Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Lejebolig Roskilde

Du kender sikkert Roskilde for Roskilde Festival, Roskilde Domkirke, vikingeskibene og Roskilde Universitet. Roskilde er nemlig en by med meget at tilbyde, og derfor er det også en attraktiv by at bosætte sig i. I Roskilde by bor allerede over 50.000 danskere, mens der bor over 87.000 i hele Roskilde Kommune. Med blot 30 km til København er man aldrig langt fra Hovedstaden, og dens mange muligheder både indenfor fornøjelse, uddannelse og jobmæssigt, men man er tilpas langt væk til, at man kan nyde at være væk fra storbyens liv og larm.

Bo i Roskilde

Udover de mange attraktioner som er nævnt øverst i teksten, kan Roskilde også byde på en hyggelig bymidte. I gågaden kan man både så sin sult og shoppelyst stillet, og ikke langt fra finder man ikke bare én, men hele to parker, som kan bruges til boldspil, leg, løb eller bare afslapning i naturen. For enden af parkerne finder man endnu et af Roskildes hyggelige steder - havnen. På havnen kan man både se vikingeskibene og man kan få spænende fortællinger om vikingerne og deres færden i skibene. Så om du er ung, gammel, barn eller studerende, så vil du kunne finde noget i Roskilde, du kan bruge din fritid og hyggelige stunder på.

Roskilde er en by med en stor boligmasse, heriblandt mange lejligheder, ungdomsboliger og lejlighedskomplekser. Der er stigende efterspørgsel på boliger i Roskilde og derfor bliver byen også udvidet med nye byggerier i både Trekroner-området og de andre yderpunkter i Roskilde. En stor del af boligmassen er dog villahuse. Brugen og lysten til deleøkonomi har i de seneste år været i stødt stigning og det kan også ses på det antal værelser, der udlejes i villaer i Roskilde. Så nu er det ikke blot muligt at en lejebolig skal være en lejlighed - det kan ligeså godt være et værelse i en villa (eller lejlighed for den sags skyld). Så leder du efter en lejebolig er der flere muligheder, og det er værd at undersøge de mange muligheder, da der kan være penge at spare. Leje af et værelse kan være langt billigere end leje af en lejlighed. Så er du enlig og ikke har behov for meget plads vil det være en stor fordel at finde et værelse du kan leje.

Find lejebolig i Roskide

Søger du lejebolig i Roskilde kan du søge på både deleboliger og lejligheder lige her på findroommate. Der kommer nye boliger ind dagligt, så der vil altid være nye muligheder. ?Godt tip: Du kan også finde andre boligsøgende, som søger lejebolig i netop Roskilde. I kan gå sammen og finde en bolig sammen - så bliver huslejen noget lavere.