Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Værelser

Værelse til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Værelser fundet

Vi fandt desværre ingen Værelser med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Værelse til leje i Roskilde

Værelser til leje i Roskilde

Med ca. 30 km til København er Roskilde en by som i de senere år er blevet voldsom populær at bosætte sig i. Du bor tæt på hovedstaden og alle dens mange tilbud er blot en kort togtur eller biltur væk, men Roskilde er samtidig en by, der i sig selv har mange attraktioner. Af de mest kendte er selvfølgelig byens årlige festival, Domkirken og Vikingeskibsmuseet. Med en bymidte fuld af caféer, butikker og grønne arealer er der altid liv i byen. Her på siden kan du se alle ledige værelser og lejligheder i Roskilde og omegn. Du har mulighed for at komme i kontakt med alle udlejere gennem annoncerne. Forhåbentligt er din næste bolig lige om hjørnet.

Roskilde er en by beliggende ca. 35 km vest for København, Danmark. Byen er kendt for sin historie og kultur, herunder Roskilde Festivalen, der er en af ​​Europas største musikfestivaler.

Du kan finde et værelse til leje i Roskilde ved at undersøge online annoncer på websteder. Du kan også tjekke Facebook-grupper for lejeboliger i området eller kontakte lokale ejendomsmæglere.

Transportmulighederne til København fra Roskilde inkluderer både tog og bus. Togrejsen tager omkring 30 minutter og busserne tager ca. 45 minutter.

De store universiteter i København, såsom Københavns Universitet og DTU, ligger ca. 35 km mod øst i København, hvilket svarer til ca. 45 minutters rejse med tog.
 

Hvad er huslejen i Roskilde?

Huslejen for værelser i Roskilde varierer afhængigt af størrelse, placering og faciliteter. Generelt ligger huslejen for et enkeltværelse i Roskilde mellem 4.000-6.000 DKK om måneden. For et dobbeltværelse kan huslejen variere mellem 6.000-8.000 DKK om måneden. Huslejen kan være højere i centrale områder med god adgang til offentlig transport og faciliteter. Det anbefales at undersøge flere muligheder for at finde det bedste tilbud til din budget og krav


Roskildes historie:

Roskilde er en by med en rig historie, der strækker sig tilbage til vikingetiden. Byen er mest kendt for sin betydning som en vigtig havneby og handelscentrum i middelalderen. Roskilde var også hovedstad i Danmark i perioden fra 986 til 1443, og flere af Danmarks konger og dronninger blev kronet og begravet i Roskilde Domkirke.

I løbet af 1700-tallet blev Roskilde en af ​​de første byer i Danmark til at være belyst af gasbelysning, og i 1800-tallet blev byen centrum for den danske tekstilindustri. Roskilde voksede hurtigt i det 20. århundrede, og i dag er byen en af ​​Danmarks største byer og en vigtig transportknudepunkt med god adgang til København og resten af ​​Danmark.

Roskilde har også en række kultur- og underholdningssteder, herunder Roskilde Festival, Roskilde Koncerthus og Roskilde Museum. Byen er også kendt for sin unikke arkitektur, herunder mange af de gamle, farverige huse i byens centrum og de moderne boliger i de nye bydele.

Hvordan kan jeg finde et værelse i Roskilde?
Den hurtigste måde at finde et værelse i Roskilde på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige værelser. Når du har fundet det værelse der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Roskilde?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde et værelse i Roskilde.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Roskilde?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Roskilde.
Jeg har et værelse i Roskilde jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for dit værelse. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger et værelse i Roskilde og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej dit værelse her