Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Delebolig Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingpunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere i Aalborg by er man garanteret en by med liv i og utallige muligheder.

Del bolig med andre

Når man skal finde et nyt hjem vil mange foretrække at finde en lejlighed, som de kan leje og bo i alene. Der er dog mange fordele ved at finde en delebolig fremfor at finde en bolig alene. Først og fremmest er der mange penge at spare. Ved at dele en bolig med andre, er I også flere om at dele udgifterne til husleje og forbrug. Derover er der det sociale aspekt man ikke kan komme uden om ved en delebolig. Der vil altid være roommates som du kan dele din hverdag med, da I deler fællesarealer som køkken, badeværelser og evt. stue. Samtidig med dette, kan du dog sagtens også have alenetid og privatliv på dit eget private værelse. Du kan dermed få det bedste af begge verdner. Hygge, spil og fællesmad når lysten er til det, og alenetid når lysten er til det.

Er du for eksempel ny i Aalborg vil det være en stor fordel at finde en delebolig, så du hurtigere kan få et netværk og nemmere kan falde til i byen.

Find dine nye roommates

Du kan finde en delebolig på to måder. Enten kan du finde en ledig delevenlig lejlighed, som du efterfølgende finder roommates til at leje de overskudende værelser. Du kan også selv leje dig ind på et værelse i en lejlighed, hvor der allerede bor andre, og dermed blive en del af det bofællesskab.

Søg på ledige boliger og roommates i Aalborg

Skal du søge ny bolig i Aalborg, kan du søge på både ledige værelser og lejligheder lige her. Overvejer du at leje en lejlighed, og mangler roommates til de ekstra værelser i lejligheden, kan du også søge på andre boligsøgende, som ligeledes søger bolig i Aalborg. Så kan I gå sammen om at leje en lejlighed og dermed dele udgifterne til huslejen og forbrug.