Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Lejebolig Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingpunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere i Aalborg by er man garanteret en by med liv i og utallige muligheder.

Find din nye lejebolig

Skal du flytte til Aalborg kan du overveje mulighederne for at finde en lejebolig. Fordelen ved at finde en lejebolig er, at du ikke skal ud og investere i en ejer eller andelsbolig, som vil kræve at du skal have mange penge op af lommerne. Derudover er en lejebolig også langt nemmere at opsige end hvis du skulle til at sælge en bolig. Så alt i alt kan du være meget mere fleksibel med en lejebolig. Dette kan være godt til dig som lige er kommet til Aalborg og bare i første omgang skal have fodfæste i byen. Er du studerende kan det også være en god løsning, hvis du måske kun skal være i byen i et par år. Så vil det være praktisk med en lejebolig, du hurtigt kan opsige og fraflytte, når du er færdig.

Overvej mulighederne for en roommate

En lejebolig kan være mange ting. Det kan være en lejlighed du lejer helt selv, men det kan også være et værelse du lejer, som er del af en lejlighed, som allerede har en lejer. I et værelse vil du foruden en bolig, dermed også få en roommate. I vil deles om fællesarealer som køkken, badeværelse og eventuel stue. Denne form for lejebolig kan være en god løsning hvis du søger en billig husleje. Når du lejer din ind på et værelse i den lejlighed med andre beboere, vil I være flere om at betale udgifterne og dermed vil det blive billigere end hvis du skulle leje en bolig alene.

Søg på ledige boliger i Aalborg

Skal du søge ny bolig i Aalborg, kan du søge på både ledige deleboliger og ungdomsboliger lige her. Overvejer du at leje en lejlighed, og mangler roommates til de ekstra værelser i lejligheden, kan du også søge på andre boligsøgende, som ligeledes søger bolig i Aalborg. Så kan I gå sammen om at leje en lejlighed og dermed dele udgifterne til huslejen og forbrug.