledige lejligheder fra hele internettet ét sted. Nemlig lige her: 3- værelses lejligheder i København

Er du også på jagt efter en roommate til boligen, kan du finde en oversigt over alle boligsøgende i København her.

Available rooms in København

Available flats in København