Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Ungdomsbolig Aarhus

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Danmarks næststørste by og Jyllands største by. Dette betyder også at Aarhus er et samlings- og omdrejningspunkt for kunst, kultur og erhvervslivet vest for Storebælt. For studerende er Aarhus helt sikkert en by med mange muligheder og tilbud både boligmæssigt og til fritiden.

Bolig i Aarhus

Er du studerende i Aarhus har du mulighed for at leje dig ind i en ungdomsbolig. En ungdomsbolig kan være enten et kollegieværelse eller en hel lejlighed. Kollegieværelser vil typisk være del af et større kollegium hvorimod ungdomslejligheder vil kunne være placeret seperat fra andre ungdomsboliger eller i et ungdomsboligkompleks bestående af flere lejligheder i samme bygning. Fælles for alle - både kollegieværelser som ungdomsbolig-lejligheder er, at du skal være studerende for at kunne bo der. Lejer du en ungdomsbolig-lejlighed som par, er det dog som regel kun et krav, at én person er studerende. Aarhus har et bredt udvalg af lejligheder og værelser i hele Aarhus, og tæt på de forskellige udddannelsesinstitutter, så der ikke er så langt tid skole. Værd at vide om at leje en ungdomsbolig er at du årligt skal kunne dokumentere at du fortsat er aktivt under uddanelse og aldersgrænsen for at kunne leje en ungdomsbolig er typisk fra 18-30 år. Dette kan dog variere fra bolig til bolig. Derfor er det en god idé at tjekke op på de forskellige ungdomsboliger i byen og deres ansøgningskrav inden du ansøger eller skriver dig op til en bolig. I visse tilfælde er det ikke nødvendigt at være under uddannelse for at kunne leje en ungdomsbolig. Dette er dog mere udtagelsen end reglen.

Livet i Aarhus

Aarhus har som Jyllands ‘hovedstad’ rigtig meget at byde på. Der er altid liv i gaderne omkring åen og Strøget, hvor adskillige butikker, caféer og barer danner ramme for byens centrum. Regner det kan du bruge din dag på en tur i Bruuns Galleri, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker. Trænger du til ro og fred fra storbyen kan du altid besøge Botanisk Have eller en af de mange andre grønne arealer der ligger rundt omkring i Aarhus. Du kan også tage et smut forbi kunstmuseet Aros for en særlig kultural oplevelse. Hver sommer kan du også opleve danske og internationale stjerne optræde til Aarhus egen festival; Northside. Børnefamilier kan tage en tur i Den Gamle By, et frilandsmuseum, og få en fornemmelse af hvordan livet i Danmark var i gamle dage. ?Den nye letbane, en pendant til s-togssystemet i København, skal gøre det nemmere at komme rundt i Aarhus fra de omkringliggende forstander og ind til centrum. Så selvom du ikke er bosat nær centrum, vil du nemt kunne komme rundt i byen.

Vil du bo i Aarhus?

Søger du bolig i Aarhus eller vil du bare lige se hvad der er ledigt i øjeblikket, så kan du her på findroommate søge på både værelser og lejligheder. Din kommende bolig er måske ledig allerede nu!

Available rooms in Aarhus

Available flats in Aarhus