Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Værelser

Værelse til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Værelser fundet

Vi fandt desværre ingen Værelser med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Værelse til leje i Ålborg

Find dit nye værelse til leje i Aalborg

Mange unge står i en situation, der kræver et værelse et sted i nærheden af drømmestudiet.

Heldigvis er der fantastiske muligheder for at leje et værelse, stort som småt. Det har vi masser eksempler på og vi har altid ledige værelser, som bare står og venter på en lejer.  Men hvordan finder man frem til det helt rigtige værelse? Det giver vi et bud på her.

Forberedelse betaler sig

Hvis du giver dig tid og forbereder dig godt inden søgningen, så kan vi næsten garantere, at du nok skal finde et værelser, der falder i din smag. Når du undersøger mulighederne for at leje et værelse, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Her får du vores fire bedste tips til den gode søgning.

Lav en liste

Når du starter din søgning efter det rigtige værelse, kan det være en rigtig god ide, at du laver en liste til dig selv. På listen skriver du dine prioriteringer ned, så du får tænkt dine krav og forventninger godt igennem. Dine prioriteringer vil på den måde danne rammen for din søgning og samtidigt bliver du klar over dine grænser. Hvis du får følgende punkter med på din liste, er du kommet rigtig godt fra start.
 

 1. Hvor meget kan og vil du betale for et værelse? På findroommate.dk kan du sortere din søgning indenfor et interval på 500 kr. Med netop det interval kan du holde dine muligheder åbne og finde det helt rigtige værelse. F.eks. kan det rigtige værelse vise sig, hvis du giver dig selv en form for elastik i din økonomiske grænse. Ved at give et par hundrede mere kan det være, at din søgning lige præcis giver det resultat du leder efter. Vær derfor realistisk, når du sætter din grænse og hold dine muligheder åbne.
 2. Hvor meget transporttid vil du maksimalt have? Også her skal du huske at være realistisk, da økonomi og transporttid hænger sammen. Nogle gange kan det give mening også at tænke elastikken med i transporttiden, hvis du har en stram økonomi. Ved at justere på dine krav til transporttid, kan du udvide din søgning yderligere.
 3. Hvor længe har du brug for værelset? Der findes mange forskellige muligheder for at leje værelser af forskellige typer og varigheder. Nogle tilbyder værelser uden tidsgrænse, hvor andre tilbyder værelser i en kortere periode. Gør op med dig selv, hvad du skal bruge værelset til. Hvis du f.eks. skal bruge det i forbindelse med studiet, så kræver det oftest en længere lejeperiode end hvis du bare skal bruge værelset til et kort freelance job.
 4. Hvornår har du brug for værelset? Undersøg altid hvornår værelset er ledigt, så du ikke får lavet en forkert aftale. Hvis du skal bruge værelset for at studere, så sørg for at matche indflytningen med studiestart, så du kan nå at komme på plads inden studiet går i gang.

Gør forberedelsen færdig

Når du søger efter værelser på findroommate.dk, er der forskellige områder, som du skal være opmærksom på. Der kan nemlig være forskel på en række forskellige områder, som har stor betydning for, hvordan du kan komme til at bo. Hvis du følger listen herunder, er du rigtig godt kørende og skal nok finde det helt rigtige værelse.

 • Læs altid udlejers beskrivelse. Her får du en hel masse vigtige informationer, der kan hjælpe dig til at lære udlejer lidt bedre at kende. Med de informationer i hånden, får du hurtigt et overblik over, om værelset, og udlejeren, kan være et match for dig.
 • Undersøg altid om værelset er møbleret. Nogle udlejere har møbleret værelset, andre har enkelte møbler mens andre igen har et helt tomt værelse. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du skal bruge et værelse med eller uden møbler og hvad det vil betyde for dig. Vælger du et møbleret værelse, betyder det jo, at du overtager et værelse, hvor andres møbler står. Alternativt skal du selv sørge for at have møbler med. Fordelene med et møbleret værelse, kan være større fleksibilitet, hvor fordelene med dine egne møbler, kan være større hjemmefølelse.
 • Tjek altid hvilke fællesudgifter der er med i lejen. Nogle udlejere inkluderer internet i huslejen, mens andre skriver det som en ekstra fællesudgift.. Der kan derfor også være forskel på, hvor meget du betaler for det. Husk at være opmærksom på prisen, når du kigger på ledige værelser. Husk også, at det ikke kun gælder internet. Der kan være andre udgifter, der bliver lagt oven i huslejen eller er noteret som ekstra fællesudgifter.
 • Der kan være fælles pligter. Nogle udlejere vil gerne have, at du deltager i fælles opgaver i hjemmet. Det kan f.eks. være rengøring og andre huslige opgaver. Nogle udlejere laver på forhånd en liste med oplysninger om de fælles opgaver der kan være. Hvis det ikke fremgår af beskrivelsen, så sørg for at spørge, hvis du kontakter udlejer.

