Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Studieboliger

Studiebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Studieboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Studieboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Studiebolig til leje i EsbjergLivet i Esbjerg
Erhvervsakademi Sydvest ligger der, og både Aalborg Universitet og Syddansk Universitet har afdelinger i Esbjerg. Der er altså rigeligt med uddannelsesmuligheder i byen og derfor er der også mange unge som flytter til byen hvert år for at starte uddannelse i lige netop Esbjerg. Som Danmarks femtestørste by og mange uddannelsesmuligheder er der god grobund for et godt studiemiljø og en by med liv i. Esbjerg er kendt for sin placering ud til Vadehavet. Derfor er der heller ikke langt til natur, strand og vand - som kan nydes når den danske sommer fra tid til anden kigger forbi landet. Er du studerende og skal flytte til Esbjerg kan du med andre ord rolig ånde lettet op. Der er andet end fisk. Der er rigelige muligheder for shopping, cafébesøg, sportsaktiviteter og byliv.

Find en studiebolig
Som studerende kan du overveje mulighederne for at finde en studiebolig. Du skal blot opfylde et krav om studieaktivitet samt at du er mellem 18-30 år (vær obs på at alderskravet kan variere fra ungdomsbolig til ungdomsbolig, men dette er den typiske aldersgræse, der sættes). Opfylder du disse to krav er der intet, der kan holde dig fra at søge om en studiebolig. Hvorfor så søge en ungdomsbolig fremfor en anden ‘normal’ bolig? Jo, en ungdomsbolig udlejes som sagt udelukkende til unge studerende. Derfor er der taget højde for at en studerendes budget ikke er så højt, når man er på SU, og huslejen for en studiebolig vil derfor være tilpasset hvad en studerende på SU kan betale. Så det vil i de fleste tilfælde være billigere at finde en studiebolig fremfor at finde egen lejlighed. Derudover kan det også socialt være en gevinst at bosætte sig i en studiebolig. Ofte vil de omkringliggende boliger også være studieboliger, og dermed vil naboerne være personer, som står i samme situation og samme sted i livet, som du. Dette kan føre til at det er nemmere at knytte bånd og skabe et større netværk - især for dig som er ny i Esbjerg og ikke i forvejen har et stort netværk i byen.

Overvej dine alternativer
Der vil altid være rift om studieboligerne, da der aldrig vil være lige så mange studieboliger som studerende. Så du skal huske at skrive dig op til en studiebolig så hurtigt du kan. Hvis du er/eller kommer på venteliste til en studiebolig kan du overveje hvilke muligheder du har for midlertidig bolig. Her kan det være en fordel at finde et værelse, som du kan leje mens du venter på at blive tilbudt en studiebolig. Leje af et værelse vil være meget fleksibelt da du nemt vil kunne opsige lejemålet når først du er blevet tilbudt studiebolig, og da der ‘kun’ er tale om et værelse, vil du ikke skulle flytte så mange ting, som hvis der var tale om en hel lejlighed for eksempel. Mangler du bolig i Esbjerg kan du se ledige værelser i byen lige her.
Hvordan kan jeg finde en studiebolig i Esbjerg?
Den hurtigste måde at finde en studiebolig i Esbjerg på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige studieboliger. Når du har fundet den studiebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Esbjerg?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en studiebolig i Esbjerg.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Esbjerg?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Esbjerg.
Jeg har en studiebolig i Esbjerg jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din studiebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en studiebolig i Esbjerg og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din studiebolig her