Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Værelser

Værelse til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Værelser fundet

Vi fandt desværre ingen Værelser med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Værelse til leje i Nørrebro

Nørrebro er en københavnsk bydel der nogen gange kan dele vandene. Mange elsker Nørrebro for sin afslappede ‘stil’ med mange retro caféer og antikbutikker - en bydel hvor der er plads til alle. Andre har dog ikke samme indstilling, og foretrækker andre områder fremfor Nørrebro. Nørrebros ry har i mange år lidt under omtale i medierne i forbindelse med kriminalsager. Dette skal dog ikke skræmme dig væk fra området. Nørrebro er en stor bydel og har mange trygge, hyggelige og naturskønne områder, som heldigvis opvejer det negative. Er du nysgerrig på at finde ud af hvad Nørrebro har at byde på. så læs med her.

Boligerne på Nørrebro
Modsat nogle af naboerne fra Frederiksberg er boligerne på Nørrebro ofte billigere og derfor er det et attraktivt område for blandt andet studerende. Er du på jagt efter en rigtig københavnerlejlighed er Nørrebro det rette område. Lejlighederne har en helt speciel charme over sig, og selvom der er mange ældre lejligheder på Nørrebro, er langt de fleste dog moderniseret og det er mere og mere sjældent at man støder på en lejlighed, der endnu ikke har eget bad.

Nørrebros mange muligheder
Som nævnt har Nørrebro meget at byde på. Hvis du er til natur og grønne arealer, så er den store Assistens Kirkegård et klart besøg værd. Her kan du både nyde en solskinsdag, op gå på jagt efter både H.C. Andersens og Søren Kierkegaards gravsted. Også en anden kirkegård, nemlig Bispebjerg Kirkegård, er et besøg værd. Det er en meget besøgt kirkegård, som ikke mindst om foråret viser sig fra sin bedste side, når kirsebærtræerne er sprunget ud. Savner du lidt vand er du på Nørrebro aldrig langt fra det. På den ene side har du de populære Søerne, som er hyppigt besøgt året rundt grundet dens centrale placering og hyggelige omgivelser. På den anden side af Nørrebro finder du Utterslev Mose som kan bruges til løbeture, hyggelige gåture og grill om sommeren. Kulinarisk set er Nørrebro et sandt mekka. Du kan få alverdens slags mad - ligefra japansk og amerikansk til libanesisk og etiopisk. Du kan få alt hva dit madhjerte begærer. Udover natur og mad kan Nørrebro også lokke med deres mange specialbutikker. Hvor shoppingcentre med kædebutikker popper frem flere andre steder i København er der langt flere enkeltstående butikker, som gør oplevelsen ved at shoppe lidt mere speciel og hyggelig.

Vil du bo på Nørrebro?
Er du nu overbevist om at Frederiksberg er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige værelser lige her på findroommate.
Hvordan kan jeg finde et værelse i Nørrebro?
Den hurtigste måde at finde et værelse i Nørrebro på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige værelser. Når du har fundet det værelse der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Nørrebro?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde et værelse i Nørrebro.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Nørrebro?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Nørrebro.
Jeg har et værelse i Nørrebro jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for dit værelse. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger et værelse i Nørrebro og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej dit værelse her