Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i AmagerFind en ungdomsbolig på Amager
For studerende er Amager mest associeret med Københavns Universitets store campus; KUA, som er placeret lige mellem Islands Brygge og Amagerbro. Flere tusinde studerende tager hver dag til KUA i forbindelse med deres studier, så hvorfor ikke slå sig ned så tæt på campus som muligt. Der er i hvert fald rig mulighed for at finde ungdomsboliger på Amager.

Livet på Amager
Hvis du ikke tror der sker ting og sager på Amager, så tro om igen. Amager har utroligt meget at byde på. Er du til natur, er der ikke langt til de nærmeste grønne arealer. Du kan nyde en lang gåtur i Amager Fælled eller nyde sommeren på standen ved Amager Stand. Kulturelt har Amager også en hel del at byde på. I shoppingcenteret Fields kan en hel dag også gå med vindueskigning eller en tur i biografen. Royal Arena er seneste skud på stammen over kulturelle muligheder på Amager. Arenaen er en multihal og kan bruges både til koncerter og større sportsbegivenheder. Transportmæssigt er det også kun blevet nemmere at komme fra Amager til resten af København om end du er i bil, cykel eller med den offentlige transport. En ny cykelbro som forbinder København og Amager har senest gjort det nemt for cyklister at komme fra sted til sted uden at skulle cykle en længere omvej. Med metroen, kan du også nemt komme til og fra steder på Amager da både M1 og M2 har endestation på øen. Du er dermed ikke langt fra Københavns resterende områder.

Sådan får du en ungdomsbolig
Vil du søge en ungdomsbolig skal du opfylde nogle krav. For det første skal du være aktivt studerende og kunne dokumentere at du er indskrevet på et studie. Dernæst skal du være mellem 18-30 år gammel - hvorfra navnet ungdomsbolig også giver mening. Vær dog obs på at alderskravet mulighvis kan variere fra ungdomsbolig til ungdomsbolig. 18-30 år er dog det mest typiske alderskrav for denne slags boliger. Opfylder du disse to krav, vil du være en mulig kandidat til at leje en ungdomsbolig. Ungdomsboliger er typisk langt billigere end ‘normale’ lejeboliger, netop fordi de er beregnet til unge, studerende, der ikke har samme høje budget som andre. Fordi det økonomisk kan være en fordel at leje en ungdomsbolig er der også meget rift om boligerne, og du skal huske at skrive dig op til boligerne i god tid. Du skriver dig typisk på ventelist direkte på ungdomsboligens hjemmeside.

Find en midlertidig løsning
Er du allerede på venteliste til en ungdomsbolig, men fortsat mangler et hjem, så kan du overveje mulighederne for at leje et værelse midlertidigt, i den tid du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Det er fleksibelt, da du typisk kun vil have én måneds opsigelse, og dermed hurtigt kan komme ud af lejemålet igen når du en dag bliver tilbudt en ungdomsbolig.

Du kan søge på ledige lejebolig i København lige her.
Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i Amager?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i Amager på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Amager?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i Amager.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Amager?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Amager.
Jeg har en ungdomsbolig i Amager jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i Amager og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her