eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Brugerbetingelser for findroommate.dk

Når du opretter en profil på findroommate.dk anerkender du at have læst og forstået de pågældende regler for brugen af findroommate.dk, lige som du anerkender at have læst og forstået vores privatlivspolitik, som du kan finde her

1. Betingelser for oprettelse og brug af profiler på Findroommate.dk


- Findroommate.dk afskriver sig alt ansvar, når det gælder brugerens personlige billeder. Findroommate.dk kan derfor ikke blive draget til ansvar for upload af copyright filer og eller billeder. Men vi bestræber os på at slette profiler som overtræder dette.

- Det er ikke tilladt at indtaste kontaktoplysninger på din profil, eller i dit brugernavn, eller opfordre på anden vis til at omgå findroommate.dk's indbyggede kontaktsystem, medmindre at det sker i den almindelige kontakt for det videre forløbs skyld. Vi forbeholder os retten til at ændre eller slette en profil så fremt vi vurderer at profilen forsøger på at omgå vores kontaktsystem.

- Det er ulovligt, at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse. I tilfælde af chikane eller snyd vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen af profilen.

- Det er ulovligt, at indtaste en andens mobiltlf. nr. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen af profil.

- Du kan kun foretage ændringer og se din profil, når du er logget ind på din profil. I øvrigt er det dit eget ansvar, at kodeord, e-mailadresse, og lignende information forbliver fortroligt, således at andre ikke har det til rådighed. Af denne grund kan findroommate.dk derfor heller ikke drages til ansvar for ændringer på din profil eller ændringer i dine kontooplysninger, hvis andre anvender dit kodeord. Det er således helt og holdent dit ansvar, at du og kun du benytter og kender til kodeordet.

- Findroommate.dk forbeholder sig ret til at slette/ændre profiler der udnytter findroommate.dk kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødende, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et sobert niveau. Findroommate.dk accepterer ikke nogen form for indhold af implicit eller eksplicit seksuel karakter. Dette er ligeledes gældende hvis du tilføjer et billede på din profil. Findroommate.dk accepterer ikke, at du oplyser din adresse, dit tlf. nr. eller enhver anden form for oplysning, der kan identificere dig.

- Findroommate forbeholder sig retten til at slette profiler vi skønner useriøse eller på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv .

- I fald af tvist mellem brugere på siden, vurderer Findroommate.dk fra sag til sag hvorvidt der skal reageres fra Findroommates side. I tilfælde hvor der er oprettet sag af en af parterne, forbeholder Findroommate.dk sig retten til at lukke begge parters profiler mens sagen kører. Findroommate.dk kan ikke drages til ansvar for evt. tab af penge overført til anden bruger. Dette er en sag mellem afsender og modtager.

- Det er ikke tilladt, at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person. Ligeledes er det ikke tilladt, at oplyse andres e-mail adresser, adresser, telefonnumre eller anden form for kontakt information. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen profilen.

- Det er ikke tilladt, at sende eller videresende breve på Findroommate.dk indeholdende kommercielt-, anstødende-, diskriminerende- indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer.

- Det er ikke tilladt at invitere, afvikle eller annoncere for arrangementer der på nogen måde har økonomisk vinding for arrangøren. Dvs. arrangementer med forudbetaling, tilmeldingslister eller anden organiseret indhold er ikke tilladt på findroommate.dk

- Findroommate.dk forbeholder sig al ret til at slette profiler uden videre, ved overtrædelse af ovenstånde reglement.

- Findroommate.dk kan til enhver tid ophæve (slette) en profil uden forvarsel, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Dette er også gældende hvis du er guld roommate eller gratis profil. Eventuelt resterende betalt tid for Guld Roommate refunderes ikke, hvis du ikke opfylder ovenstående krav.