Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Lejeboliger

Lejebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Lejeboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Lejeboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Lejebolig til leje i København

Find en ledig lejebolig i København

Det kan være svært at finde den perfekte lejebolig. Men giv ikke op, for vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde dit nye hjem hurtigt. På findroommate.dk, kommer der hele tiden en en ny lejebolig til leje af forskellige typer, som f.eks. værelser, studieboliger og ungdomsboliger.

Skal du bare bruge en 1-værelses lejlighed? Eller skal der være plads til hele familien i en 4-værelses lejlighed? Uanset hvad du leder efter, så har vi mange forskellige boligtyper, så start din boligsøgning allerede i dag.

Hvilken type lejlighed har du brug for?

Når man skal beslutte sig for, hvilken type lejlighed man ønsker at leje, kan der være forskellige ting, der er værd at overveje. Skal man f.eks. tænke fremtiden ind og betale lidt mere nu for at have plads til senere i livet. Eller skal man leje præcis det man har brug for nu og her. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

  • Den ene løsning, hvor du lejer en lejlighed, som er større end dit nuværende behov, kan være en god ide, hvis der planlægges efter familieforøgelse. Men man betaler selvfølgelig også mere i husleje uden reelt at skulle bruge den ekstra plads man lejer. På den anden side slipper man til så gengæld for den stress og det arbejde en flytning indebærer.
  • Den anden løsning, hvor du kun lejer det, der er nødvendigt lige nu, kan være en fornuftig løsning, hvis der ikke umiddelbart er planer om familieforøgelse. Hvis der ikke skal bo flere personer i husstanden, kan du måske på den måde spare flere penge sammen. De penge kan du jo så f.eks. bruge på at købe ny bolig senere eller få en større lejlighed på et senere tidspunkt.

Overvej mulighederne med en delebolig

Da Danmarks største byer er meget populære at bo i, er der et stort pres på boligmarkedet. Hvis du gerne vil flytte inden for en af storbyernes rammer, kan det være svært at finde et sted at bo i alene. Du kan derfor med fordel overveje en lejebolig fra findroommate.dk. Her kan du finde lejligheder og enkelte værelser til leje, hvor du deler en lejlighed med andre. Der er flere fordele ved at leje gennem findroommate.dk:

  • Det er meget nemmere at finde en lejebolig, hvis du deler den med andre. Ved at finde en lejebolig på findroommate.dk, kan du springe ventetiden over.
  • Det er billigere at bo sammen med andre. Ved at dele boligudgifterne med andre, kan der spares mange penge hver eneste måned.
  • Du sparer ofte et dyrt indskud ved at leje dig ind hos en roomie. Vær dog opmærksom på, at nogle udlejere gerne vil have en form for udbetaling, så de er sikret lidt ud i fremtiden.
  • Du får nye bekendtskaber, hvilket særligt kan være en fordel, hvis du er ny i byen. Derudover bliver hverdagens huslige opgaver lettere, når der er nogen at dele dem med.

Du kan finde et stort udvalg af ledige lejeboliger samt personer, der mangler roomies alle steder i Danmark. Det er både lettere og billigere end at finde din egen lejebolig.

Find en lejebolig efter dine kriterier

På findroommate.dk kan du søge efter lige den type af lejebolig, du leder efter. Når du sorterer i din søgning, kan du justere på huslejen, lejeperioden og andre relevante parametre. På den måde er du sikker på at finde lige netop den lejebolig, der passer allerbedst til dig. Du kan også oprette din egen profil, så du kan blive kontaktet af personer, der mangler en roomie til deres lejlighed. Det udvider din boligsøgning en del og giver dig mulighed for at finde den helt rigtige lejebolig for dig.

Så hvis du står og mangler et fedt sted at bo, så bare se at komme i gang. Du starter en søgning ved at:

  • Vælge hvilken boligtypen du søger
  • Vælge hvad du vil betale
  • Vælge hvor du vil bo
  • Kontakte udlejeren, så er du allerede godt i gang

Hvorfor en lejebolig i København

København favner en mangfoldighed af både uddannelsesinstitutioner, et rigt caféliv, forretninger og hyggelige små gader. Med en verden af indkøbsmuligheder for enhver smag og et væld af oplevelser, får du adgang til alt hvad hjertet kan begære.

