Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Værelser

Værelse til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Værelser fundet

Vi fandt desværre ingen Værelser med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Værelse til leje i Odense

Find dit nye værelse til leje i Odense

Mange unge står i en situation, der kræver et værelse et sted i nærheden af drømmestudiet.

Heldigvis er der fantastiske muligheder for at leje et værelse, stort som småt. Det har vi masser eksempler på og vi har altid ledige værelser, som bare står og venter på en lejer.  Men hvordan finder man frem til det helt rigtige værelse? Det giver vi et bud på her.

Forberedelse betaler sig

Hvis du giver dig tid og forbereder dig godt inden søgningen, så kan vi næsten garantere, at du nok skal finde et værelser, der falder i din smag. Når du undersøger mulighederne for at leje et værelse, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Her får du vores fire bedste tips til den gode søgning.

Lav en liste

Når du starter din søgning efter det rigtige værelse, kan det være en rigtig god ide, at du laver en liste til dig selv. På listen skriver du dine prioriteringer ned, så du får tænkt dine krav og forventninger godt igennem. Dine prioriteringer vil på den måde danne rammen for din søgning og samtidigt bliver du klar over dine grænser. Hvis du får følgende punkter med på din liste, er du kommet rigtig godt fra start.

 1. Hvor meget kan og vil du betale for et værelse? På findroommate.dk kan du sortere din søgning indenfor et interval på 500 kr. Med netop det interval kan du holde dine muligheder åbne og finde det helt rigtige værelse. F.eks. kan det rigtige værelse vise sig, hvis du giver dig selv en form for elastik i din økonomiske grænse. Ved at give et par hundrede mere kan det være, at din søgning lige præcis giver det resultat du leder efter. Vær derfor realistisk, når du sætter din grænse og hold dine muligheder åbne.
 2. Hvor meget transporttid vil du maksimalt have? Også her skal du huske at være realistisk, da økonomi og transporttid hænger sammen. Nogle gange kan det give mening også at tænke elastikken med i transporttiden, hvis du har en stram økonomi. Ved at justere på dine krav til transporttid, kan du udvide din søgning yderligere.
 3. Hvor længe har du brug for værelset? Der findes mange forskellige muligheder for at leje værelser af forskellige typer og varigheder. Nogle tilbyder værelser uden tidsgrænse, hvor andre tilbyder værelser i en kortere periode. Gør op med dig selv, hvad du skal bruge værelset til. Hvis du f.eks. skal bruge det i forbindelse med studiet, så kræver det oftest en længere lejeperiode end hvis du bare skal bruge værelset til et kort freelance job.
 4. Hvornår har du brug for værelset? Undersøg altid hvornår værelset er ledigt, så du ikke får lavet en forkert aftale. Hvis du skal bruge værelset for at studere, så sørg for at matche indflytningen med studiestart, så du kan nå at komme på plads inden studiet går i gang.

Gør forberedelsen færdig

Når du søger efter værelser på findroommate.dk, er der forskellige områder, som du skal være opmærksom på. Der kan nemlig være forskel på en række forskellige områder, som har stor betydning for, hvordan du kan komme til at bo. Hvis du følger listen herunder, er du rigtig godt kørende og skal nok finde det helt rigtige værelse.

 • Læs altid udlejers beskrivelse. Her får du en hel masse vigtige informationer, der kan hjælpe dig til at lære udlejer lidt bedre at kende. Med de informationer i hånden, får du hurtigt et overblik over, om værelset, og udlejeren, kan være et match for dig.
 • Undersøg altid om værelset er møbleret. Nogle udlejere har møbleret værelset, andre har enkelte møbler mens andre igen har et helt tomt værelse. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du skal bruge et værelse med eller uden møbler og hvad det vil betyde for dig. Vælger du et møbleret værelse, betyder det jo, at du overtager et værelse, hvor andres møbler står. Alternativt skal du selv sørge for at have møbler med. Fordelene med et møbleret værelse, kan være større fleksibilitet, hvor fordelene med dine egne møbler, kan være større hjemmefølelse.
 • Tjek altid hvilke fællesudgifter der er med i lejen. Nogle udlejere inkluderer internet i huslejen, mens andre skriver det som en ekstra fællesudgift.. Der kan derfor også være forskel på, hvor meget du betaler for det. Husk at være opmærksom på prisen, når du kigger på ledige værelser. Husk også, at det ikke kun gælder internet. Der kan være andre udgifter, der bliver lagt oven i huslejen eller er noteret som ekstra fællesudgifter.
 • Der kan være fælles pligter. Nogle udlejere vil gerne have, at du deltager i fælles opgaver i hjemmet. Det kan f.eks. være rengøring og andre huslige opgaver. Nogle udlejere laver på forhånd en liste med oplysninger om de fælles opgaver der kan være. Hvis det ikke fremgår af beskrivelsen, så sørg for at spørge, hvis du kontakter udlejer.

