Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Lejeboliger Amager

Den er tidligere blevet kaldet for ‘Lorteøen’, men Amager er langt fra en lorte-ø. 200.000 danskere har bosat sig på på øen, og Amager har de seneste mange år oplevet en stor stigning af nye, tilflyttende borgere. Dette er der bestemt også en god grund til. Øen har nemlig rigtig mange ting at byde på, og er et område, der konstant er i udvikling. Er du nysgerrig på hvad Amager har at tilbyde dig, så kan du her læse lidt om hvorfor Amager igen er blevet et populært område.

Boligerne på Amager

Som nævnt er Amager en ø i udvikling, og især på boligfronten er dette tilfældet. Adskillelige nybyggerier er de seneste år dukket på omkring Ørestaden, DR Byen og ved Amager Fælled. Disse nybyggerier er i særdeleshed en af grundene til at flere har besluttet sig for at slå sig ned på Amager. Tilførelsen af nybyggerierne betyder derfor også at der er en bred variation af boligmuligheder. Der er de nye, store lejligheder, som grundet størrelsen også er dét dyrere - hvorfor det vil være fordelagtigt at gå sammen med flere andre for at dele lejlighederne. Derudover er der stadig den gamle boligmasse af mindre, chamerende lejligheder omkring for eksempel Amagerbro. Så der er boliger til alle præferencer - store som små, nye som gamle.

Amagers mange muligheder

Hvis du ikke tror der sker ting og sager på Amager, så tro om igen. Amager har utroligt meget at byde på - både for børn, unge og ældre. Er du til natur, er der ikke langt til de nærmeste grønne arealer. Du kan nyde en lang gåtur i Amager Fælled eller nyde sommeren på standen ved Amager Stand. Kulturelt har Amager også en hel del at byde på. Til børnefamilierne vil en tur i Den Blå Planet være et perfekt udflugtsmål. I shoppingcenteret Fields kan en hel dag også gå med vindueskigning eller en tur i biografen. Royal Arena er seneste skud på stammen over kulturelle muligheder på Amager. Arenaen er en multihal og kan bruges både til koncerter og større sportsbegivenheder.

Transportmæssigt er det også kun blevet nemmere at komme fra Amager til resten af København om end du er i bil, cykel eller med den offentlige transport. En ny cykelbro som forbinder København og Amager har senest gjort det nemt for cyklister at komme fra sted til sted uden at skulle køre en længere omvej. Med metroen, kan du også nemt komme til og fra steder på Amager da både M1 og M2 har endestation på øen. Du er dermed ikke langt fra arbejde eller skole som skulle befinde sig på den anden side af vandet.

Endeligt er en stor del af Københavns Universitet flyttet ud til Amager. Og med det populære Ørestad Gymnasium ligeledes placeret på Amager, er der gode uddannelsesmuligheder lige om hjørnet.

Vil du bo på Amager?

Er du nu overbevist om at Amager er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige Værelser og boliger til leje lige her på findroommate.