Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Studieboliger

Studiebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Studieboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Studieboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Studiebolig til leje i Odense

Find din studiebolig til leje i Odense

Uanset hvor du søger en studiebolig, så kan vi med garanti hjælpe dig med at finde den helt rigtige studiebolig. Vi har mange års erfaring med at hjælpe unge og studerende med at finde det hjem som passer helt perfekt.

Studieboligen er for de fleste et godt sted at starte på en frisk, når drømmestudiet skal starte. Det er en måde at komme væk hjemmefra og få skabt en tryg base til studielivet. Men hvordan finder man egentlig en studiebolig, når der er ventelister alle steder, som kan være svære at kombinere med studiestarten? Det har vi et rigtig godt bud på, så læs bare videre og lad dig inspirere til den perfekte boligjagt.

En tryg base

Det er vigtigt, når man skal i gang med sit studie, der jo er en tid med behov for solid base, at boligen er på plads inden studiestart. Dit hjem er stedet, hvor du kan koble fra og samtidigt stedet, hvor du kan fordybe dig i dine studier.

Herefter er det for mange også vigtigt ikke at kommer for langt væk fra venner og familie, så man har muligheden for at beholde sit sociale liv under studietiden. Flere og flere leder efter en studiebolig til leje, som ligger en smule væk fra byen. På den måde kan man få følelsen af at komme lidt væk og på "afstand" til hverdagen. Det kan give lidt mere ro og mulighed for bedre at kunne koncentrere sig. Men uagtet om du vil bo helt centralt eller lidt udenfor byen, så er der nogle ting du gør klogt i forberede dig på, inden du starter din søgning efter en bolig.

Sådan finder du hurtigt en studiebolig

 1. Opret en gratis profil på findroommate. Med den kan du søge mellem alle vores mange tilbud og helt sikkert finde en studiebolig, der passer til dig.
 2. Når du søger, kan du filtrere din søgning, så du får det bedste match.
 3. Når drømmeboligen er fundet, kan du kontakt udlejeren direkte på siden.
 4. Når i er blevet enige om forholdene, kan i indgå en fælles lejeaftale.
 5. Derefter er det bare om at få pakket og komme i gang og nyde studielivet.

Studieboligen som boligform

En studiebolig kan ofte være billigere end andre boligformer, så hvis du er studerende og skal finde et nyt hjem, skal du overveje om en studiebolig kunne være noget for dig. Der findes flere forskellige former for boliger, som også kan fungere godt for mange studerende. F.eks. er det også meget populært at leje et værelse eller en ungdomsbolig.

Hvis du gerne vil bo i en studiebolig, kræver det først og fremmest at du er studerende.

Studieboligen kan tage mange forskellige former, som f.eks. studieværelser hvor du deler køkken med andre studerende beboere eller studielejligheder, hvor du kan leje en hel lejlighed. I situationer, hvor der er tale om en hel lejlighed, kan du i de fleste tilfælde godt bo sammen men en partner som ikke er studerende. Der kræves blot at én beboer er aktiv studerende. Husk dog altid at undersøge reglerne hos den enkelte udlejer, da der kan være variationer.

Ofte det billigste alternativ

Fordelene med en studieboliger er i de fleste tilfælde, at det en billigere løsning end at leje en lejlighed gennem f.eks. et boligselskab. De boligselskaber, der ejer studieboligerne, tager højde for, at studerende ikke har lige så mange penge som andre. Derfor er boligerne også SU-venlige. En studiebolig kan være en god mulighed for dig, som ikke vil sprænge budgettet på en dyr lejlighed.

Godt netværk

Studieboliger er ofte placeret sammen, og dermed vil du komme til at bo ved siden af en masse andre studerende. Det kan bidrage til at gøre hverdagen lidt sjovere, når nu dine naboer også er studerende og jævnaldrende. Det kan også være en fordel idet alle er i samme båd og derfor respektere ro til fordybelse i eksamensperioder. Du vil få rig mulighed for at skabe dig et netværk og mange får venner for livet.

Vigtigt at vide om studieboliger

Da der jo er tale om studieboliger betyder det også at du kun kan bo der i den tid du eller din partner er studerende. Efter endt uddannelse, eller hvis du ikke længere er studieaktiv, vil du have en periode på tre måneder herefter til at flytte ud. Derudover kan der også årligt kræves dokumentation fra dit uddannelsessted som bevis for, at du stadig er studieaktiv.