Hvordan kan det se ud

“Julie og jeg søger en roomie til vores lejlighed på Pantheonsgade i hjertet af Odense”

“Værelse fremlejes fuld møbleret eller delvis møbleret efter aftale i juli 2021”

“The whole apartment is 96m2 where we would share the dining room, kitchen and bathroom”

Når du søger

Mens du sidder og leder efter et værelse på findroommate.dk, så husk at du kigger ind i et lille brudstykke af et andet menneskes privatliv. Det betyder, at du bør overveje din måde at kommunikere med udlejere.

Du øger din chancer for at blive godkendt til et værelse, hvis du følger disse enkle råd.

 1. Hav respekt for udlejerne, når du kontakter dem
 2. Sørg for at have nogle detaljer om dig selv med i din egen profiltekst
 3. Del lige så meget ud af dig selv, som du forventer af udlejerne
 4. Hav realistiske forventninger til værelserne og udlejerne

Bolig i Odense

Søger du bolig i Odense kan du på findroommate.dk finde dit nye hjem lynhurtigt. Søg på den boligtype, der passer bedst til dig og kom ét skridt nærmere din kommende drømmebolig.

Vil du kunne kalde dig Odenseaner

Som Danmarks tredje største by, er der mange boligmuligheder, herunder også lejeboliger. Fordelene ved at du vælger en lejebolig fremfor at købe en bolig kan være mange.

 1. Med en lejebolig kan du være mere fleksibel og nemmere komme ud af et lejemål, da du ikke ejer boligen og dermed ikke behøver skulle gennem en salgsproces.
 2. Du risikerer ikke at miste penge på en bolig, som du kan hvis du ejer den.
 3. En lejebolig kan også bedst betale sig, hvis du ikke har planer om at blive boende samme sted i mange år.
 4. Med en lejebolig i byen, er det oftest ikke nødvendigt at tage lån, som man skal med en ejerbolig.
 5. Endelig er det til at komme til at få en lejebolig i Odense, hvis du vælger at finde boligen gennem findroommate.dk. Vi har ingen ventetider og du har selv den direkte kontakt med udlejer.

Som Odenseaner bor du i en by med et stort udvalg af attraktioner. Der er blandt andet

 • Odense zoo,
 • H.C. Andersens Hus,
 • Shopping centeret,
 • Rosengårdscentrets
 • Den Fynske Landsby du kan besøge.

Altid åbent og tilgængeligt for befolkningen er alle Odenses arealer. Odense Å og den Kulturbotaniske Have er et optimalt sted at nyde den danske sommer og få et frirum fra det travle liv. Som Danmarks “midterby” er Odense Banegård en af landets vigtige togstationer, som forbinder togtrafikken til og fra de andre storbyer København, Aarhus og Aalborg.

Odense forbinder Danmark i øst og vest og er bosted for godt 200.000 danskere.

Odenses mange områder

Skal du søge bolig i Odense, er der mange forskellige kvarterer, du kan søge i. Er du ny i byen, kan du få et indblik i nogle af de forskellige områder her.

Odense C

Odense centrum er et naturligt samlingspunkt for både butikker, caféer og barer mm. Det er også her du finder banegården, som kan tage dig til både øst og vest i Danmark. Centrum er et populært område for især unge, der ønsker at være tæt på “der hvor det sker”, og pendlere, som arbejder langt væk, og derfor er afhængige af at være tæt på banegården. 

Odense M

Odense M ligger syd for centrum, men er stadig i kort afstand til bylivet. Syddansk Universitet har campus her, hvorfor området er attraktivt for studerende, der ønsker at bo tæt på deres studie. Derudover finder du Rosengårdscenteret og IKEA her. 

Skibhuskvarteret

Nord for centrum er Skibhuskvarteret, som er et rolig og hyggeligt område tæt på vand. Stedet er populært blandt børnefamilier, da det rummer et stærkt lokalmiljø med gode skoler, grønne arealer og foreningsliv.

Bolbro

Det mindre kendte Bolbro ligger i Vest Odense og er mindre populært end andre områder i byen. Dette gør dog også at huslejen typisk er lavere her, selvom du stadig er i cykelafstand til station og det pulserende centrum. Du er også tæt på Tusindårsskoven, hvor musikfestivalen Tinderbox hvert år skyder sommeren i gang med populære artister fra både ind- og udland.

Find din næste bolig i Odense

Der er mange muligheder for at finde en lejebolig i Odense. Du kan både finde en studiebolig i form af et værelse eller ungdomsbolig, eller du kan finde en lejlighed som ikke nødvendigvis behøver være en studiebolig.

Find boligen hurtigt

Er du allerede skrevet op til f.eks. en studiebolig og venter på at blive tilbudt en plads, kan du finde et ledigt værelse, som du midlertidigt kan leje mens du venter på en ledig bolig. Ved leje af et værelse har du typisk kun en måneds opsigelse, og dermed vil du hurtigt kunne sige din bolig op, når du endelig får din studiebolig.

Hvordan kan jeg finde et værelse i Odense?
Den hurtigste måde at finde et værelse i Odense på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige værelser. Når du har fundet det værelse der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Odense?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde et værelse i Odense.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Odense?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Odense.
Jeg har et værelse i Odense jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for dit værelse. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger et værelse i Odense og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej dit værelse her