Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Værelser

Værelse til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Værelser fundet

Vi fandt desværre ingen Værelser med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Værelse til leje i Århus

Find dit nye værelse til leje i Aarhus - Århus

Mange unge står i en situation, der kræver et værelse et sted i nærheden af drømmestudiet.

Heldigvis er der fantastiske muligheder for at leje et værelse, stort som småt. Det har vi masser eksempler på og vi har altid ledige værelser, som bare står og venter på en lejer.  Men hvordan finder man frem til det helt rigtige værelse? Det giver vi et bud på her.

Hvis du derimod heller vil se nærmere på nogle af vores andre boligtyper, så se f.eks. på vores lækre ledige studieboliger eller en vores udbud af ungdomsboliger. Hvis du vil gå hele vejen og sikre dig mere plads fra starten, så se om du ikke kan finde noget blandt vores lejeboliger.

Forberedelse betaler sig

Hvis du giver dig tid og forbereder dig godt inden søgningen, så kan vi næsten garantere, at du nok skal finde et værelser, der falder i din smag. Når du undersøger mulighederne for at leje et værelse, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Her får du vores fire bedste tips til den gode søgning.

Lav en liste

Når du starter din søgning efter det rigtige værelse, kan det være en rigtig god ide, at du laver en liste til dig selv. På listen skriver du dine prioriteringer ned, så du får tænkt dine krav og forventninger godt igennem. Dine prioriteringer vil på den måde danne rammen for din søgning og samtidigt bliver du klar over dine grænser. Hvis du får følgende punkter med på din liste, er du kommet rigtig godt fra start.

 1. Hvor meget kan og vil du betale for et værelse? På findroommate.dk kan du sortere din søgning indenfor et interval på 500 kr. Med netop det interval kan du holde dine muligheder åbne og finde det helt rigtige værelse. F.eks. kan det rigtige værelse vise sig, hvis du giver dig selv en form for elastik i din økonomiske grænse. Ved at give et par hundrede mere kan det være, at din søgning lige præcis giver det resultat du leder efter. Vær derfor realistisk, når du sætter din grænse og hold dine muligheder åbne.
 2. Hvor meget transporttid vil du maksimalt have? Også her skal du huske at være realistisk, da økonomi og transporttid hænger sammen. Nogle gange kan det give mening også at tænke elastikken med i transporttiden, hvis du har en stram økonomi. Ved at justere på dine krav til transporttid, kan du udvide din søgning yderligere.
 3. Hvor længe har du brug for værelset? Der findes mange forskellige muligheder for at leje værelser af forskellige typer og varigheder. Nogle tilbyder værelser uden tidsgrænse, hvor andre tilbyder værelser i en kortere periode. Gør op med dig selv, hvad du skal bruge værelset til. Hvis du f.eks. skal bruge det i forbindelse med studiet, så kræver det oftest en længere lejeperiode end hvis du bare skal bruge værelset til et kort freelance job.
 4. Hvornår har du brug for værelset? Undersøg altid hvornår værelset er ledigt, så du ikke får lavet en forkert aftale. Hvis du skal bruge værelset for at studere, så sørg for at matche indflytningen med studiestart, så du kan nå at komme på plads inden studiet går i gang.

Gør forberedelsen færdig

Når du søger efter værelser på findroommate.dk, er der forskellige områder, som du skal være opmærksom på. Der kan nemlig være forskel på en række forskellige områder, som har stor betydning for, hvordan du kan komme til at bo. Hvis du følger listen herunder, er du rigtig godt kørende og skal nok finde det helt rigtige værelse.

