Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Studieboliger

Studiebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Studieboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Studieboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Studiebolig til leje i København

Find din studiebolig til leje i København

Uanset hvor du søger en ledig studiebolig, så kan vi med garanti hjælpe dig med at finde den helt rigtige. Vi har mange års erfaring med at hjælpe unge og studerende med at finde det hjem som passer helt perfekt.

Studieboligen er for de fleste et godt sted at starte på en frisk, når drømmestudiet skal starte. Det er en måde at komme væk hjemmefra og få skabt en tryg base til studielivet. Men hvad gør man for at finde en studiebolig, når der er ventelister alle steder, som kan være svære at kombinere med studiestarten? Det har vi et rigtig godt bud på, så læs bare videre, lad dig inspirere til den perfekte boligjagt og find en studiebolig.

Lej en studiebolig

Det er vigtigt, når man skal i gang med sit studie, der jo er en tid med behov for solid base, at boligen er på plads inden studiestart. Dit hjem er stedet, hvor du kan koble fra og samtidigt stedet, hvor du kan fordybe dig i dine studier.

Herefter er det for mange også vigtigt ikke at kommer for langt væk fra dine venner og familie, så man har muligheden for at beholde sit sociale liv under studietiden. Flere og flere leder efter en studiebolig til leje, som ligger en smule væk fra byen. På den måde kan man få følelsen af at komme lidt væk og på "afstand" til hverdagen. Det kan give lidt mere ro og mulighed for bedre at kunne koncentrere sig. Men uagtet om du vil bo helt centralt eller lidt udenfor byen, så er der nogle ting du gør klogt i forberede dig på, inden du starter din søgning efter en bolig.

Sådan finder du hurtigt de ledige studieboliger

  1. Opret en gratis profil på findroommate. Med den kan du søge mellem alle vores mange tilbud og helt sikkert finde en studiebolig, der passer til dig.
  2. Når du søger, kan du filtrere din søgning, så du får det bedste match.
  3. Når drømmeboligen er fundet, kan du kontakt udlejeren direkte på siden.
  4. Når i er blevet enige om forholdene, kan i indgå en fælles lejeaftale.
  5. Derefter er det bare om at få pakket og komme i gang og nyde studielivet.

Studieboligen som boligform

En studiebolig kan ofte være billigere end andre boligformer, så hvis du er studerende og skal finde et nyt hjem, skal du overveje om en studiebolig kunne være noget for dig. Der findes flere forskellige former for boliger, som også kan fungere godt for mange studerende. F.eks. er det også meget populært at leje et værelse.

Hvis du gerne vil bo i en studiebolig, kræver det først og fremmest at du er studerende.

Studieboligen kan tage mange forskellige former, som f.eks. studieværelser hvor du deler køkken med andre studerende beboere eller lejeboliger, hvor du kan leje en hel lejlighed. I situationer, hvor der er tale om en hel lejlighed, kan du i de fleste tilfælde godt bo sammen men en partner som ikke er studerende. Der kræves blot at én beboer er aktiv studerende. Husk dog altid at undersøge reglerne hos den enkelte udlejer, da der kan være variationer. Mange kommuner tilbyder også ungdomsboliger. Her kan der være lange ventelister hos kommunerne. På findroommate.dk kan du finde rigtig fede alternativer.

Ofte det billigste alternativ

Fordelene med en studieboliger er i de fleste tilfælde, at det en billigere løsning end at leje en lejlighed gennem f.eks. et boligselskab. De boligselskaber, der ejer studieboligerne, tager højde for, at studerende ikke har lige så mange penge som andre. Derfor er boligerne også SU-venlige. En studiebolig kan være en god mulighed for dig, som ikke vil sprænge budgettet på en dyr lejlighed.

Godt netværk

Studieboliger er ofte placeret sammen, og dermed vil du komme til at bo ved siden af en masse andre studerende. Det kan bidrage til at gøre hverdagen lidt sjovere, når nu dine naboer også er studerende og jævnaldrende. Det kan også være en fordel idet alle er i samme båd og derfor respektere ro til fordybelse i eksamensperioder. Du vil få rig mulighed for at skabe dig et netværk og mange får venner for livet.

