Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Lejeboliger

Lejebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Lejeboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Lejeboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Lejebolig til leje i Odense

Find en ledig lejebolig i Odense?

Det kan være svært at finde den perfekte lejebolig. Men giv ikke op, for vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde dit nye hjem hurtigt. På findroommate.dk, kommer der dagligt en masse nye ledige lejeboliger af forskellige typer, som f.eks. værelser, studieboliger og ungdomsboliger.

Skal du bare bruge en 1-værelses lejlighed? Eller skal der være plads til hele familien i en 4-værelses lejlighed? Uanset hvad du leder efter, så har vi mange forskellige boligtyper, så start din boligsøgning allerede i dag.

Hvilken type lejlighed har du brug for?

Når man skal beslutte sig for, hvilken type lejlighed man ønsker at leje, kan der være forskellige ting, der er værd at overveje. Skal man f.eks. tænke fremtiden ind og betale lidt mere nu for at have plads til senere i livet. Eller skal man leje præcis det man har brug for nu og her. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger

 • Den ene løsning, hvor du lejer en lejlighed, som er større end dit nuværende behov, kan være en god ide, hvis der planlægges efter familieforøgelse. Men man betaler selvfølgelig også mere i husleje uden reelt at skulle bruge den ekstra plads man lejer. På den anden side slipper man til så gengæld for den stress og det arbejde en flytning indebærer.
 • Den anden løsning, hvor du kun lejer det, der er nødvendigt lige nu, kan være en fornuftig løsning, hvis der ikke umiddelbart er planer om familieforøgelse. Hvis der ikke skal bo flere personer i husstanden, kan du måske på den måde spare flere penge sammen. De penge kan du jo så f.eks. bruge på at købe ny bolig senere eller få en større lejlighed på et senere tidspunkt.

Overvej mulighederne med en delebolig

Da Danmarks største byer er meget populære at bo i, er der et stort pres på boligmarkedet. Hvis du gerne vil flytte inden for en af storbyernes rammer, kan det være svært at finde et sted at bo i alene. Du kan derfor med fordel overveje en lejebolig fra findroommate.dk. Her kan du finde lejligheder og enkelte værelser til leje, hvor du deler en lejlighed med andre. Der er flere fordele ved at leje gennem findroommate.dk:

 • Det er meget nemmere at finde en lejebolig, hvis du deler den med andre. Ved at finde en lejebolig på findroommate.dk, kan du springe ventetiden over.
 • Det er billigere at bo sammen med andre. Ved at dele boligudgifterne med andre, kan der spares mange penge hver eneste måned.
 • Du sparer ofte et dyrt indskud ved at leje dig ind hos en roomie. Vær dog opmærksom på, at nogle udlejere gerne vil have en form for udbetaling, så de er sikret lidt ud i fremtiden.
 • Du får nye bekendtskaber, hvilket særligt kan være en fordel, hvis du er ny i byen. Derudover bliver hverdagens huslige opgaver lettere, når der er nogen at dele dem med.

Du kan finde et stort udvalg af ledige lejeboliger samt personer, der mangler roomies alle steder i Danmark. Det er både lettere og billigere end at finde din egen lejebolig.

Find en lejebolig efter dine kriterier

På findroommate.dk kan du søge efter lige den type af lejebolig, du leder efter. Når du sorterer i din søgning, kan du justere på huslejen, lejeperioden og andre relevante parametre. På den måde er du sikker på at finde lige netop den lejebolig, der passer allerbedst til dig. Du kan også oprette din egen profil, så du kan blive kontaktet af personer, der mangler en roomie til deres lejlighed. Det udvider din boligsøgning en del og giver dig mulighed for at finde den helt rigtige lejebolig for dig.

Så hvis du står og mangler et fedt sted at bo, så bare se at komme i gang. Du starter en søgning ved at:

 • Vælge hvilken boligtypen du søger
 • Vælge hvad du vil betale
 • Vælge hvor du vil bo
 • Kontakte udlejeren, så er du allerede godt i gang

Vil du bo i Odense

Hvis du er en af dem, der søger bolig i Odense, så kan du på findroommate.dk finde masser boliger i den dejlige gamle by. Læs med her og bliv klædt på til den perfekte boligsøgning.