Vil du bo i Odense

Hvis du er en af dem, der søger bolig i Odense, så kan du på findroommate.dk finde masser boliger i den dejlige gamle by. Læs med her og bliv klædt på til den perfekte boligsøgning.

Skal du være den næste Odenseaner

Danmarks tredje største by med godt 200.000 dansker, der hver dag kan kalde Odense for deres hjemby. Byen rummer rigeligt med lejeboliger af enhver art og helt sikkert også en til dig.

 1. Med en lejebolig har du en meget fleksibel boligform og kan hurtigt komme ud af lejemålet igen, du ikke ejer boligen og dermed ikke skal igennem en salgsproces.
 2. Du risikerer ikke at miste penge på en bolig, som du kan hvis du ejer den.
 3. En lejebolig kan også bedst betale sig, hvis du ikke har planer om at blive boende samme sted i mange år.
 4. Med en lejebolig i byen, er det oftest ikke nødvendigt at tage lån, som man skal med en ejerbolig.
 5. Endelig er det til at komme til at få en lejebolig i Odense, hvis du vælger at finde boligen gennem findroommate.dk. Vi har ingen ventetider og du har selv den direkte kontakt med udlejer.

En Odenseaner bor i en by med et stort udvalg af kulturelle tilbud. Skal du være en af dem, der bl.a. er tæt på:

 • Odense zoo,
 • H.C. Andersens Hus,
 • Shopping centeret,
 • Rosengårdscentrets
 • Den Fynske Landsby du kan besøge.

Alle Odenses udearealer er altid åbne og tilgængelige for befolkningen. Odense Å og den Kulturbotaniske Have er et optimalt sted at nyde den danske sommer og få et frirum fra det travle liv. Som Danmarks “navle” midt imellem Jylland og Sjælland, er banegården en af vores vigtige togstationer. Her forbindes togtrafikken til og fra de andre landsdele og ikke mindst storbyerne København, Aarhus og Aalborg.

Odenses mange områder

Hvis du vil i gang med at søge bolig i Odense, er der mange forskellige kvarterer, du kan være nysgerrig på. Hvis du ikke kender byen endnu, så får du her et lille indblik i nogle af de forskellige områder i byen.

Odense C

Odense centrum er et naturligt samlingspunkt for både butikker, caféer og barer mm. Det er også her du finder banegården, som kan tage dig til både øst og vest i Danmark. Centrum er et populært område for især unge, der ønsker at være tæt på “der hvor det sker”, og pendlere, som arbejder langt væk, og derfor er afhængige af at være tæt på banegården. 

Odense M

Odense M ligger syd for centrum, men er stadig i kort afstand til bylivet. Syddansk Universitet har campus her, hvorfor området er attraktivt for studerende, der ønsker at bo tæt på deres studie. Derudover finder du Rosengårdscenteret og IKEA her. 

Skibhuskvarteret

Nord for centrum er Skibhuskvarteret, som er et rolig og hyggeligt område tæt på vand. Stedet er populært blandt børnefamilier, da det rummer et stærkt lokalmiljø med gode skoler, grønne arealer og foreningsliv.

Bolbro

Det mindre kendte Bolbro ligger i Vest Odense og er mindre populært end andre områder i byen. Dette gør dog også at huslejen typisk er lavere her, selvom du stadig er i cykelafstand til station og det pulserende centrum. Du er også tæt på Tusindårsskoven, hvor musikfestivalen Tinderbox hvert år skyder sommeren i gang med populære artister fra både ind- og udland.

Skal din næste bolig ligge i Odense

Mulighederne er som sagt mange og byen har altid noget at byde på. Hvis du søger bolig i Odense, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde alt fra værelset til studie- eller ungdomsboligen. Er du mere til en helt lejlighed, så se vores bud på lækre lejeboliger her.

Kom hurtigt videre

Hvis du er skrevet op til bolig i Odense, men ikke har tiden til at vente på at få en anvist af kommunen, så kan du søge efter en midlertidig bolig. På findroommate.dk har vi mange muligheder for et midlertidigt sted at bo mens du venter. Og hvem ved, måske finder du den helt rigtige bolig og vælger at blive hængende.

Hvordan kan jeg finde en studiebolig i Odense?
Den hurtigste måde at finde en studiebolig i Odense på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige studieboliger. Når du har fundet den studiebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Odense?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en studiebolig i Odense.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Odense?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Odense.
Jeg har en studiebolig i Odense jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din studiebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en studiebolig i Odense og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din studiebolig her