Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Værelser

Værelse til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Værelser fundet

Vi fandt desværre ingen Værelser med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Værelse til leje i København

Mange unge står i en situation, der kræver et værelse et sted i nærheden af drømmestudiet.

Heldigvis er der fantastiske muligheder for at leje et værelse, stort som småt. Det har vi masser eksempler på og vi har altid ledige værelser, som bare står og venter på en lejer.  Men hvordan finder man frem til det helt rigtige værelse? Det giver vi et bud på her.

Forberedelse betaler sig

Hvis du giver dig tid og forbereder dig godt inden søgningen, så kan vi næsten garantere, at du nok skal finde et værelser, der falder i din smag. Når du undersøger mulighederne for at leje et værelse, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Her får du vores fire bedste tips til den gode søgning.

Lav en liste

Når du starter din søgning efter det rigtige værelse, kan det være en rigtig god ide, at du laver en liste til dig selv. På listen skriver du dine prioriteringer ned, så du får tænkt dine krav og og forventninger godt igennem. Dine prioriteringer vil på den måde danne rammen for din søgning og samtidigt bliver du klar over dine grænser. Hvis du får følgende punkter med på din liste, er du kommet rigtig godt fra start.
 

 1. Hvor meget kan og vil du betale for et værelse? På findroommate.dk kan du sortere din søgning indenfor et interval på 500 kr. Med det kan du holde dine muligheder åbne og måske finde det helt rigtige værelse. F.eks. kan det helt rigtige værelse vise sig, hvis du giver dig selv en form for elastik i din grænse. Ved at give et par hundrede mere kan det være, at din søgning lige præcis giver det resultat du leder efter. Vær derfor realistisk, når du sætter din grænse og hold dine muligheder åbne.
 2. Hvor meget transporttid vil du maksimalt have? Også her skal du huske at være realistisk, da økonomi og transporttid hænger sammen. Nogle gange kan det give mening at få elastikken med i transporttiden, hvis du har en stram økonomi. Ved at justere på dine krav til transporttid, kan du udvide din søgning yderligere.
 3. Hvor længe har du brug for værelset? Der findes mange forskellige muligheder for at leje værelser af forskellige typer og varigheder. Nogle tilbyder værelser uden tidsgrænse, hvor andre tilbyder værelser i en kortere periode. Gør op med dig selv, hvad du skal bruge værelset til. Hvis du f.eks. skal bruge det i forbindelse med studiet, så kræver det oftest en længere lejeperiode end hvis du bare skal bruge værelset til et kort freelance job.
 4. Hvornår har du brug for værelset? Undersøg altid hvornår værelset er ledigt, så du ikke får lavet en forkert aftale. Hvis du skal bruge værelset for at studere, så sørg for at matche indflytningen med studiestart, så du kan nå at komme på plads inden studiet går i gang.

Gør forberedelsen færdig

Når du søger efter værelser på findroommate, er der forskellige områder, som du skal være opmærksom på. Der kan nemlig være forskel på en række forskellige områder, som har stor betydning for, hvordan du kan komme til at bo. Hvis du følger listen herunder, er du rigtig godt kørende og skal nok finde det helt rigtige værelse.
 

 • Læs altid udlejers beskrivelse. Her får du en hel masse vigtige informationer, der kan hjælpe dig til at lære udlejer lidt bedre at kende. Med de informationer i hånden, får du hurtigt et overblik over, om værelset, og udlejer, kan være et match for dig.
   
 • Undersøg altid om værelset er møbleret. Nogle udlejere har møbleret værelset, andre har enkelte møbler mens andre igen har et helt tomt værelse. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du skal bruge et værelse med eller uden møbler og hvad det vil betyde for dig. Vælger du et møbleret værelse, betyder det jo, at du overtager et værelse, hvor andres møbler står. Alternativt skal du selv sørge for at have møbler med. Fordelene med et møbleret værelse, kan være større fleksibilitet. Fordelene med dine egne møbler, kan være større hjemmefølelse.
   
 • Tjek altid hvilke fællesudgifter der er med i lejen. Nogle udlejere inkluderer internet i huslejen, mens andre skriver det som en ekstra fællesudgift.. Der kan derfor også være forskel på, hvor meget du betaler for det. Husk at være opmærksom på prisen, når du kigger på ledige værelser og husk, at det ikke kun er internet. Der kan være andre udgifter, der bliver lagt oven i huslejen.
   
 • Der kan være fælles pligter. Nogle udlejere vil gerne have, at du deltager i fælles opgaver i hjemmet. Det kan f.eks. være rengøring og andre huslige opgaver. Nogle udlejere laver på forhånd en liste med oplysninger om de fælles opgaver der kan være. Hvis det ikke fremgår af beskrivelsen, så sørg for at spørge, hvis du kontakter udlejer.

Hvordan kan det se ud

“Jeg søger to roomies til et lyst møbleret værelse på 10,6 m² og et tomt værelse på 10 m² i en nybygget lejlighed”
 

“Jeg lejer et værelse ud fra 1.6.2021 og tre måneder frem”
 

“P.s. We have two doggies, so it is very important that you like dogs”

Når du søger

Mens du sidder og leder efter et værelse på findroommate.dk, så husk at du kigger ind i et lille brudstykke af et andet menneskes privatliv. Det betyder, at du bør overveje din måde at kommunikere med udlejere.

Du øger din chancer for at blive godkendt til et værelse, hvis du følger nogle enkle råd.

