Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i NørrebroFind en ungdomsbolig på Nørrebro
Nørrebro rummer mange uddannelsesinstitutter så som KEA, Metropol, Panum og CHP Business. Med mange uddannelsesintitutter hører også mange ungdomsboliger, der kan huse de mange studerende. Blandt nogle af de forskellige ungdomsboliger på Nørrebro er blandt andet Rigshospitalets kollegium og Studentergården.

Livet på Nørrebro
Bor du på Nørrebro bor du i et af de mest spændende og alsidige områder i København. Nørrebro emmer afslapning, hygge og forskellighed. Der er plads til alle, ung som gammel. Er du til caféer er der de første mange caféer du kan nyde din kaffe på omkring Nørrebrogade, søerne og Sankt Hans Torv. Er du til antikshopping, skal du tage til Ravnsborggade, som huser mange antikbutikker hvor du kan købe alverdens fra fordumstid. Grønne arealer er der heller ikke mangel på omkring Nørrebro. Assistenskirkegård ligger centralt på Nørrebro og kendetegnes ved den gule mure. Skal du ned i tempo og slappe lige af kan en gåtur på kirkegården kan tage dig væk fra gadelarm og give dig mulighed for at gå på opdagelse i kirkegården. Man kan blandt andet gå på jagt efter H.C. Andersens grav. Derudover er søerne også et oplagt besøgssted hvis man har brug for en hyggelig stund alene eller sammen med bekendte. Langs søerne kan du både få mad og drikke, du kan løbe dig en tur, eller du kan bare sidde på en bænk og nyde udsigten over København og svanerne omkring dig. Der er med andre ord mange muligheder til dig som flytter til Nørrebro, omend det gælder shopping, afslapning eller byliv. Udover det så er det meget nær Vesterbro, Østerbro og 'upcoming' Amager

Sådan får du en ungdomsbolig
Vil du søge en ungdomsbolig skal du opfylde nogle krav. For det første skal du være aktivt studerende og kunne dokumentere at du er indskrevet på et studie. Dernæst skal du være mellem 18-30 år gammel - hvorfra navnet ungdomsbolig også giver mening. Vær dog obs på at alderskravet mulighvis kan variere fra ungdomsbolig til ungdomsbolig. 18-30 år er dog det mest typiske alderskrav for denne slags boliger. Opfylder du disse to krav, vil du være en mulig kandidat til at leje en ungdomsbolig. Ungdomsboliger er typisk langt billigere end ‘normale’ lejeboliger, netop fordi de er beregnet til unge, studerende, der ikke har samme høje budget som andre. Fordi det økonomisk kan være en fordel at leje en ungdomsbolig er der også meget rift om boligerne, og du skal huske at skrive dig op til boligerne i god tid. Du skriver dig typisk på ventelist direkte på ungdomsboligens hjemmeside.

Find en midlertidig løsning
Er du allerede på venteliste til en ungdomsbolig, men fortsat mangler et hjem, så kan du overveje mulighederne for at leje et værelse midlertidigt, i den tid du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Det er fleksibelt, da du typisk kun vil have én måneds opsigelse, og dermed hurtigt kan komme ud af lejemålet igen når du en dag bliver tilbudt en ungdomsbolig.
Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i Nørrebro?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i Nørrebro på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Nørrebro?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i Nørrebro.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Nørrebro?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Nørrebro.
Jeg har en ungdomsbolig i Nørrebro jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i Nørrebro og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her