Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Lejlighed Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingpunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere i Aalborg by er man garanteret en by med liv i og utallige muligheder.

Lej din næste lejlighed

Er du på jagt efter en bolig i Aalborg? Så kan du overveje om en lejlighed vil være den bedste løsning for dig. Ved at leje en lejlighed er du langt mere fleksibel end hvis du investerer i en lejlighed. Du kan sige lejemålet op når du har lyst og skal ikke igennem en (potentiel lang) salgsproces, hvor du ikke kan komme videre før lejligheden er solgt. Som lejer af en lejlighed vil du heller ikke selv skulle betale for store renoveringsprojekter så som nye vinduer faldstammer eller gulv, såfremt dette skal renoveres. Så vil regningen blive sendt til din udlejer i stedet for dig, selvom det er dig, der bor i lejligheden.

Lejer du en hel lejlighed alene, kan det være du vil have et par værelser i overskud. Det kan også være at huslejen er lidt for høj til dit budget, som det jo desværre ofte kan være med lejligheder. Dette problem kan løses ved at udleje de overskydende værelser til en eller flere lejere, og dermed få roommates du kan dele lejligheden med.

Find dine nye roommates

Finder du en lejlighed som er for stor og dyr for dig selv at sidde i, vil det altså være en stor fordel at finde nogle roommates at dele lejligheden med. Du får udfyldt de ekstra værelser samtidig med at du finder nogle du kan dele huslejen med. Du kan altså spare penge samtidig med at du altid har nogen at dele hverdagen med. En win win situation :)

Søg på ledige lejligheder og roommates i Aalborg

Du kan søge på ledige lejligheder i Aalborg lige her på findroommate.

Overvejer du at leje en lejlighed, og mangler roommates til de ekstra værelser i lejligheden, kan du også søge på andre boligsøgende, som ligeledes søger bolig i Aalborg. Så kan I gå sammen om at leje en lejlighed og dermed dele udgifterne til huslejen og forbrug.

Available rooms in Aalborg

Available flats in Aalborg