Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i København

Find en ungdomsbolig til leje i København

Når du skal starte på drømmestudiet i København, så kan en ungdomsbolig være vejen frem. Den vil være til at betale for de fleste og kan være overskuelig mht. de praktiske opgaver i hverdagen. Ungdomsboligen er ofte også et godt sted at starte, når du skal flytte hjemmefra. Husk bare, at du i mange tilfælde skal være aktiv studerende for at få adgang til ungdomsboliger.

Som udgangspunkt er ungdomsboligen en boligform, der skal anvises gennem din nuværende bopælskommune. Ved at bruge findroommate.dk kan du finde en ungdomsbolig i København, der ikke har krav om, at du skal være aktiv studerende. På den måde kan du springe ventetiden over og komme direkte til din nye bolig.

Læs mere her og bliv klogere på, hvordan du kommer godt i gang med at søge efter den perfekte ungdomsbolig.

Kom godt i gang

Når du er på udkig efter et sted at bo, f.eks. mens du skal studere, er det altid en god ide, at du forbereder dig godt. Vi har lavet en lille tjekliste, som kan hjælpe dig godt på vej, når du starter din søgning efter din næste bolig.

  1. Få først et godt overblik over din økonomi. Hvor meget kan og vil du betale i husleje hver måned? Husk at se, om der skal betales et mindre indskud ved indflytning.
  2. Du skal vide, hvornår du skal bruge boligen og hvor længe du har brug for den.
  3. Det næste du skal gøre op med dig selv er, hvor i landet du gerne vil bo. Husk at være realistisk og husk også, at pris og beliggenhed hører sammen.
  4. Hvor meget transporttid kan du acceptere i hverdagen. Jo længere væk fra de store byer du kommer, jo billigere kan du ofte også bo. Til gengæld vil du så skulle bruge langt mere tid på transport. Vær derfor realistik,når du sætter dine grænser.

Ledige ungdomsboliger til leje i København

Leder du efter en ungdomsbolig i en af de store studiebyer, skal du være forberedt på, at der kan være lange ventelister til diverse boliger. Hvis du vil have en ungdomsbolig gennem din kommune, kan det være en god idé, at du skriver dig op så hurtigt du kan.

Bliver tiden på ventelisten for lang, kan du dog sagtens finde en anden bolig, måske midlertidigt mens du venter. Du kan f.eks. leje en af de andre boligtyper, som du kan finde på findroommate.dk. Vi har altid masser ledige værelser og fede studieboliger i det meste af landet. Vi kan også hjælpe dig med at finde andre boligformer, som f.eks. den større lejebolig. Her kan du f.eks. vælge at flytte sammen med en ven eller nogle studiekammerater.

Hvad er en ungdomsbolig

En ungdomsbolig kan være en hel lejlighed eller et værelse, som du kan leje mens du er aktiv studerende. En ungdomsbolig vil også typisk være billigere end en ‘normal’ lejlighed, da der er taget højde for, at lejeren er studerende og ikke har lige så stort et budget som andre. Da en almindelig ungdomsbolig som regel skal anvises af en kommune, kan du overveje andre måder at finde et billigt sted at bo.

Du kan som sagt finde masser alternativer, hvis du ikke har brug for, at det specifikt hedder en ungdomsbolig. Med et værelser eller en mindre legebolig gennem findroommate.dk, har du en stor fleksibilitet og ofte færre penge involveret i at skifte bolig.

Har du brug for at flytte til København for at studere og evt. skal flytte hjemmefra for første gang, så er det en god mulighed at finde en form for ungdomsbolig som din første bolig.

Overvej evt. et værelse

Ungdomsboliger er meget populære, og derfor vil der ofte være ventelister på de ledige boliger. Det kan som nævnt være en god idé, at finde en midlertidig bolig mens du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Du kan finde både faste og midlertidige værelser på findroommate.dk.

Vælger du et værelse, vil du som regel have en måneds opsigelse. Det giver dig en høj fleksibilitet og du vil  dermed nemt kunne opsige din bolig når du på et tidspunkt bliver tilbudt en ungdomsbolig. Alternativt vil du langt oftest også kunne vælge at blive boende. Husk derfor altid at lave tydelige aftaler med din udlejer, når du har fundet det perfekte match.

Hvorfor en ungdomsbolig i København

København favner en mangfoldighed af både uddannelsesinstitutioner, et rigt caféliv, forretninger og hyggelige små gader. Med en verden af indkøbsmuligheder for enhver smag og et væld af oplevelser, får du adgang til alt hvad hjertet kan begære.

Hvis du drømmer om at finde en ungdomsbolig til studielivet i storbyen, så kan det være en fordel først at undersøge mulighederne lidt nærmere. Vi giver dig argumenterne for at rykke teltpløkkerne helt op og finde din næste bolig i København.

