Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Værelser

Værelse til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Værelser fundet

Vi fandt desværre ingen Værelser med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Værelse til leje i Vesterbro

Vesterbros popularitet har de seneste år været stødt stigende. En ny generation søger mod den københavnske bydel og med den nye generation kommer også nye muligheder. Er du nysgerrig på hvad Vesterbro har at tilbyde dig, så læs med her.

Boligerne på Vesterbro
Vesterbro er en af de ældre bydele i København, og dermed er mange af boligerne også af ældre dato. Vesterbro er ikke en bydel hvor mange nye lejlighedskomplekser bliver bygget, som det ses på blandt andet Amager og Sydhavnen. Dette skyldes at den nuværende boligmasse bliver moderniseret fremfor revet ned og opbygget på ny. Løbende som boligerne er blevet overtaget af nyere generationer, er de også blevet moderniseret og derfor vil du med en bolig på Vesterbro få det gamle og det nye i én stor cocktail. Du kan stadig finde de små charmerende lejligheder på 40 kvm, som er perfekt til dig som er studerende, men modsat er der også de store herskabslejligheder, som byder op til, at man er flere om at dele lejligheden for at udfylde de mange rum, og dele den store husleje. Vesterbro grænser op til Indre by, Valby, Frederiksberg og Sydhavnen. Jo tættere du kommer på Indre by, jo dyrere bliver prisen for kvadratmetrene, men boliger er generelt billigere end det ses hos naboen på Frederiksberg.

Vesterbros mange muligheder
Vesterbro har i mange år været kendt for at være et snusket område, hvor især Istegade havde et dårligt ry. Idag er bydelen dog en af de mest populære og efterspurgte områder i København, og er idag blevet mere kendt for sin selvskabte ‘hipster’ stil fremfor fortidens fordomme. Det gamle kødindustrisområde ‘Kødbyen’ er blevet et af de store omdrejningspunkter i bydelen, hvor københavnere flokkes til for at spise et måltid på en af de mange nye restauranter, som har overtaget de gamle slagterilokaler. Dermed er der også en helt specielt stemning over Kødbyen, som man ikke får andre steder i København, hvilket er en af de helt store grunde til dens store popularitet. Carlsberg byen er også i rivende udvikling. Området har tidligere huset Carlsbergs produktion af øl, men efter produktionen stoppede for nogle år tilbage, bruges området nu til blandt andet beboelse, uddannelsesinstitutter og caféer. Dog kan man stadig føle den gamle Carlsbergstemning, da bygningernes yder er uforandret. Senest har Carlsberg byen fået sin helt egen S-togs station. Sammen med den kommende metro, som vil ligge ved Enghave plads og Sønder Boulevard vil det aldrig være svært at komme rundt i resten af København. Er du en rigtig cykelmyg vil du dog aldrig have svært ved at komme rundt, da Vesterbro er ideelt placeret i forhold til afstanden til Københavns andre bydele.

Vil du bo på Vesterbro?
Er du nu overbevist om at Vesterbro er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige værelser lige her på findroommate.
Hvordan kan jeg finde et værelse i Vesterbro?
Den hurtigste måde at finde et værelse i Vesterbro på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige værelser. Når du har fundet det værelse der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Vesterbro?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde et værelse i Vesterbro.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Vesterbro?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Vesterbro.
Jeg har et værelse i Vesterbro jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for dit værelse. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger et værelse i Vesterbro og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej dit værelse her