Hvis du drømmer om at finde en ungdomsbolig til studielivet i storbyen, så kan det være en fordel først at undersøge mulighederne lidt nærmere. Vi giver dig argumenterne for at rykke teltpløkkerne helt op og finde din næste bolig i København.

Der findes også mange områder i København som kan være populære for dig at bo i. Vesterbro, Nørrebro og Østerbro har i mange år været super populære områder for unge og studerende. Sidenhen er områder som Valby, Sydhavn og Nordhavn også begyndt at stige gevaldigt i popularitet.

Hvis storbylivet ikke er dig, så kan du også se nærmere på forstæderne, hvor både lydniveau og priser taler til mange. Du kan f.eks. se nærmere på, hvad vi har ledigt i Hellerup, Gentofte, Lyngby eller Søborg.

Hvor vil du bo

Der er et utal af spændende bydele i København, så det gælder om at finde det sted at bo, der giver mest mening for dig. Tænk over, om du helst vil så tæt på centrum som muligt, eller om du vil have grønne områder i nærheden. Du skal også overveje, hvor meget du vil betale i husleje, da prisen kan være meget forskellig alt efter, hvor du vælger at bo.

København S

Vil du gerne bo i Sydhavnen, der er bygget op omkring havneindustrien? Sydhavnen er et område i stor udvikling. Hvis du gerne vil finde en billig bolig i København, kan det måske lade sig gøre i Sydhavnen. Det er nemlig en smule billigere her end andre steder i byen, selvom du stadig nemt kan komme til centrum på cykel eller med S-toget.

København K

Hvis du gerne vil bo så meget i centrum som muligt, skal du finde en lejebolig i København K. Her er du tæt på det hele, og området er det ældste område i København med masser af seværdigheder og et pulserende byliv.

København Ø

København Ø er mest kendt som Østerbro, der har brede boulevarder, butikker og grønne områder. Det er et meget attraktivt område for både studerende og børnefamilier. Hvis du får en lejebolig i København Ø, er du tæt på blandt andet Kastellet, Den Lille Havfrue og Søerne.

København SV

Hvis du gerne vil bo grønt, men stadig være i København, skal du finde en lejebolig i København SV, som bliver kaldt Kongens Enghave. Så kan du bo i et af Københavns grønneste kvarterer, der har stier ud til Valbyparken og vandet.

Livet i København

Udover boliger har København også en masse andet at byde på. I indre by finder du alverdens shoppingmuligheder, caféer, museer og ikke mindst Tivoli. Der er altid liv i centrum, og altid noget at foretage sig. Når bylivet bliver for meget, kan man udnytte nogle af de mange parker og grønne arealer, som København rummer.

I alle Københavns bydele er der tilhørende grønne arealer. Valby har den flotte Valbyparken, hvor der både er legepladser, mulighed for picnic, frisbeegolf, fodbold eller en gåtur langs vandet. På Vesterbro og Frederiksberg finder du Søndermarken og Frederiksberg Have, mens Indre by rummer Kongens Have, som mange københavnere bruger som samlingspunkt om sommeren til grill og boldspil. Fælledparken, som er Danmarks største park, rummer uendelige muligheder for både børn, unge, voksne og ældre.

Alt i alt byder København på det bedste af to verdener. Du får bylivet, hvor du kan shoppe og opleve byen når du har lyst. Og du får rum til også at trække dig tilbage og nyde naturen i ro og fred.

Vil du bo i København

Leder du efter en bolig i København, kan der være lange ventelister på diverse typer boliger. På findroommate.dk kan du springe køen over ved at leje dig ind privat. Vi tilbyder mange forskellige boligformer og kan garantere, at vi har noget for enhver smag.

Mulighederne i nærheden

Hvis storbylivet ikke er dig, så se nærmere på forstæderne, hvor både lydniveau og priserne taler til mange. Du kan f.eks. se nærmere på, hvad vi har ledigt i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Hillerød eller Søborg.

Hvordan kan jeg finde en lejebolig i København?
Den hurtigste måde at finde en lejebolig i København på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige lejeboliger. Når du har fundet den lejebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i København?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en lejebolig i København.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i København?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i København.
Jeg har en lejebolig i København jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din lejebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en lejebolig i København og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din lejebolig her