Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i Århus

Find en ungdomsbolig til leje i Aarhus

Når du skal starte på drømmestudiet, så kan en ungdomsbolig være vejen frem. Den vil være til at betale for de fleste og kan være overskuelig mht. de praktiske opgaver i hverdagen. Ungdomsboligen er ofte også et godt sted at starte, når du skal flytte hjemmefra. Husk bare, at du i langt de fleste tilfælde skal være aktiv studerende for at få adgang til ungdomsboliger.

Som udgangspunkt er ungdomsboligen en boligform, der skal anvises gennem din nuværende bopælskommune. Ved at bruge findroommate.dk kan du finde ungdomsboliger, der ikke har krav om at du skal være aktiv studerende. På den måde kan du springe ventetiden over og komme direkte til din nye bolig.

Læs mere her og bliv klogere på, hvordan du kommer godt i gang med at søge efter den perfekte ungdomsbolig i Aarhus.

Kom godt i gang

Når du er på udkig efter et sted at bo, f.eks. mens du skal studere, er det altid en god ide, at du forbereder dig godt. Vi har lavet en lille tjekliste, som kan hjælpe dig godt på vej, når du starter din søgning efter din næste bolig.

  • Få først et godt overblik over din økonomi. Hvor meget kan og vil du betale i husleje hver måned? Husk at undersøge, om der skal betales et mindre indskud ved indflytning.
  • Du skal vide, hvornår du skal bruge boligen og hvor længe du har brug for den. En god ide kan være, at tilpasse indflytning med studiestart, så der er tid nok til begge dele.
  • Det næste du skal gøre op med dig selv er, hvor i byen du gerne vil bo. Husk at være realistisk og husk også, at pris og beliggenhed hører sammen. Du kan læse mere om de omkringliggende byer og områder i nærheden af Aarhus længere nede.
  • Hvor meget transporttid kan du acceptere i hverdagen. Jo længere væk fra centrum du kommer, jo billigere kan du ofte også bo. Til gengæld vil du så skulle bruge lidt mere tid på transport. Vær derfor realistik,når du sætter dine grænser.

Ledige ungdomsboliger til leje 

Leder du efter en ungdomsbolig i en af de store studiebyer, skal du være forberedt på, at der kan være lange ventelister til diverse boliger. Men hvis du ikke kan vente på det, så er der masser muligheder for at finde en billig bolig til f.eks. at starte studiet eller til at flytte hjemmefra.

Hvis du vil have en ungdomsbolig gennem din kommune, kan det være en god idé, at du skriver dig op så hurtigt du kan. Bliver tiden på ventelisten for lang, kan du dog sagtens finde en midlertidig bolig. Du kan f.eks. leje andre boligtyper, som du kan finde på findroommate.dk. Vi har altid masser ledige værelser og fede studieboliger i Aarhus. Vi kan også hjælpe dig med at finde andre boligformer, som f.eks. den større lejebolig. Her kan du vælge at flytte sammen med en ven eller nogle studiekammerater.

Find ungdomsbolig

En ungdomsbolig kan være en hel lejlighed eller et værelse, som du kan leje hvis du er aktiv studerende. En ungdomsbolig vil også typisk være billigere end en ‘normal’ lejlighed, da der er taget højde for, at lejeren er studerende og ikke har lige så stort et budget som andre. Da ungdomsboligen skal henvises af en kommune, kan du overveje andre måder at finde et billigt sted at bo.

Du kan som sagt finde masser alternativer, hvis du ikke har brug for, at det specifikt hedder en ungdomsbolig. Med et værelser eller en mindre legebolig gennem findroommate.dk, har du en større fleksibilitet og ofte færre penge involveret i at skifte bolig.

Har du brug for at flytte til Aarhus for at studere og evt. skal flytte hjemmefra fra, så er det en god mulighed at finde en form for ungdomsbolig som din første bolig.

Overvej evt. et værelse

Ungdomsboliger er meget populære, og derfor vil der ofte være ventelister på de ledige boliger. Det kan som nævnt være en god idé, at finde en midlertidig bolig mens du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Du kan finde både faste og midlertidige værelser i Aarhus på findroommate.dk.

Vælger du et værelse, vil du som regel have en måneds opsigelse. Det giver dig en høj fleksibilitet og du vil dermed nemt kunne opsige din bolig, når du på et tidspunkt bliver tilbudt en ungdomsbolig. Alternativt vil du langt oftest også kunne vælge at blive boende. Husk derfor altid at lave tydelige aftaler med din udlejer, når du har fundet det perfekte match.

Find din næste bolig i Aarhus

Eftertragtede og populære Aarhus står helt sikkert højt på manges liste over byer at bo i. Og det er bestemt ikke uden grund. I Aarhus finder man både universitet og studieliv, et spændende natteliv og kultur og masser mulighed for personlig udvikling og fællesskab.

Vil du til Aarhus og bo

Du skal ikke være bange for at finde en bolig i Aarhus. Vi har altid mange ledige boliger af nærmest enhver type i Aarhus. Vi tror faktisk at vi ret let kan punktere enhver fordom om, at det er helt umuligt at finde en lejebolig i Aarhus, så kig forbi og se om du ikke også kan finde den perfekte bolig.

