Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google

Privatlivspolitik – behandling af personoplysninger

1. Behandling af personoplysninger i forbindelse med oprettelse

I forbindelse med at du opretter dig som bruger hos Findroommate.dk har vi brug for en række personoplysninger om dig for at kunne oprette din profil. Det drejer sig om:

  • Dit navn
  • Din e-mail adresse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse oprettelsen af din bruger hos Findroommate.dk, da det er nødvendigt for, at vi kan oprette og administrere din bruger som ønsket. De bruges altså til opfyldelsen af en kontrakt. Oplysningerne vil eksempelvis blive brugt til at genskabe dit kodeord, hvis du har glemt det.

I forbindelse med oprettelsen af din bruger har du desuden mulighed for at indtaste følgende personoplysninger:

  • Telefonnummer
  • Sprog
  • Køn
  • Alder
  • Civilstatus
  • Om du har børn
  • Om du har kæledyr
  • Om du er ryger
  • Uddannelse
  • Beskæftigelse
  • Renlighed (vurderet på en skala fra 1-4)
  • Om du snorker
  • Festvaner
  • Interesser

Derudover har du mulighed for at beskrive dig selv i en annonce (overskrift + fritekst) samt uploade billeder eller video af dig selv. Denne tekst bør ikke indeholde følsomme personoplysninger.

Du vælger selv om og i givet fald hvilke af ovenstående oplysninger, du vælger at afgive (ud over e-mailadresse og navn), og oplysningerne vil blive anvendt til at målrette din søgning efter en bolig/lejer.

Vælger du at indtaste ovennævnte oplysninger, giver du samtidig samtykke til, at findroommate.dk kan behandle disse oplysninger ved udpegningen af relevante boliger/lejere for dig, lige som du giver samtykke til, at andre udlejere/lejere kan finde dig på baggrund af oplysningerne.

Ved oprettelse af profil på findroommate.dk giver du samtidigt samtykke til, at findroommate.dk må vise din profil for findroommate.dks brugere, herunder både via e-mail og sidevisninger på findroommate.dk.

Findroommate.dk tilstræber, hvor dette er muligt at vise så relevante annoncer som muligt. Relevansen afgøres af de oplysninger, du udfylder ved oprettelsen af en profil på findroommate.dk

Annoncer vil tilsvarende blive vist på partner-sites. Dette er med til at øge volumen af besøgende, og sikre at udlejerne får den tiltænkte markedsføring. Dette kan selvfølgelig altid fravælges af annoncens ejer (dig), og annoncen vil herefter ikke blive vist andre steder end på findroommate.dk, Du kan dog altid fravælge denne mulighed på din profil på https://www.findroommate.dk/.

En profilvisning vil indeholde de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med oprettelsen af din profil, og kan således indeholde oplysninger om din politiske overbevisning, religion, sexualitet og tilsvarende oplysninger, hvis du har indtastet dem på din profil, f.eks. i friteksten, hvilket vi generelt fraråder.

Du kan til enhver til tilføje eller fjerne de nævnte oplysninger direkte på din profil på https://www.findroommate.dk/ og på den måde undgå, at oplysningerne bliver behandlet fremover.

2. Behandling af personoplysninger – samtykke til notifikationer pr. e-mail

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail”, benytter vi din e-mailadresse til at sende dig notifikationer om relevante boliger/lejere ud fra de kriterier og personoplysninger, du har angivet.

Du kan altid fravælge at modtage yderligere e-mails fra os, hvis du ikke længere ønsker at modtage notifikationer – også uden at slette din bruger. Dette kan du gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails, gennem din profil på https://www.findroommate.dk/ eller ved at kontakte os på Support@findroommate.dk.

Din e-mail vil dog stadig blive gemt til administration af din profil, f.eks. til at genskabe glemte kodeord.

3. Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (til brug for oprettelsen af din profil) eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant, jf. pkt. 4 om behandlingsbegrænsning nedenfor.

Vi anvender en række databehandlere til behandlingen af ovennævnte personoplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger, og vi anvender kun databehandlere i tredjelande, hvis de kan stille passende garantier for, at personoplysningerne behandles sikkert i overensstemmelse med persondataforordningen.

4. Behandlingsbegrænsning

Vi behandler dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for, at du kan benytte din profil hos findroommate.dk.

Når du ikke har været logget ind på din profil i 3 måneder, bliver den inaktiv. Det betyder, at andre brugere ikke længere kan se den, men du kan uden problemer aktivere den igen. Det gør du blot ved at logge ind.

Når din profil har været inaktiv i 2 år, bliver den slettet og kan herefter ikke genskabes, men vil skulle opbygget på ny, hvis du igen ønsker at have en bruger på https://www.findroommate.dk/.

Hvis du ønsker, at vi skal slette din profil tidligere end efter 2 års inaktivitet, kan du oplyse os herom på support@findroommate.dk. I så fald sletter vi din profil umiddelbart efter din henvendelse.

5. Dataansvarliges kontaktoplysninger

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

findroommate.dk ApS
CVR-nr. 31859174
Brovej 20A
8800 Viborg
E-mail: support@findroommate.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig notifikationer om boliger/lejere, der passer til dine ønsker), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail eller som beskrevet i pkt. 2.

Hvis du ønsker at klage over Findroommate.dk ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.