Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Lejeboliger

Lejebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Lejeboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Lejeboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Lejebolig til leje i Århus

Find en ledig lejebolig i Aarhus

Det kan godt være svært at finde den perfekte lejebolig. Men giv ikke op, for vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde dit nye hjem hurtigt. På findroommate.dk, kommer der dagligt en masse nye ledige lejeboliger af forskellige typer, som f.eks. værelser, studieboliger og ungdomsboliger.

Skal du bare bruge en 1-værelses lejlighed til studielivet? Eller skal der være plads til hele familien i en 4-værelses lejlighed? Uanset hvad du leder efter, så har vi mange forskellige boligtyper, så start din boligsøgning allerede i nu med en gratis profil på findroommate.dk.

Hvilken type lejlighed har du brug for?

Når man skal beslutte sig for, hvilken type lejebolig man ønsker at leje, kan der være forskellige ting, der er værd at overveje. Skal man f.eks. tænke fremtiden ind og betale lidt mere nu for at have plads til senere i livet. Eller skal man leje præcis det man har brug for nu og her. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

  • Den ene løsning, hvor du lejer en lejlighed, som er større end dit nuværende behov, kan være en god ide, hvis der planlægges efter familieforøgelse. Man betaler selvfølgelig mere i husleje uden reelt at skulle bruge den ekstra plads man lejer. På den anden side slipper man til så gengæld for den stress og det arbejde en flytning indebærer.
  • Den anden løsning, hvor du kun lejer det, der er nødvendigt lige nu, kan være en fornuftig løsning, hvis der ikke umiddelbart er planer om familieforøgelse. Hvis der ikke skal bo flere personer i husstanden, kan du måske på den måde spare flere penge sammen. De penge kan du jo så f.eks. bruge på at købe ny bolig senere eller få en større lejlighed på et senere tidspunkt.

Overvej mulighederne med en delebolig

Da Aarhus er en meget populær by at bo i, er der et stort pres på boligmarkedet. Hvis du gerne vil flytte inden for storbyernes rammer, kan det være svært at finde et sted at bo i alene. Du kan derfor med fordel overveje at leje dig ind i en delebolig fra findroommate.dk. Her kan du finde lejligheder og enkelte værelser til leje, hvor du deler en lejlighed med andre. Der er flere fordele ved at leje gennem findroommate.dk:

  • Det er meget nemmere at finde en lejebolig, hvis du deler den med andre. Ved at finde en lejebolig, kan du springe ventetiden over.
  • Det er billigere at bo sammen med andre. Ved at dele boligudgifterne med andre, kan der spares mange penge hver eneste måned. Pengene kan jo så sættes på opsparingen til noget større.
  • Du sparer ofte det dyre indskud ved at leje dig ind hos en roomie. Vær dog opmærksom på, at nogle udlejere gerne vil have en form for udbetaling, så de er sikret lidt ud i fremtiden.
  • Du får nye bekendtskaber, hvilket særligt kan være en fordel, hvis du er ny i byen. Derudover bliver hverdagens huslige opgaver lettere, når der er nogen at dele dem med.

Du kan finde et stort udvalg af ledige lejeboliger samt personer, der mangler roomies alle steder i Danmark. Det er både lettere og billigere end at finde din egen lejebolig.

Find en lejebolig efter dine kriterier

På findroommate.dk kan du søge efter lige den type af lejebolig, du leder efter. Når du sorterer i din søgning, kan du justere på huslejen, lejeperioden og andre relevante parametre. På den måde er du sikker på at finde lige netop den lejebolig, der passer allerbedst til dig.

Du kan også oprette din egen profil, så du kan blive kontaktet af personer, der mangler en roomie til deres lejlighed. Det udvider din boligsøgning en del og giver dig mulighed for at finde den helt rigtige lejebolig for dig.

Så hvis du står og mangler et fedt sted at bo i Aarhus, så bare se at komme i gang. Du starter en søgning ved at:

  • Vælge hvilken boligtypen du søger
  • Vælge hvad du vil betale
  • Vælge hvor du vil bo
  • Kontakte udlejeren, så er du allerede godt i gang

Find din næste lejebolig i Aarhus

Eftertragtede og populære Aarhus står helt sikkert højt på manges liste over byer at bo i. Og det er bestemt ikke uden grund. I Aarhus finder man både universitet og studieliv, et spændende natteliv og kultur og masser mulighed for personlig udvikling og fællesskab.

Vil du til Aarhus og bo

Du skal ikke være bange for at finde en bolig i Aarhus. Vi har altid mange ledige boliger af nærmest enhver type i Aarhus. Vi tror faktisk at vi ret let kan punktere enhver fordom om, at det er helt umuligt at finde en lejebolig i Aarhus, så kig forbi og se om du ikke også kan finde den perfekte bolig.

