Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Lejeboliger Nørrebro

Nørrebro er en københavnsk bydel der nogen gange kan dele vandene. Mange elsker Nørrebro for sin afslappede ‘stil’ med mange retro caféer og antikbutikker - en bydel hvor der er plads til alle. Andre har dog ikke samme indstilling, og foretrækker andre områder fremfor Nørrebro. Nørrebros ry har i mange år lidt under omtale i medierne i forbindelse med kriminalsager. Dette skal dog ikke skræmme dig væk fra området. Nørrebro er en stor bydel og har mange trygge, hyggelige og naturskønne områder, som heldigvis opvejer det negative. Er du nysgerrig på at finde ud af hvad Nørrebro har at byde på. så læs med her.

Boligerne på Nørrebro

Modsat nogle af naboerne fra Frederiksberg og Vesterbro er boligerne på Nørrebro ofte billigere og derfor er det et attraktivt område for blandt andet studerende. Er du på jagt efter en rigtig københavnerlejlighed er Nørrebro det rette område. Lejlighederne har en helt speciel charme over sig, og selvom der er mange ældre lejligheder på Nørrebro, er langt de fleste dog moderniseret og det er mere og mere sjældent at man støder på en lejlighed, der endnu ikke har eget bad.

Nørrebros mange muligheder

Som nævnt har Nørrebro meget at byde på. Hvis du er til natur og grønne arealer, så er den store Assistens Kirkegård et klart besøg værd. Her kan du både nyde en solskinsdag, op gå på jagt efter både H.C. Andersens og Søren Kierkegaards gravsted. Også en anden kirkegård, nemlig Bispebjerg Kirkegård, er et besøg værd. Det er en meget besøgt kirkegård, som ikke mindst om foråret viser sig fra sin bedste side, når kirsebærtræerne er sprunget ud. Savner du lidt vand er du på Nørrebro aldrig langt fra det. På den ene side har du de populære Søerne, som er hyppigt besøgt året rundt grundet dens centrale placering og hyggelige omgivelser. På den anden side af Nørrebro finder du Utterslev Mose som kan bruges til løbeture, hyggelige gåture og grill om sommeren. Kulinarisk set er Nørrebro et sandt mekka. Du kan få alverdens slags mad - ligefra japansk og amerikansk til libanesisk og etiopisk. Du kan få alt hva dit madhjerte begærer. Udover natur og mad kan Nørrebro også lokke med deres mange specialbutikker. Hvor shoppingcentre med kædebutikker popper frem flere andre steder i København er der langt flere enkeltstående butikker, som gør oplevelsen ved at shoppe lidt mere speciel og hyggelig.

Vil du bo på Nørrebro?

Er du nu overbevist om at Frederiksberg er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige lejligheder og værelser lige her på findroommate.