Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Fremleje i Aalborg

Søger du fremleje af en bolig i Aalborg, er der flere forskellige muligheder for fremleje du kan overveje. Her kan du få et overblik over alle dine muligheder.

Lidt om Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingpunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere i Aalborg by er man garanteret en by med liv i og utallige muligheder. Af nævneværdige begivenheder i Aalborg er det årlige karneval, som ikke blot tiltrækker aalborgensere men folk fra hele landet.

Hvad er fremleje?

Hvad betyder fremleje egentlig? Er der forskel på leje af bolig og fremleje af bolig? Når man søger efter et nyt hjem kan spørgsmål som disse trænge sig på. For hvad dækker begrebet fremleje egentlig over? I korte træk betyder ‘fremleje’ leje af en privat bolig i en midlertidig periode. Perioden kan være alt fra et par dages fremleje og op til 2 år. En udlejer på max. udleje sin private bolig i 2 år, hvorfor grænsen for fremleje specifikt er denne. Fremleje af en bolig er således private personer som udlejer sin private bolig i en periode mens de ikke selv er bosiddende i boligen. Lejer du for eksempel en bolig af en virksomhed eller et boligselskab er det dermed ikke fremleje, men ‘normal’ leje hvor du sagtens kan leje boligen på ubestemt tid.

Leje af lejlighed

Søger du fremleje af en lejlighed i Aalborg kan du finde alle ledige lejligheder lige her: Ledige lejligheder

Der er både private udlejere samt boligselskaber på listen, så der er både mulighed for leje på ubestemt tid eller fremleje i begrænset periode. Så uanset hvor lang lejeperiode ud ønsker en lejlighed i, er der muligheder for at finde lige det, som passer til dig.

Leje af værelse

Søger du leje af værelse i stedet for lejlighed, kan du her finde alle ledige værelser til leje: Ledige værelser

Alle værelser udlejes af private udlejere og her er der så tale om fremleje af værelset.

Leje af studiebolig

Endelig er der også muligheden for at leje en studiebolig. Selvom studieboliger udlejes af et boligselskab og ikke en privat person, er der typisk tale om fremleje her, da du kun kan leje boligen i den periode du er studerende, og derefter skal fraflytte boligen.

Available rooms in Aalborg

Available flats in Aalborg