 1. Hav respekt for udlejerne, når du kontakter dem
 2. Sørg for at have nogle detaljer om dig selv med i din egen profiltekst
 3. Del lige så meget ud af dig selv, som du forventer af udlejerne
 4. Hav realistiske forventninger til værelserne og udlejerne

Værelser i København

København favner en mangfoldighed af både uddannelsesinstitutioner, et rigt caféliv, forretninger og hyggelige små gader. Med en verden af indkøbsmuligheder for enhver smag og et væld af oplevelser, får du adgang til alt hvad hjertet kan begære.

Hvis du drømmer om at finde et værelse, f.eks. til et studieliv i storbyen, så kan det være en fordel først at undersøge mulighederne lidt nærmere. Vi giver dig argumenterne for at rykke teltpløkkerne helt op og finde din næste bolig i København. Du kan også finde en studiebolig hvis du er mere til det

Der findes også mange områder i København som kan være populære for dig at bo i. Vesterbro, Nørrebro og Østerbro har i mange år være super populære områder for unge og studerende. Men sidenhen er områder som Valby, Sydhavn og Nordhavn også begyndt at stige gevaldigt i popularitet.

København - det store fællesskab

København og københavnerne er utrolig villige til at dele, og det gælder også deres hjem. På findroommate.dk har vi altid masser ledige værelser. For mange er det en unik mulighed for at komme indenfor i de gamle københavnske lejligheder og finde sig tilrette med de hyggelige knirkende gulve og skæve vægge. For andre handler det om det brusende byliv med nytænkning og alt lige om hjørnet.

Københavnernes villighed til at rykke sammen under samme tag, kan for mange også være en måde at spare penge på i forhold til både husleje og forbrug. Er du studerende, hvor tegnedrengen til tider kan være lidt flad, kan et værelse i København være perfekt, når der skal findes lidt luft i økonomien.

Meget mere København

København byder på forskellige bydele, der hver rummer forskellige muligheder. Der er et væld af nuancer og personligheder, der alle har noget unikt at byde på. Hvad end du søger bolig i midten af centrum, eller ser de mange muligheder i de storkøbenhavnske forstadsbyer, så er der helt sikkert noget for enhver smag. Mange søger også efter ungdomsboliger i denne tid da de kan være lettere at komme i nærheden af. 

Uddannelser

Hvis du søger et værelse fordi du skal i gang med drømmestudiet, så kan københavn helt klart være et godt sted at starte søgningen. København er Danmarks største studieby og rummer uddannelser på alle niveauer. København har uddannelser til enhver smag lige fra politi, sexolog eller ernæringsekspert over apoteker til kunst og design. Mulighederne er nærmest uendelige. Og så er der selvfølgelig også de helt store kanoner, som f.eks. det gamle Københavns Universitet.

Transport

Som storby rummer København fantastiske muligheder for offentlig transport. Busser, tog og metro kører stort set overalt i og udenfor byen. Med busser, der kører hvert femte minut og metroen der kører hvert andet, er der altid en vej videre.

København har derudover nogle rigtig gode forhold for cyklister, så du kan komme hurtigt og grønt fra A til B. På den måde, kan du vælge det helt rigtige for dig, så du kan prioritere efter den grønne profil, den stramme økonomi eller noget helt tredje.

Et blomstrende fællesskab

København er vel nærmest koncepternes by. Hvis du kan tænke på en særlig måde at være sammen med andre på, så er der en i København, der har skabt muligheden. Med cafeer til enhver lejlighed, hvor du kan sidde og læse de store bøger eller skrive  videre på de små tekster, er der altid en sted at være.

Udbud og efterspørgsel

Efterspørgslen er stor i København, men heldigvis er udbuddet ofte lige så stort. Byen er i sig selv et nationalklenodie, hvor selv de mindste bygninger og seværdigheder har en helt speciel historie, som giver genlyd i det ganske land. Og netop derfor kan vi godt forstå, at du kigger efter et ledigt værelse i København.

Storbyen emmer af personlighed, som beviser sig selv gang på gang blandt de velkendte gader og stræder såsom Nyhavn, Istedgade, Amagertorv og Amaliegade. Og skulle du kun kende vejnavne fra Matadorspillet, anbefaler vi, at du får pakket kufferten og oplevet København.

Et marked med fart på

Man behøver ikke at have været længe på boligmarkedet for at vide, at der er rift om værelserne i København. Og efterspørgslen er bestemt ikke uden grund.

En væsentlig del af løsningen er selvfølgelig, at du er ude i god tid, så du kan sikre dig det værelse, du har i sigte. Det kan også være, at det på et tidspunkt bliver nødvendigt at genbesøge din prioriteringsliste fra tidligere. Nogle starter deres søgning med et ambitiøst budget, men må sande, at København kan være dyrere end de små forstæder. Hvis du justerer dine prioriteringer, kan du oftest øge antallet af lækre værelser i din søgning. Prisen for et ledigt værelse hænger sammen med popularitet og beliggenhed. Det er en del af storbylivet, men det bør på ingen måde sætte en stopper for, at du flytter til København.

Går du med storbydrømme, som du mangler at få udlevet, så er København det ideelle sted for personlig udvikling, nye relationer og unik selvrealisering.

Er du interesseret i at finde en lejlighed til dig selv i stedet for et værelse, kan du finde alle ledige lejligheder i København lige her: lejeboliger i København


 

Hvordan kan jeg finde et værelse i København?
Den hurtigste måde at finde et værelse i København på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige værelser. Når du har fundet det værelse der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i København?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde et værelse i København.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i København?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i København.
Jeg har et værelse i København jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for dit værelse. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger et værelse i København og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej dit værelse her