 • Læs altid udlejers beskrivelse. Her får du en hel masse vigtige informationer, der kan hjælpe dig til at lære udlejer lidt bedre at kende. Med de informationer i hånden, får du hurtigt et overblik over, om værelset, og udlejeren, kan være et match for dig.
 • Undersøg altid om værelset er møbleret. Nogle udlejere har møbleret værelset, andre har enkelte møbler mens andre igen har et helt tomt værelse. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du skal bruge et værelse med eller uden møbler og hvad det vil betyde for dig. Vælger du et møbleret værelse, betyder det jo, at du overtager et værelse, hvor andres møbler står. Alternativt skal du selv sørge for at have møbler med. Fordelene med et møbleret værelse, kan være større fleksibilitet, hvor fordelene med dine egne møbler, kan være større hjemmefølelse.
 • Tjek altid hvilke fællesudgifter der er med i lejen. Nogle udlejere inkluderer internet i huslejen, mens andre skriver det som en ekstra fællesudgift.. Der kan derfor også være forskel på, hvor meget du betaler for det. Husk at være opmærksom på prisen, når du kigger på ledige værelser. Husk også, at det ikke kun gælder internet. Der kan være andre udgifter, der bliver lagt oven i huslejen eller er noteret som ekstra fællesudgifter.
 • Der kan være fælles pligter. Nogle udlejere vil gerne have, at du deltager i fælles opgaver i hjemmet. Det kan f.eks. være rengøring og andre huslige opgaver. Nogle udlejere laver på forhånd en liste med oplysninger om de fælles opgaver der kan være. Hvis det ikke fremgår af beskrivelsen, så sørg for at spørge, hvis du kontakter udlejer.

Hvordan kan det se ud

“Vi søger en venlig roomie til vores nye delevenlige 3-værelses lejlighed … med indflytning pr. 1. Maj 2021. Lejligheden er på 105 kvm og ligger lige lige overfor en Netto”

“Værelset har indbygget skab. Jeg foretrækker at leje værelset ud møbleret (med 40” tv, 140 cm bred seng og vægmonteret reol og skrivebord)”

“Fast wi-fi access etc the security deposit refund at the end of your stay, The house has a washing machine, dishwasher, dryer etc.”

Når du søger

Mens du sidder og leder efter et værelse på findroommate.dk, så husk at du kigger ind i et lille brudstykke af et andet menneskes privatliv. Det betyder, at du bør overveje din måde at kommunikere med udlejere.

Du øger din chancer for at blive godkendt til et værelse, hvis du følger disse enkle råd.

 1. Hav respekt for udlejerne, når du kontakter dem
 2. Sørg for at have nogle detaljer om dig selv med i din egen profiltekst
 3. Del lige så meget ud af dig selv, som du forventer af udlejerne
 4. Hav realistiske forventninger til værelserne og udlejerne

Få et ledigt værelse i Aarhus

Aarhus er ikke uden grund en eftertragtet og populær by. Grunden til at Aarhus står så højt på manges liste, bunder i netop byen Aarhus. Aarhus favner universitet og studieliv, natteliv og kultur, mulighed for individuel udfoldelse og meget, meget mere.

Vil du bo i Aarhus

Ledige værelser i Aarhus skal du ikke være bange for går din næse forbi. Vi har altid masser forskellige boliger i byen. Vi kan med garanti punktere den fordom, du måske kan have om, at det kan være svært at komme til Aarhus og bo.

Som med så meget andet, gælder det om at lede de rigtige steder. Vi elsker ideen om at skulle bosætte sig i Smilets By, for der er ganske enkelt ingen by som aarhus. Bevæger du dig gennem Store Torv, Nørre Allé eller langs Åen, vil du med det samme mærke Århus’ ånd.

At “hygge” er nok ved at være en fordansket floskel, som ikke desto mindre lever i bedste velgående i Jyllands hovedstad. Er du derfor i tvivl om aarhus er byen for dig, kan vi kun sige, at Århus er en by for alle.

