Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Delebolig Aarhus

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Danmarks næststørste by og Jyllands største by. Dette betyder også at Aarhus er et samlings- og omdrejningspunkt for kunst, kultur og erhvervslivet vest for Storebælt.

Bolig i Aarhus

Aarhus er en stor by med mange boligmuligheder. Der er over den seneste årrække blevet bygget mange nye lejligheder i Aarhus. Mange af de nye lejligheder er store og moderne og derfor er prisen også herefter. Dette kan gøre det svært for én person at sidde alene i lejligheden, da huslejen vil for høj. Fordi prisen vil være for høj for én person, betyder det også at konkurrencen for lejlighederne er mindre end andre billigere lejligheder. Dette åbner op for muligheden om delebolig. Man kan slå sig 3-4 personer sammen om en 4-værelses værelse til leje aarhus og dermed deles om alle udgifterne. En anden fordel ved at søge delebolig er, at man får en eller flere roommates, som man kan dele hverdagen med. Hvordan man vil forme det huslige, om man vil indføre madordning og fællesrengøring er helt op til en selv. Om man vil have et bofællesskab, hvor meget er fælles eller ej kan bestemmes ud fra hvad man foretrækker som gruppe. Dermed er det ikke en given at man i en delebolig behøver at dele alt. Der er altid plads til privatliv.

Livet i Aarhus

Aarhus har som Jyllands ‘hovedstad’ rigtig meget at byde på. Der er altid liv i gaderne omkring åen og Strøget, hvor adskillige butikker, caféer og barer danner ramme for byens centrum. Regner det kan du bruge din dag på en tur i Bruuns Galleri, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker. Trænger du til ro og fred fra storbyen kan du altid besøge Botanisk Have eller en af de mange andre grønne arealer der ligger rundt omkring i Aarhus. Du kan også tage et smut forbi kunstmuseet Aros for en særlig kultural oplevelse. Hver sommer kan du også opleve danske og internationale stjerne optræde til Aarhus egen festival; Northside. Børnefamilier kan tage en tur i Den Gamle By, et frilandsmuseum, og få en fornemmelse af hvordan livet i Danmark var i gamle dage. ?Den nye letbane, en pendant til s-togssystemet i København, skal gøre det nemmere at komme rundt i Aarhus fra de omkringliggende forstander og ind til centrum. Så selvom du ikke er bosat nær centrum, vil du nemt kunne komme rundt i byen.

Vil du bo i Aarhus?

Søger du bolig i Aarhus eller vil du bare lige se hvad der er ledigt i øjeblikket, så kan du her på findroommate søge på studieboliger. Din kommende bolig er måske ledig allerede nu! Husk at du også kan søge på ungdomsboliger

Available rooms in Aarhus

Available flats in Aarhus