Hvordan kan det se ud

“Bliv en del af et ungt, hyggeligt bofællesskab i en 207 kvm stor, hyggelig lejlighed med tagterrasse i hjertet af Aalborg”

“Lejligheden er desuden røgfri. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har lyst til at komme forbi til en kop kaffe ...”

“Indskud er depositum 8000kr + en måneds forudbetalt husleje”

Når du søger

Mens du sidder og leder efter et værelse på findroommate.dk, så husk at du kigger ind i et lille brudstykke af et andet menneskes privatliv. Det betyder, at du bør overveje din måde at kommunikere med udlejere.

Du øger din chancer for at blive godkendt til et værelse, hvis du følger disse enkle råd.

 1. Hav respekt for udlejerne, når du kontakter dem
 2. Sørg for at have nogle detaljer om dig selv med i din egen profiltekst
 3. Del lige så meget ud af dig selv, som du forventer af udlejerne
 4. Hav realistiske forventninger til værelserne og udlejerne

Vil du bo til leje i Aalborg

I Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, finder du nordjydernes samlingspunkt. I Den byen finder du både masser arbejdspladser og det store Aalborg Universitet, der hvert år huser mange tilfredse studerende. Aalborg oplever hvert år nye tilflyttere og med et indbyggertal på 110.000, er der altid liv og og et væld af muligheder.

Du får alt hvad du kan ønske dig i byen, der har det hele. Bedst kendt er nok festgaden Jomfru Ane Gade og det årlige karneval. Når du ikke er til fest og glade dage, byder Aalborg også på rolige og afslappende områder. Her kan du nyde byens bud på charme og muligheder for afslapning.

Med et sted for enhver smag og enhver anledning, er byen attraktiv for rigtig mange danskere. Både børnefamilier, karrieremennesker og ikke mindst studerende, for her er plads til alle. Med både gallerier, cafeer, spillesteder, teatre og butikker af hver art, er der altid noget at lave i Aalborg.

Mange områder

Som ny beboer i byen, kan det være svært at navigere i alle de mange områder. Derfor får du her et hurtigt overblik over de mest seværdige områder, hvor du kan finde lækre boliger til leje.

Aalborg Centrum

Centrum af en storby vil altid være populær og rummer mange muligheder for byliv, shopping og kultur. Aalborg centrum er ingen undtagelse. Der er et attraktivt bymiljø og med kort afstand til Limfjorden, som bugter sig mellem Aalborg og Nørresundby er du ikke langt fra hverken skøn natur eller pulserende byliv. Centrum er helt klart en enormt populær bydel.

Vestbyen

Vestbyen er, som navnet indikerer, placeret i den vestlige del af Aalborg Vestbyen ligger klods op af centrum, og over halvdelen af bydelens beboere er unge under 35. Dette skyldes nok den centrale placering samt de mange mødesteder, hvor de unge kan hænge ud i deres fritid. Her finder du både fodboldstadion, Haraldslund Vand- og Kulturhus, Aalborg Street Food, Vestre Bådehavn og de grønne områder langs Limfjorden.

Vejgaard

Vejgaard ligger sydøst for centrum og er især populært blandt studerende, da bydelen ligger som smørklat mellem centrum og Aalborg universitet. Der er gode indkøbsmuligheder, rolige villaveje og folkeskoler, hvorfor området trods populariteten fra studerende også appellerer til børnefamilier.

Nørresundby

På den anden side af Limfjorden finder du Nørresundby. Trods den fysiske adskillelse til Aalborg er Nørresundby et attraktivt sted. Det er tæt på indkøbsmuligheder, vand, grønne områder, centrum, samt kollektiv transport.

Men du venter

Det er altid nemt af finde de gode argumenter for at flytte til storbyen. Derfor er der ofte også rift om boligerne. I de fleste tilfælde, er det nødvendigt at skrive sig op til en bolig, hvis du skal anvises gennem kommunen. Her vil der dog oftest være flere års ventetid.

Hvis du ikke kan vente, f.eks. fordi du skal starte på drømmestudiet, så findes der heldigvis masser muligheder på findroommate.dk. Her kan du finde alverdens forskellige typer lejeboliger og helt sikkert også noget for dig. Vi har altid ledige ungdomsboliger og studieboliger uden lange ventelister. Ved at leje dig ind i en delebolig, kan du altså springe ventetiden over og finde et sted at bo med det samme.

Hvordan kan jeg finde et værelse i Ålborg?
Den hurtigste måde at finde et værelse i Ålborg på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige værelser. Når du har fundet det værelse der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Ålborg?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde et værelse i Ålborg.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Ålborg?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Ålborg.
Jeg har et værelse i Ålborg jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for dit værelse. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger et værelse i Ålborg og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej dit værelse her