Fordele er der masser af

Der er en lang række fordele ved at leje et værelse i Aarhus. På mange måder favner fællesskabet af en delevenlig lejlighed i byen netop Aarhus og byens store mangfoldighed og accept. Vores mange ledige værelser i Aarhus vidner også om, at utrolig mange er villige til at bo sammen. I folkemunde bliver Aarhus betegnet som verdens mindste storby. Skulle du være skeptisk overfor at flytte sammen med folk du ikke kender, er fællesskabsfølelsen i byen eminent. Desuden kan livet som studerende være en fordyrende oplevelse, og du kan med fordel udnytte en lejligheds fulde kapacitet og spare en masse penge ved at bo sammen med andre.

Med en delebolig er der rig mulighed for at lære nogle nye mennesker at kende, især hvis du er ny i Aarhus. Og udbuddet er stort, da det netop er en universitetsby. Vi anbefaler, at du er ude i god tid som ny studerende, så du ikke står uden værelse, når studiestarten melder sig.

Mange fede områder i Aarhus

Aarhus har som Jyllands ‘hovedstad’ rigtig meget at byde på. Der er altid liv i gaderne omkring åen og Strøget, hvor adskillige butikker, caféer og barer danner ramme for byens centrum. Regner det kan du bruge din dag på en tur i Bruuns Galleri, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker.

Trænger du til ro og fred fra storbyen kan du altid besøge Botanisk Have eller en af de mange andre grønne arealer der ligger rundt omkring i Aarhus. Du kan også tage et smut forbi kunstmuseet Aros for en særlig kulturel oplevelse. Hver sommer kan du opleve danske og internationale stjerner optræde til Aarhus egen festival, Northside.

Børnefamilier kan tage en tur i Den Gamle By, et frilandsmuseum, og få en oplevelse af livet i Danmark i gamle dage.

Den nye letbane, en pendant til s-togssystemet i København, skal gøre det nemmere at komme rundt i Aarhus fra de omkringliggende forstander og ind til centrum. Så selvom du ikke er bosat nær centrum, vil du nemt kunne komme rundt i byen.

Trøjborg

I det nordlige Aarhus ligger Trøjborg, en bydel der ofte omtales, som en by i byen. Området har alt fra egen biograf og slagter til fitness og frisører, hvorfor det aldrig er nødvendigt at tage langt væk for at finde hvad man søger. Stedet er netop også populært for dette, hvorfor mange har et specifikt ønske om at finde et værelse her.

Øgadekvarteret

Med kort afstand til universitetet er Øgadekvarteret populært blandt studerende, som ønsker at bo tæt på både studiet og bylivet. Stedet er kendt for sine charmerende byhuse.

Det nye Aarhus Ø

Leder du efter et ledigt værelse til leje i Aarhus, der omfavner både nybyggeri, havudsigt og højhuse, skal du have et værelse i Aarhus Ø. Det er det nye kvarter, der er skudt op nede ved havnen. Her får du lækre nye lejligheder med havet hele vejen rundt. Aarhus Ø har alt, hvad hjertet begærer, og selvom det kan lyde dyrt, kan det sagtens lade sig gøre at finde deleboliger, der er til at betale.

Latinerkvarteret

Hvis du vil finde et værelse i Aarhus omringet af charme og byliv, skal du bo i Latinerkvarteret. Det er det ældste kvarter i byen, hvilket kan ses på de brolagte gader og bindingsværkshuse. Her er et hav af specialbutikker og caféer, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens du kigger på alt omkring dig.

I andre områder i og udenfor Aarhus, finder du også Gellerup, Højbjerg og Risskov.

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Jyllands største og Danmarks næststørste by. Dette betyder også at Aarhus er et samlingspunkt for kunsten, kulturen og erhvervslivet vest for Storebælt. For studerende er Aarhus helt sikkert en by med mange muligheder og tilbud, både boligmæssigt og til fritiden.

Hvordan kan jeg finde et værelse i Århus?
Den hurtigste måde at finde et værelse i Århus på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige værelser. Når du har fundet det værelse der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Århus?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde et værelse i Århus.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Århus?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Århus.
Jeg har et værelse i Århus jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for dit værelse. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger et værelse i Århus og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej dit værelse her