Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i Odense

Find en ungdomsbolig til leje i Odense

Når du skal starte på drømmestudiet, så kan en ungdomsbolig være vejen frem. Den vil være til at betale for de fleste og kan være overskuelig mht. de praktiske opgaver i hverdagen. Ungdomsboligen er ofte også et godt sted at starte, når du skal flytte hjemmefra. Husk bare, at du i langt de fleste tilfælde skal være aktiv studerende for at få adgang til ungdomsboliger.

Som udgangspunkt er ungdomsboligen en boligform, der skal anvises gennem din nuværende bopælskommune. Ved at bruge findroommate.dk kan du finde ungdomsboliger, der ikke har krav om at du skal være aktiv studerende. På den måde kan du springe ventetiden over og komme direkte til din nye bolig.

Læs mere her og bliv klogere på, hvordan du kommer godt i gang med at søge efter den perfekte ungdomsbolig.

Kom godt i gang

Når du er på udkig efter et sted at bo, f.eks. mens du skal studere, er det altid en god ide, at du forbereder dig godt. Vi har lavet en lille tjekliste, som kan hjælpe dig godt på vej, når du starter din søgning efter din næste bolig.

 • Få først et godt overblik over din økonomi. Hvor meget kan og vil du betale i husleje hver måned? Husk at se, om der skal betales et mindre indskud ved indflytning.
 • Du skal vide, hvornår du skal bruge boligen og hvor længe du har brug for den.
 • Det næste du skal gøre op med dig selv er, hvor i landet du gerne vil bo. Husk at være realistisk og husk også, at pris og beliggenhed hører sammen.
 • Hvor meget transporttid kan du acceptere i hverdagen. Jo længere væk fra de store byer du kommer, jo billigere kan du ofte også bo. Til gengæld vil du så skulle bruge langt mere tid på transport. Vær derfor realistik,når du sætter dine grænser.

Ledige ungdomsboliger til leje 

Leder du efter en ungdomsbolig i en af de store studiebyer, skal du være forberedt på, at der kan være lange ventelister til diverse boliger. Men hvis du ikke kan vente på det, så er der masser muligheder for at finde en billig bolig til at starte studiet eller til at flytte hjemmefra.

Hvis du vil have en ungdomsbolig gennem din kommune, kan det være en god idé, at du skriver dig op så hurtigt du kan. Bliver tiden på ventelisten for lang, kan du dog sagtens finde en midlertidig bolig. Du kan f.eks. leje andre boligtyper, som du kan finde på findroommate.dk. Vi har altid masser ledige værelser og fede studieboliger i det meste af landet. Vi kan også hjælpe dig med at finde andre boligformer, som f.eks. den større lejebolig. Her kan du vælge at flytte sammen med en ven eller nogle studiekammerater.

Find ungdomsbolig

En ungdomsbolig kan være en hel lejlighed eller et værelse, som du kan leje hvis du er aktiv studerende. En ungdomsbolig vil også typisk være billigere end en ‘normal’ lejlighed, da der er taget højde for, at lejeren er studerende og ikke har lige så stort et budget som andre. Da ungdomsboligen skal henvises af en kommune, kan du overveje andre måder at finde et billigt sted at bo.

Du kan som sagt finde masser alternativer, hvis du ikke har brug for, at det specifikt hedder en ungdomsbolig. Med et værelser eller en mindre legebolig gennem findroommate.dk, har du en større fleksibilitet og ofte færre penge involveret i at skifte bolig.

Har du brug for at flytte til storbyen for at studere og evt. skal flytte hjemmefra fra første gang, så er det en god mulighed at finde en form for ungdomsbolig som din første bolig.

Overvej evt. et værelse

Ungdomsboliger er meget populære, og derfor vil der ofte være ventelister på de ledige boliger. Det kan som nævnt være en god idé, at finde en midlertidig bolig mens du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Du kan finde både faste og midlertidige værelser lige her på findroommate.dk.

Vælger du et værelse, vil du som regel have 1 måneds opsigelse. Det giver dig en høj fleksibilitet og du vil  dermed nemt kunne opsige din bolig når du på et tidspunkt bliver tilbudt en ungdomsbolig. Alternativt vil du langt oftest også kunne vælge at blive boende. Husk derfor altid at lave tydelige aftaler med din udlejer, når du har fundet det perfekte match.

