Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i Roskilde

Med ca. 30 km til København er Roskilde en by som i de senere år er blevet voldsom populær at bosætte sig i. Du bor tæt på hovedstaden og alle dens mange tilbud er blot en kort togtur eller biltur væk, men Roskilde er samtidig en by, der i sig selv har mange attraktioner. Af de mest kendte er selvfølgelig Roskilde Festival, Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Med en bymidte fuld af caféer, butikker og grønne arealer er der altid liv i byen.

Vil du bo i Roskilde?
50.000 danskere har allerede bosat sig i Roskilde og dermed er byen en af de større byer i Danmark. Mange kommer til Roskilde for at studere på Roskilde Universitet. Er du studerende og søger bolig, kan du overveje mulighederne for at finde en ungdomsbolig. For at kunne leje en ungdomsbolig skal du være studerende og du skal typisk være mellem 18-30 år.

Lej en ungdomsbolig
En ungdomsbolig er som sagt forbeholdt studerende. Fordi det er studerende, der bor i boligerne er huslejen også sat med tanke om at den skal kunne betales af en studerende. Så der kan være penge at spare ved at finde en ungdomsbolig fremfor en normal lejlighed. Ungdomsboliger vil ofte være placeret samlet, så du vil få naboer, der også er studerende, hvilket er en fordel både socialt og fagligt. Er du ny i byen vil det også være en god mulighed for at skabe et nyt netværk.

Overvej et værelse
Ungdomsboliger er meget populære, og derfor vil der ofte være ventelister på de ledige boliger. Derfor kan det være en god idé, at finde en midlertidlig bolig mens du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Du kan finde et midlertidligt værelse lige her på findroommate. Du vil som regel have 1 måneds opsigelse fra et værelse, og dermed vil du nemt kunne opsige din bolig når du på et tidspunkt bliver tilbudt en ungdomsbolig.
Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i Roskilde?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i Roskilde på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Roskilde?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i Roskilde.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Roskilde?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Roskilde.
Jeg har en ungdomsbolig i Roskilde jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i Roskilde og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her