Skal du være den næste Odenseaner

Danmarks tredje største by med godt 200.000 dansker, der hver dag kan kalde Odense for deres hjemby. Byen rummer rigeligt med lejeboliger af enhver art og helt sikkert også en til dig.

 1. Med en lejebolig har du en meget fleksibel boligform og kan hurtigt komme ud af lejemålet igen, du ikke ejer boligen og dermed ikke skal igennem en salgsproces.
 2. Du risikerer ikke at miste penge på en bolig, som du kan hvis du ejer den.
 3. En lejebolig kan også bedst betale sig, hvis du ikke har planer om at blive boende samme sted i mange år.
 4. Med en lejebolig i byen, er det oftest ikke nødvendigt at tage lån, som man skal med en ejerbolig.
 5. Endelig er det til at komme til at få en lejebolig i Odense, hvis du vælger at finde boligen gennem findroommate.dk. Vi har ingen ventetider og du har selv den direkte kontakt med udlejer.

En Odenseaner bor i en by med et stort udvalg af kulturelle tilbud. Skal du være en af dem, der bl.a. er tæt på:

 • Odense zoo,
 • H.C. Andersens Hus,
 • Shopping centeret,
 • Rosengårdscentrets
 • Den Fynske Landsby du kan besøge.

Alle Odenses udearealer er altid åbne og tilgængelige for befolkningen. Odense Å og den Kulturbotaniske Have er et optimalt sted at nyde den danske sommer og få et frirum fra det travle liv. Som Danmarks “navle” midt imellem Jylland og Sjælland, er banegården en af vores vigtige togstationer. Her forbindes togtrafikken til og fra de andre landsdele og ikke mindst storbyerne København, Aarhus og Aalborg.

Odenses mange områder

Hvis du vil i gang med at søge bolig i Odense, er der mange forskellige kvarterer, du kan være nysgerrig på. Hvis du ikke kender byen endnu, så får du her et lille indblik i nogle af de forskellige områder i byen.

Odense C

Odense centrum er et naturligt samlingspunkt for både butikker, caféer og barer mm. Det er også her du finder banegården, som kan tage dig til både øst og vest i Danmark. Centrum er et populært område for især unge, der ønsker at være tæt på “der hvor det sker”, og pendlere, som arbejder langt væk, og derfor er afhængige af at være tæt på banegården. 

Odense M

Odense M ligger syd for centrum, men er stadig i kort afstand til bylivet. Syddansk Universitet har campus her, hvorfor området er attraktivt for studerende, der ønsker at bo tæt på deres studie. Derudover finder du Rosengårdscenteret og IKEA her. 

Skibhuskvarteret

Nord for centrum er Skibhuskvarteret, som er et rolig og hyggeligt område tæt på vand. Stedet er populært blandt børnefamilier, da det rummer et stærkt lokalmiljø med gode skoler, grønne arealer og foreningsliv.

Bolbro

Det mindre kendte Bolbro ligger i Vest Odense og er mindre populært end andre områder i byen. Dette gør dog også at huslejen typisk er lavere her, selvom du stadig er i cykelafstand til station og det pulserende centrum. Du er også tæt på Tusindårsskoven, hvor musikfestivalen Tinderbox hvert år skyder sommeren i gang med populære artister fra både ind- og udland.

Skal din næste bolig ligge i Odense

Mulighederne er som sagt mange og byen har altid noget at byde på. Hvis du søger bolig i Odense, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde alt fra værelset til studie- eller ungdomsboligen. Er du mere til en helt lejlighed, så se vores bud på lækre lejeboliger her.

Kom hurtigt videre

Hvis du er skrevet op til bolig i Odense, men ikke har tiden til at vente på at få en anvist af kommunen, så kan du søge efter en midlertidig bolig. På findroommate.dk har vi mange muligheder for et midlertidigt sted at bo mens du venter. Og hvem ved, måske finder du den helt rigtige bolig og vælger at blive hængende.

Hvordan kan jeg finde en lejebolig i Odense?
Den hurtigste måde at finde en lejebolig i Odense på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige lejeboliger. Når du har fundet den lejebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Odense?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en lejebolig i Odense.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Odense?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Odense.
Jeg har en lejebolig i Odense jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din lejebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en lejebolig i Odense og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din lejebolig her