Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Lejeboliger

Lejebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Lejeboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Lejeboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Lejebolig til leje i Roskilde

Du kender sikkert Roskilde for Roskilde Festival, Roskilde Domkirke, vikingeskibene og Roskilde Universitet. Roskilde er nemlig en by med meget at tilbyde, og derfor er det også en attraktiv by at bosætte sig i. I Roskilde by bor allerede over 50.000 danskere, mens der bor over 87.000 i hele Roskilde Kommune. Med blot 30 km til København er man aldrig langt fra Hovedstaden, og dens mange muligheder både indenfor fornøjelse, uddannelse og jobmæssigt, men man er tilpas langt væk til, at man kan nyde at være væk fra storbyens liv og larm.

Bo i Roskilde
Udover de mange attraktioner som er nævnt øverst i teksten, kan Roskilde også byde på en hyggelig bymidte. I gågaden kan man både så sin sult og shoppelyst stillet, og ikke langt fra finder man ikke bare én, men hele to parker, som kan bruges til boldspil, leg, løb eller bare afslapning i naturen. For enden af parkerne finder man endnu et af Roskildes hyggelige steder - havnen. På havnen kan man både se vikingeskibene og man kan få spænende fortællinger om vikingerne og deres færden i skibene. Så om du er ung, gammel, barn eller studerende, så vil du kunne finde noget i Roskilde, du kan bruge din fritid og hyggelige stunder på. Roskilde er en by med en stor boligmasse, heriblandt mange lejligheder, ungdomsboliger og lejlighedskomplekser. Der er stigende efterspørgsel på boliger i Roskilde og derfor bliver byen også udvidet med nye byggerier i både Trekroner-området og de andre yderpunkter i Roskilde. En stor del af boligmassen er dog villahuse. Brugen og lysten til deleøkonomi har i de seneste år været i stødt stigning og det kan også ses på det antal værelser, der udlejes i villaer i Roskilde. Så nu er det ikke blot muligt at en lejebolig skal være en lejlighed - det kan ligeså godt være et værelse i en villa (eller lejlighed for den sags skyld). Så leder du efter en lejebolig er der flere muligheder, og det er værd at undersøge de mange muligheder, da der kan være penge at spare. Leje af et værelse kan være langt billigere end leje af en lejlighed. Så er du enlig og ikke har behov for meget plads vil det være en stor fordel at finde et værelse du kan leje.

Find lejebolig i Roskide
Søger du lejebolig i Roskilde kan du søge på både deleboliger og lejligheder lige her på findroommate. Der kommer nye boliger ind dagligt, så der vil altid være nye muligheder.

Godt tip: Du kan også finde andre boligsøgende, som søger lejebolig i netop Roskilde. I kan gå sammen og finde en bolig sammen - så bliver huslejen noget lavere.
Hvordan kan jeg finde en lejebolig i Roskilde?
Den hurtigste måde at finde en lejebolig i Roskilde på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige lejeboliger. Når du har fundet den lejebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Roskilde?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en lejebolig i Roskilde.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Roskilde?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Roskilde.
Jeg har en lejebolig i Roskilde jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din lejebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en lejebolig i Roskilde og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din lejebolig her