Bolig i Odense

Søger du bolig i Odense kan du på findroommate.dk finde dit nye hjem lynhurtigt. Søg på den boligtype, der passer bedst til dig og kom ét skridt nærmere din kommende drømmebolig.

Vil du kunne kalde dig Odenseaner

Som Danmarks tredje største by, er der mange boligmuligheder, herunder også lejeboliger. Fordelene ved at du vælger en lejebolig fremfor at købe en bolig kan være mange.

 1. Med en lejebolig kan du være mere fleksibel og nemmere komme ud af et lejemål, da du ikke ejer boligen og dermed ikke behøver skulle gennem en salgsproces.
 2. Du risikerer ikke at miste penge på en bolig, som du kan hvis du ejer den.
 3. En lejebolig kan også bedst betale sig, hvis du ikke har planer om at blive boende samme sted i mange år.
 4. Med en lejebolig i byen, er det oftest ikke nødvendigt at tage lån, som man skal med en ejerbolig.
 5. Endelig er det til at komme til at få en lejebolig i Odense, hvis du vælger at finde boligen gennem findroommate.dk. Vi har ingen ventetider og du har selv den direkte kontakt med udlejer.

Som Odenseaner bor du i en by med et stort udvalg af attraktioner. Der er blandt andet

 • Odense zoo,
 • H.C. Andersens Hus,
 • Shopping centeret,
 • Rosengårdscentrets
 • Den Fynske Landsby du kan besøge.

Altid åbent og tilgængeligt for befolkningen er alle Odenses arealer. Odense Å og den Kulturbotaniske Have er et optimalt sted at nyde den danske sommer og få et frirum fra det travle liv. Som Danmarks “midterby” er Odense Banegård en af landets vigtige togstationer, som forbinder togtrafikken til og fra de andre storbyer København, Aarhus og Aalborg.

Odense forbinder Danmark i øst og vest og er bosted for godt 200.000 danskere.

Odenses mange områder

Skal du søge bolig i Odense, er der mange forskellige kvarterer, du kan søge i. Er du ny i byen, kan du få et indblik i nogle af de forskellige områder her.

Odense C

Odense centrum er et naturligt samlingspunkt for både butikker, caféer og barer mm. Det er også her du finder banegården, som kan tage dig til både øst og vest i Danmark. Centrum er et populært område for især unge, der ønsker at være tæt på “der hvor det sker”, og pendlere, som arbejder langt væk, og derfor er afhængige af at være tæt på banegården. 

Odense M

Odense M ligger syd for centrum, men er stadig i kort afstand til bylivet. Syddansk Universitet har campus her, hvorfor området er attraktivt for studerende, der ønsker at bo tæt på deres studie. Derudover finder du Rosengårdscenteret og IKEA her. 

Skibhuskvarteret

Nord for centrum er Skibhuskvarteret, som er et rolig og hyggeligt område tæt på vand. Stedet er populært blandt børnefamilier, da det rummer et stærkt lokalmiljø med gode skoler, grønne arealer og foreningsliv.

Bolbro

Det mindre kendte Bolbro ligger i Vest Odense og er mindre populært end andre områder i byen. Dette gør dog også at huslejen typisk er lavere her, selvom du stadig er i cykelafstand til station og det pulserende centrum. Du er også tæt på Tusindårsskoven, hvor musikfestivalen Tinderbox hvert år skyder sommeren i gang med populære artister fra både ind- og udland.

Find din næste bolig i Odense

Der er mange muligheder for at finde en lejebolig i Odense. Du kan både finde en studiebolig i form af et værelse eller ungdomsbolig, eller du kan finde en lejlighed som ikke nødvendigvis behøver være en studiebolig.

Find boligen hurtigt

Er du allerede skrevet op til f.eks. en studiebolig og venter på at blive tilbudt en plads, kan du finde et ledigt værelse, som du midlertidigt kan leje mens du venter på en ledig bolig. Ved leje af et værelse har du typisk kun en måneds opsigelse, og dermed vil du hurtigt kunne sige din bolig op, når du endelig får din studiebolig.

Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i Odense?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i Odense på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Odense?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i Odense.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Odense?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Odense.
Jeg har en ungdomsbolig i Odense jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i Odense og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her