Den perfekte bolig er ofte lige om hjørnet, hvis man ved hvor man skal lede. Vi elsker ideen om at bo i den sprudlende og lækre storby, der har rigtig meget at byde på. Smilets By er ganske enkelt noget særligt. Bevæger du dig gennem Store Torv, Nørre Allé eller langs Åen, vil du med det samme mærke Århus’ ånd.

“Hygge” er nok ved at være en fordansket floskel, men ikke desto mindre lever hyggen i bedste velgående i Jyllands hovedstad. Er du derfor i tvivl om aarhus er byen for dig, kan vi kun sige, at Aarhus er en by for alle.

Masser fordele i Aarhus

Der er en lang række fordele ved at leje en bolig i Aarhus. På mange måder favner fællesskabet af en delevenlig lejlighed i byen netop Aarhus og byens store mangfoldighed og accept. Vores mange ledige boliger i Aarhus vidner også om, at utrolig mange er villige til at bo sammen. I folkemunde bliver Aarhus betegnet som verdens mindste storby. Skulle du være skeptisk overfor at flytte sammen med folk du ikke kender, er fællesskabsfølelsen i byen eminent. Desuden kan livet som studerende være en fordyrende oplevelse, og du kan med fordel udnytte en lejligheds fulde kapacitet og spare en masse penge ved at bo sammen med andre.

Mulighederne for at møde nye mennesker, kommer helt sikkert til sin ret, når du deler din bolig med andre og er du ny i Aarhus, så skulle du helt sikkert overveje en delebolig. Som universitetsby har Aarhus et rigt liv for unge og studerende på alle niveauer. Hvis du søger bolig i forbindelse med studiestart, anbefaler vi, at du er ude i god tid, så du er på plads inden studiestart.

Aarhus’ fedeste områder

Aarhus har som Jyllands ‘hovedstad’ rigtig meget at byde på. Der er altid liv i gaderne omkring åen og Strøget, hvor adskillige butikker, caféer og barer danner ramme for byens centrum. Regner det kan du bruge din dag på en tur i Bruuns Galleri, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker.

Trænger du til ro og fred fra storbyen kan du altid besøge Botanisk Have eller en af de mange andre grønne arealer der ligger rundt omkring i Aarhus. Du kan også tage et smut forbi kunstmuseet Aros for en særlig kulturel oplevelse. Hver sommer kan du opleve danske og internationale stjerner optræde til Aarhus egen festival, Northside.

Børnefamilier kan tage en tur i Den Gamle By, et frilandsmuseum, og få en oplevelse af livet i Danmark i gamle dage.

Den nye letbane, en pendant til s-togssystemet i København, skal gøre det nemmere at komme rundt i Aarhus fra de omkringliggende forstander og ind til centrum. Så selvom du ikke er bosat nær centrum, vil du nemt kunne komme rundt i byen.

Trøjborg

I det nordlige Aarhus ligger Trøjborg, en bydel der ofte omtales, som en by i byen. Området har alt fra egen biograf og slagter til fitness og frisører, hvorfor det aldrig er nødvendigt at tage langt væk for at finde hvad man søger. Stedet er netop også populært for dette, hvorfor mange har et specifikt ønske om at finde ungdomsbolig her.

Øgadekvarteret

Med kort afstand til universitetet er Øgadekvarteret populært blandt studerende, som ønsker at bo tæt på både studiet og bylivet. Stedet er kendt for sine charmerende byhuse.

Det nye Aarhus Ø

Leder du efter en ungdomsbolig i Aarhus, der omfavner både nybyggeri, havudsigt og højhuse, skal du have en lejebolig i Aarhus Ø. Det er det nye kvarter, der er skudt op nede ved havnen. Her får du lækre nye lejligheder med havet hele vejen rundt. Aarhus Ø har alt, hvad hjertet begærer, og selvom det kan lyde dyrt, kan det sagtens lade sig gøre at finde deleboliger, der er til at betale.

Latinerkvarteret

Hvis du vil finde en ungdomsbolig i Aarhus omringet af charme og byliv, skal du bo i Latinerkvarteret. Det er det ældste kvarter i byen, hvilket kan ses på de brolagte gader og bindingsværkshuse. Her er et hav af specialbutikker og caféer, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens du kigger på alt omkring dig.

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Jyllands største og Danmarks næststørste by. Dette betyder også at Aarhus er et samlingspunkt for kunsten, kulturen og erhvervslivet vest for Storebælt. For studerende er Aarhus helt sikkert en by med mange muligheder og tilbud, både boligmæssigt og til fritiden.

I andre områder i og udenfor Aarhus, finder du også Gellerup, Højbjerg og Risskov.

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Jyllands største og Danmarks næststørste by. Dette betyder også at Aarhus er et samlingspunkt for kunsten, kulturen og erhvervslivet vest for Storebælt. For studerende er Aarhus helt sikkert en by med mange muligheder og tilbud, både boligmæssigt og til fritiden.

Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i Århus?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i Århus på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Århus?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i Århus.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Århus?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Århus.
Jeg har en ungdomsbolig i Århus jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i Århus og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her