Vigtigt at vide om studieboliger

Da der jo er tale om studieboliger betyder det også at du kun kan bo der i den tid du eller din partner er studerende. Efter endt uddannelse, eller hvis du ikke længere er studieaktiv, vil du have en periode på tre måneder herefter til at flytte ud. Derudover kan der også årligt kræves dokumentation fra dit uddannelsessted som bevis for, at du stadig er studieaktiv.

Hvorfor en studiebolig i København

Mange kender nok bedst København for Den lille Havfrue, Amalienborg og Strøget. Danmarks hovedstad er dog langt mere end dette. Som Danmarks største by er der mange muligheder for alt lige fra uddannelse og jobs til shopping og kultur. Derfor er byen også en af de absolut mest attraktive byer at bosætte sig i. Over 1 million danskere har allerede bosat sig i København.

At København er en meget attraktiv by, ses især ved, at der hvert år kommer nye danskere til byen. Mange kommer til København for at arbejde. Men da København også huser et utal af forskellige uddannelsesinstitutioner på alle niveauer, kommer mange også til København for at studere.

Hvor vil du bo

Der er et utal af spændende bydele i København, så det gælder om at finde det sted at bo, der giver mest mening for dig. Tænk over, om du helst vil så tæt på centrum som muligt, eller om du vil have grønne områder i nærheden. Du skal også overveje, hvor meget du vil betale i husleje, da prisen kan være meget forskellig alt efter, hvor du vælger at bo.

København S

Vil du gerne bo i Sydhavnen, der er bygget op omkring havneindustrien? Sydhavnen er et område i stor udvikling. Hvis du gerne vil finde en billig bolig i København, kan det måske lade sig gøre i Sydhavnen. Det er nemlig en smule billigere her end andre steder i byen, selvom du stadig nemt kan komme til centrum på cykel eller med S-toget.

København K

Hvis du gerne vil bo så meget i centrum som muligt, skal du finde en lejebolig i København K. Her er du tæt på det hele, og området er det ældste område i København med masser af seværdigheder og et pulserende byliv.

København Ø

København Ø er mest kendt som Østerbro, der har brede boulevarder, butikker og grønne områder. Det er et meget attraktivt område for både studerende og børnefamilier. Hvis du får en lejebolig i København Ø, er du tæt på blandt andet Kastellet, Den Lille Havfrue og Søerne.

København SV

Hvis du gerne vil bo grønt, men stadig være i København, skal du finde en lejebolig i København SV, som bliver kaldt Kongens Enghave. Så kan du bo i et af Københavns grønneste kvarterer, der har stier ud til Valbyparken og vandet.

Livet i København

Udover boliger har København også en masse andet at byde på. I indre by finder du alverdens shoppingmuligheder, caféer, museer og ikke mindst Tivoli. Der er altid liv i centrum, og altid noget at foretage sig. Når bylivet bliver for meget, kan man udnytte nogle af de mange parker og grønne arealer, som København rummer.

I alle Københavns bydele er der tilhørende grønne arealer. Valby har den flotte Valbyparken, hvor der både er legepladser, mulighed for picnic, frisbeegolf, fodbold eller en gåtur langs vandet. På Vesterbro og Frederiksberg finder du Søndermarken og Frederiksberg Have, mens Indre by rummer Kongens Have, som mange københavnere bruger som samlingspunkt om sommeren til grill og boldspil. Fælledparken, som er Danmarks største park, rummer uendelige muligheder for både børn, unge, voksne og ældre.

Alt i alt byder København på det bedste af to verdener. Du får bylivet, hvor du kan shoppe og opleve byen når du har lyst. Og du får rum til også at trække dig tilbage og nyde naturen i ro og fred.

Vil du bo i København

Leder du efter en bolig i København, kan der være lange ventelister på diverse typer boliger. På findroommate.dk kan du springe køen over ved at leje dig ind privat. Vi tilbyder mange forskellige boligformer og kan garantere, at vi har noget for enhver smag.

Mulighederne i nærheden

Hvis storbylivet ikke er dig, så se nærmere på forstæderne, hvor både lydniveau og priserne taler til mange. Du kan f.eks. se nærmere på, hvad vi har ledigt i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Hillerød eller Søborg.

Hvordan kan jeg finde en studiebolig i København?
Den hurtigste måde at finde en studiebolig i København på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige studieboliger. Når du har fundet den studiebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i København?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en studiebolig i København.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i København?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i København.
Jeg har en studiebolig i København jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din studiebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en studiebolig i København og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din studiebolig her