Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Lejeboliger Vesterbro

Vesterbros popularitet har de seneste år været stødt stigende. En ny generation søger mod den københavnske bydel og med den nye generation kommer også nye muligheder. Er du nysgerrig på hvad Vesterbro har at tilbyde dig, så læs med her.

Boligerne på Vesterbro

Vesterbro er en af de ældre bydele i København, og dermed er mange af boligerne også af ældre dato. Vesterbro er ikke en bydel hvor mange nye lejlighedskomplekser bliver bygget, som det ses på blandt andet Amager og Sydhavnen. Dette skyldes at den nuværende boligmasse og boligudlejning bliver moderniseret fremfor revet ned og opbygget på ny. Løbende som boligerne er blevet overtaget af nyere generationer, er de også blevet moderniseret og derfor vil du med en bolig på Vesterbro få det gamle og det nye i én stor cocktail. Du kan stadig finde de små charmerende lejligheder på 40 kvm, som er perfekt til dig som er studerende, men modsat er der også de store herskabslejligheder, som byder op til, at man er flere om at dele lejligheden for at udfylde de mange rum, og dele den store husleje. Vesterbro grænser op til Indre by, Valby, Frederiksberg og Sydhavnen. Jo tættere du kommer på Indre by, jo dyrere bliver prisen for kvadratmetrene, men boliger er generelt billigere end det ses hos naboen på Frederiksberg.

Vesterbros mange muligheder

Vesterbro har i mange år været kendt for at være et snusket område, hvor især Istegade havde et dårligt ry. Idag er bydelen dog en af de mest populære og efterspurgte områder i København, og er idag blevet mere kendt for sin selvskabte ‘hipster’ stil fremfor fortidens fordomme. Det gamle kødindustrisområde ‘Kødbyen’ er blevet et af de store omdrejningspunkter i bydelen, hvor københavnere flokkes til for at spise et måltid på en af de mange nye restauranter, som har overtaget de gamle slagterilokaler. Dermed er der også en helt specielt stemning over Kødbyen, som man ikke får andre steder i København, hvilket er en af de helt store grunde til dens store popularitet. Carlsberg byen er også i rivende udvikling. Området har tidligere huset Carlsbergs produktion af øl, men efter produktionen stoppede for nogle år tilbage, bruges området nu til blandt andet beboelse, uddannelsesinstitutter og caféer. Dog kan man stadig føle den gamle Carlsbergstemning, da bygningernes yder er uforandret. Senest har Carlsberg byen fået sin helt egen S-togs station. Sammen med den kommende metro, som vil ligge ved Enghave plads og Sønder Boulevard vil det aldrig være svært at komme rundt i resten af København. Er du en rigtig cykelmyg vil du dog aldrig have svært ved at komme rundt, da Vesterbro er ideelt placeret i forhold til afstanden til Københavns andre bydele.

Vil du bo på Vesterbro?

Er du nu overbevist om at Vesterbro er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige lejligheder og [værelser]https://www.findroommate.dk/lejligheder/danmark/koebenhavn) lige her på findroommate.