Den perfekte bolig er ofte lige om hjørnet, hvis man ved hvor man skal lede. Vi elsker ideen om at bo i den sprudlende og lækre storby, der har rigtig meget at byde på. Smilets By er ganske enkelt noget særligt. Bevæger du dig gennem Store Torv, Nørre Allé eller langs Åen, vil du med det samme mærke Århus’ ånd.

“Hygge” er nok ved at være en fordansket floskel, men ikke desto mindre lever hyggen i bedste velgående i Jyllands hovedstad. Er du derfor i tvivl om aarhus er byen for dig, kan vi kun sige, at Aarhus er en by for alle.

Masser fordele i Aarhus

Der er en lang række fordele ved at leje en bolig i Aarhus. På mange måder favner fællesskabet af en delevenlig lejlighed i byen netop Aarhus og byens store mangfoldighed og accept. Vores mange ledige boliger i Aarhus vidner også om, at utrolig mange er villige til at bo sammen. I folkemunde bliver Aarhus betegnet som verdens mindste storby. Skulle du være skeptisk overfor at flytte sammen med folk du ikke kender, er fællesskabsfølelsen i byen eminent. Desuden kan livet som studerende være en fordyrende oplevelse, og du kan med fordel udnytte en lejligheds fulde kapacitet og spare en masse penge ved at bo sammen med andre.

Mulighederne for at møde nye mennesker, kommer helt sikkert til sin ret, når du deler din bolig med andre og er du ny i Aarhus, så skulle du helt sikkert overveje en delebolig. Som universitetsby har Aarhus et rigt liv for unge og studerende på alle niveauer. Hvis du søger bolig i forbindelse med studiestart, anbefaler vi, at du er ude i god tid, så du er på plads inden studiestart.

Aarhus’ fedeste områder

Aarhus har som Jyllands ‘hovedstad’ rigtig meget at byde på. Der er altid liv i gaderne omkring åen og Strøget, hvor adskillige butikker, caféer og barer danner ramme for byens centrum. Regner det kan du bruge din dag på en tur i Bruuns Galleri, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker.

Trænger du til ro og fred fra storbyen kan du altid besøge Botanisk Have eller en af de mange andre grønne arealer der ligger rundt omkring i Aarhus. Du kan også tage et smut forbi kunstmuseet Aros for en særlig kulturel oplevelse. Hver sommer kan du opleve danske og internationale stjerner optræde til Aarhus egen festival, Northside.

Børnefamilier kan tage en tur i Den Gamle By, et frilandsmuseum, og få en oplevelse af livet i Danmark i gamle dage.

Den nye letbane, en pendant til s-togssystemet i København, skal gøre det nemmere at komme rundt i Aarhus fra de omkringliggende forstander og ind til centrum. Så selvom du ikke er bosat nær centrum, vil du nemt kunne komme rundt i byen.

Trøjborg

I det nordlige Aarhus ligger Trøjborg, en bydel der ofte omtales, som en by i byen. Området har alt fra egen biograf og slagter til fitness og frisører, hvorfor det aldrig er nødvendigt at tage langt væk for at finde hvad man søger. Stedet er netop også populært for dette, hvorfor mange har et specifikt ønske om at finde et værelse her.

Øgadekvarteret

Med kort afstand til universitetet er Øgadekvarteret populært blandt studerende, som ønsker at bo tæt på både studiet og bylivet. Stedet er kendt for sine charmerende byhuse.

Det nye Aarhus Ø

Leder du efter et ledigt værelse til leje i Aarhus, der omfavner både nybyggeri, havudsigt og højhuse, skal du have et værelse i Aarhus Ø. Det er det nye kvarter, der er skudt op nede ved havnen. Her får du lækre nye lejligheder med havet hele vejen rundt. Aarhus Ø har alt, hvad hjertet begærer, og selvom det kan lyde dyrt, kan det sagtens lade sig gøre at finde deleboliger, der er til at betale.

Latinerkvarteret

Hvis du vil finde et værelse i Aarhus omringet af charme og byliv, skal du bo i Latinerkvarteret. Det er det ældste kvarter i byen, hvilket kan ses på de brolagte gader og bindingsværkshuse. Her er et hav af specialbutikker og caféer, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens du kigger på alt omkring dig.

I andre områder i og udenfor Aarhus, finder du også Gellerup, Højbjerg og Risskov.

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Jyllands største og Danmarks næststørste by. Dette betyder også at Aarhus er et samlingspunkt for kunsten, kulturen og erhvervslivet vest for Storebælt. For studerende er Aarhus helt sikkert en by med mange muligheder og tilbud, både boligmæssigt og til fritiden.

Hvordan kan jeg finde en lejebolig i Århus?
Den hurtigste måde at finde en lejebolig i Århus på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige lejeboliger. Når du har fundet den lejebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Århus?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en lejebolig i Århus.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Århus?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Århus.
Jeg har en lejebolig i Århus jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din lejebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en lejebolig i Århus og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din lejebolig her