Der findes også mange områder i København som kan være populære for dig at bo i. Vesterbro, Nørrebro og Østerbro har i mange år været super populære områder for unge og studerende. Sidenhen er områder som Valby, Sydhavn og Nordhavn også begyndt at stige gevaldigt i popularitet.

Hvis storbylivet ikke er dig, så kan du også se nærmere på forstæderne, hvor både lydniveau og priser taler til mange. Du kan f.eks. se nærmere på, hvad vi har ledigt i Hellerup, Gentofte, Lyngby eller Søborg.

København - det store fællesskab

København og københavnerne er utrolig villige til at dele, og det gælder også deres hjem. På findroommate.dk har vi altid masser ledige boliger, både værelser og studieboliger. For mange er det en unik mulighed for at komme indenfor i de gamle københavnske lejligheder og finde sig tilrette med de hyggelige knirkende gulve og skæve vægge. For andre handler det mere om det brusende byliv med nytænkning og alt lige om hjørnet.

Københavnernes villighed til at rykke sammen under samme tag, kan for mange også være en måde at spare penge på i forhold til både husleje og forbrug. Er du studerende, hvor tegnedrengen til tider kan være lidt flad, kan et værelse i København være perfekt, når der skal findes lidt luft i økonomien.

Meget mere i København

København byder på forskellige bydele, der hver rummer forskellige muligheder. Der er et væld af nuancer og personligheder, der alle har noget unikt at byde på. Hvad end du søger bolig i midten af centrum, eller ser de mange muligheder i de storkøbenhavnske forstadsbyer, så er der helt sikkert noget for enhver smag.

Uddannelser

Hvis du søger et værelse fordi du skal i gang med drømmestudiet, så kan København helt klart være et godt sted at starte søgningen. København er Danmarks største studieby og rummer uddannelser på alle niveauer. København har uddannelser til enhver smag lige fra politi, sexolog eller ernæringsekspert over apoteker til kunst og design og alt derimellem. Mulighederne er nærmest uendelige. Og så er der selvfølgelig også de helt store kanoner, som f.eks. det gamle Københavns Universitet.

Transport

Som storby rummer København fantastiske muligheder for offentlig transport. Busser, tog og metro kører stort set overalt i og udenfor byen. Med busser, der kører hvert femte minut og metroen der kører hvert andet, er der altid en vej videre.

København har derudover nogle rigtig gode forhold for cyklister, så du kan komme hurtigt og grønt fra A til B. På den måde, kan du vælge det helt rigtige for dig, så du kan prioritere efter den grønne profil, den stramme økonomi eller noget helt tredje.

Et blomstrende fællesskab

København er vel nærmest koncepternes by. Hvis du kan tænke på en særlig måde at være sammen med andre på, så er der en i København, der har skabt muligheden. Med cafeer til enhver lejlighed, hvor du kan sidde og læse de store bøger eller skrive videre på de små tekster, er der altid en sted at være.

Udbud og efterspørgsel

Efterspørgslen er stor i København, men heldigvis er udbuddet ofte lige så stort. Byen er i sig selv et nationalklenodie, hvor selv de mindste bygninger og seværdigheder har en helt speciel historie, som giver genlyd i det ganske land. Og netop derfor kan vi godt forstå, at du kigger efter et ledigt værelse i København.

Storbyen emmer af personlighed, som beviser sig selv gang på gang blandt de velkendte gader og stræder. Bare for at nævne en lille håndfuld er Nyhavn, Istedgade, Amagertorv og Amaliegade altid et besøg værd. Og skulle du kun kende Københavns vejnavne fra Matadorspillet, anbefaler vi, at du får pakket kufferten og oplevet København.

Et marked med fart på

Man behøver ikke at have været længe på boligmarkedet for at vide, at der er rift om både værelser og studieboliger i København. Og efterspørgslen er bestemt ikke uden grund.

En væsentlig løsningen på problemet med at finde et sted at bo i København er selvfølgelig, at du er ude i god tid. På den måde kan du bedre sikre dig det værelse eller den studiebolig, du har i sigte. Det kan også være, at det på et tidspunkt bliver nødvendigt at genbesøge din prioriteringsliste fra tidligere. Nogle starter deres søgning med et ambitiøst budget, men må sande, at København kan være dyrere end de små forstæder. Hvis du justerer dine prioriteringer, kan du oftest øge antallet af lækre værelser i din søgning. Prisen for et ledigt værelse hænger sammen med popularitet og beliggenhed. Det er en del af storbylivet, men det bør på ingen måde sætte en stopper for, at du flytter til København.

Går du med storbydrømme, som du mangler at få udlevet, så er København det ideelle sted for personlig udvikling, nye relationer og unik selvrealisering.

Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i København?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i København på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i København?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i København.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i København?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i København.
Jeg har en ungdomsbolig i København jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i København og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her