Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Værelser

Værelse til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Værelser fundet

Vi fandt desværre ingen Værelser med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Værelse til leje i Esbjerg

Værelser og lejeboliger i Esbjerg


Esbjerg er for mange udefrakommende kendt som fiskebyen langt mod vest. Men der er meget mere til Esbjerg end blot fisk. Vadehavet kan man dog ikke komme uden om. Esbjerg har en unik placering ud til Vadehavet. Natur, vand og strand er dermed aldrig langt væk, når bylivet, arbejdet, eller skolen bliver for meget. Centralt i Esbjerg findes der masser af shoppingmuligheder, caféhygge og byliv og som Danmarks femtestørste by er der altid liv i byen.

Find en lejebolig


Skal du flytte til Esbjerg er der mange gode muligheder for at finde en bolig. Inden du begynder din boligsøgning, kan du overveje hvilken boligform du helst ønsker at bosætte dig i. Har du brug for meget plads er en lejlighed eller hus måske den bedste løsning for dig, men er du alene og ikke har brug for så meget plads vil en god og billigere løsning være leje af et værelse eller en delebolig. Så uanset hvilken form for bolig der passer bedst til dig, skal der nok være muligheder. Esbjerg er indenfor de seneste år blevet en meget populær studieby og derved er der også en hel masse mennesker som ønsker at flytter hertil. Og det er jo bare positivt! Det øger beskæftigelsen og der kommer mere liv i gaderne og på havnen. Men den øget tilgang betyder også større pres på lejeboligerne og værelser til leje i byen. Så når man ønsker at finde et sted at bo i Esbjerg så skal man være ude i god tid så man sikrer sig at være med når de gode boliger bliver sat ledige på markedet. Det kan være oplagt at lave en såkaldt ‘boligagent’ som automatisk og gratis holder øje med de nyeste ledige boliger som bliver indrykket på siden her. På den måde så ved kam konstant hvornår og hvad der er ledigt af værelser og lejeboliger i Esbjerg.
Ved at finde en lejebolig fremfor at investere i en købebolig, er du langt mere fleksibel når du en dag skal videre til en ny bolig. Du er ikke fanget i din købte bolig, og dermed først skal igennem en (måske) længere salgsproces hvor der skal betales for blandt andet egendomsmægler. Men en lejebolig opsiger du din lejekontrakt og vil typisk have 3 måneder til at fraflytte en lejlighed, og 1 måned hvis der er tale om et værelse. Dertil er der heller ikke de tunge økonomiske poster ved vedligeholdelse af boligen. Som ejer af en bolig skal du selv stå for betaling af alle renoveringer eller udbedringer på boligen. Som lejer af en bolig skal du ikke selv stå for disse poster - selvom det er dig, der bor i boligen. Skal vinduerne udskiftes eller går køleskabet i stykker, er det ejeren af boligen, som skal betale for disse (med mindre andet er aftalt i lejekontrakten). Så der kan være mange penge at spare ved at finde en lejebolig fremfor en købebolig, og man er som sagt meget mere fleksibel ved fraflytning.
Når man deler en bolig med andre, så kan man også finde en man kan bo sammen med fra nærområdet. Man kan også vælge at flytte sammen med en tilflytter, på den måde kan man lære sin nye by at kende sammen og gå på "opdagelse" i fællesskab. Men fordelen ved at have en lokal som roommate er jo at man kan spørge vedkommende til råds og din nye roommate kan også agere guide for dig hvis det er. Så det kommer helt op på dit humør og opdagelseslyst når du skal finde en at bo sammen med.
Hvordan kan jeg finde et værelse i Esbjerg?
Den hurtigste måde at finde et værelse i Esbjerg på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige værelser. Når du har fundet det værelse der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Esbjerg?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde et værelse i Esbjerg.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Esbjerg?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Esbjerg.
Jeg har et værelse i Esbjerg jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for dit værelse. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger et værelse i Esbjerg og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej dit værelse her