Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Lejeboliger

Lejebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Lejeboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Lejeboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Lejebolig til leje i Ålborg

Find en ledig lejebolig i Aalborg

Det kan være svært at finde den perfekte lejebolig. Men giv ikke op, for vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde dit nye hjem hurtigt. På findroommate.dk, kommer der dagligt en masse nye ledige lejeboliger af forskellige typer, som f.eks. værelser, studieboliger og ungdomsboliger.

Skal du bare bruge en 1-værelses lejlighed? Eller skal der være plads til hele familien i en 4-værelses lejlighed? Uanset hvad du leder efter, så har vi mange forskellige boligtyper, så start din boligsøgning allerede i dag.

Hvilken type lejlighed har du brug for?

Når man skal beslutte sig for, hvilken type lejlighed man ønsker at leje, kan der være forskellige ting, der er værd at overveje. Skal man f.eks. tænke fremtiden ind og betale lidt mere nu for at have plads til senere i livet. Eller skal man leje præcis det man har brug for nu og her. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

  • Den ene løsning, hvor du lejer en lejlighed, som er større end dit nuværende behov, kan være en god ide, hvis der planlægges efter familieforøgelse. Men man betaler selvfølgelig også mere i husleje uden reelt at skulle bruge den ekstra plads man lejer. På den anden side slipper man til så gengæld for den stress og det arbejde en flytning indebærer.
  • Den anden løsning, hvor du kun lejer det, der er nødvendigt lige nu, kan være en fornuftig løsning, hvis der ikke umiddelbart er planer om familieforøgelse. Hvis der ikke skal bo flere personer i husstanden, kan du måske på den måde spare flere penge sammen. De penge kan du jo så f.eks. bruge på at købe ny bolig senere eller få en større lejlighed på et senere tidspunkt.

Overvej mulighederne med en delebolig

Da Aalborg er meget populære at bo i, er der et stort pres på boligmarkedet. Hvis du gerne vil flytte inden for storbyernes rammer, kan det være svært at finde et sted at bo i alene. Du kan derfor med fordel overveje en lejebolig fra findroommate.dk. Her kan du finde lejligheder og enkelte værelser til leje, hvor du deler en lejlighed med andre. Der er flere fordele ved at leje gennem findroommate.dk

  • Det er meget nemmere at finde en lejebolig, hvis du deler den med andre. Ved at finde en lejebolig på findroommate.dk, kan du springe ventetiden over.
  • Det er billigere at bo sammen med andre. Ved at dele boligudgifterne med andre, kan der spares mange penge hver eneste måned.
  • Du sparer ofte et dyrt indskud ved at leje dig ind hos en roomie. Vær dog opmærksom på, at nogle udlejere gerne vil have en form for udbetaling, så de er sikret lidt ud i fremtiden.
  • Du får nye bekendtskaber, hvilket særligt kan være en fordel, hvis du er ny i byen. Derudover bliver hverdagens huslige opgaver lettere, når der er nogen at dele dem med.

Du kan finde et stort udvalg af ledige lejeboliger samt personer, der mangler roomies alle steder i Danmark. Det er både lettere og billigere end at finde din egen lejebolig.

Find en lejebolig efter dine kriterier

På findroommate.dk kan du søge efter lige den type af lejebolig, du leder efter. Når du sorterer i din søgning, kan du justere på huslejen, lejeperioden og andre relevante parametre. På den måde er du sikker på at finde lige netop den lejebolig, der passer allerbedst til dig. Du kan også oprette din egen profil, så du kan blive kontaktet af personer, der mangler en roomie til deres lejlighed. Det udvider din boligsøgning en del og giver dig mulighed for at finde den helt rigtige lejebolig for dig.

Så hvis du står og mangler et fedt sted at bo, så bare se at komme i gang. Du starter en søgning ved at:

  • Vælge hvilken boligtypen du søger
  • Vælge hvad du vil betale
  • Vælge hvor du vil bo
  • Kontakte udlejeren, så er du allerede godt i gang

Lejebolig til leje i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingspunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet, er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere er Aalborg en by med masser liv og et utal af muligheder.

I Aalborg får du alt hvad du har brug for. Byen er bedst kendt for festgaden Jomfru Ane Gade og det årlige karneval. Men byen er også rig på muligheder for at finde rolige og afslappede områder. Her kan du nyde gode stunder og byens charme.

Der er steder og områder til enhver anledning, og derfor er byen så attraktiv for mange unge, såvel som børnefamilier og ældre. Der er plads til alle. Med både gallerier, caféer, spillesteder, teatre og butikker er der altid noget at lave i byen.

Aalborgs mange områder

For nye i byen, kan det være svært at navigere rundt, og derfor kan du her få en kort introduktion til de mest populære områder i Aalborg.

Aalborg Centrum

Centrum af en storby vil altid være populær og rummer mange muligheder for byliv, shopping og kultur. Aalborg centrum er ingen undtagelse. Der er et attraktivt bymiljø og med kort afstand til Limfjorden, som bugter sig mellem Aalborg og Nørresundby er du ikke langt fra hverken skøn natur eller pulserende byliv. Centrum er helt klart en enormt populær bydel.

Vestbyen

Vestbyen er, som navnet indikerer, placeret i den vestlige del af Aalborg Vestbyen ligger klods op af centrum, og over halvdelen af bydelens beboere er unge under 35. Dette skyldes nok den centrale placering samt de mange mødesteder, hvor de unge kan hænge ud i deres fritid. Her finder du både fodboldstadion, Haraldslund Vand- og Kulturhus, Aalborg Street Food, Vestre Bådehavn og de grønne områder langs Limfjorden.

Vejgaard

Vejgaard ligger sydøst for centrum og er især populært blandt studerende, da bydelen ligger som smørklat mellem centrum og Aalborg universitet. Der er gode indkøbsmuligheder, rolige villaveje og folkeskoler, hvorfor området trods populariteten fra studerende også appellerer til børnefamilier.

Nørresundby

På den anden side af Limfjorden finder du Nørresundby. Trods den fysiske adskillelse til Aalborg er Nørresundby et attraktivt sted. Det er tæt på indkøbsmuligheder, vand, grønne områder, centrum, samt kollektiv transport.

Find alternativer mens du venter

Der er meget positivt at sige om diverse lejeboliger i en storby, og derfor er der også rift om boligerne. Du vil ofte skulle skrive dig på venteliste til dem og alt efter din placering, må du vente lidt tid før du bliver tilbudt en af de ledige boliger. Derfor kan det være en god idé at finde et alternativ, hvor du kan bo på mens du venter. Det er langt nemmere og mere fleksibelt at finde et midlertidigt værelse eller en anden form for delebolig mens du venter. Lejer du f.eks. et værelse, vil der typisk være en måneds opsigelse, så du vil hurtigt kunne opsige dit lejemål og være klar hvis du skulle få anvist en bolig på anden vis..

Hvordan kan jeg finde en lejebolig i Ålborg?
Den hurtigste måde at finde en lejebolig i Ålborg på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige lejeboliger. Når du har fundet den lejebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Ålborg?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en lejebolig i Ålborg.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Ålborg?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Ålborg.
Jeg har en lejebolig i Ålborg jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din lejebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en lejebolig i Ålborg og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din lejebolig her