eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Opret en gratis boligsøger profil

Det tager kun 2 min!

Søg efter din drømmebolig

Søg blandt de mange 1000 ledige boliger

Kontakt udlejeren

Aftal detaljerne med udlejer og flyt ind!

Nye boliger hver eneste dag

Der kommer dagligt mange nye lediger boliger til leje

Lejlighed København

Du kender nok København bedst for Den lille Havfrue, Amalienborg og Strøget. Danmarks hovedstad er dog langt mere end dette. Som Danmarks største by er der mange muligheder inden for alt lige fra uddannelse og jobs til shopping og kultur. Derfor er byen også en af de absolut mest attraktive byer at bosætte sig i. Over 1 million danskere har allerede bosat sig i København. Er du den næste?

Bolig i København

Som nævnt er København en rigtig attraktiv by, og hvert år kommer der nye danskere til byen for enten at arbejde eller studere på en af de mange uddannelsesinstitutter byen kan tilbyde. Dette gør også at boligmarkedet er ekstremt presset - og især om sommeren omkring studiestart kan det være svært at finde en lejebolig. Ofte finder man en lejlighed, måske endda den perfekte lejlighed, men så er den for dyr at sidde i alene. Derfor kan det være en god idé at finde en roommate at dele lejligheden med, som man dermed også deler huslejen med. Nye lejligheder er i de seneste år blevet bygget i blandt andet Valby, Sydhavnen, Nordhavn og Margretheholmen og dermed er der hele tiden nye muligheder for at finde en lejebolig.

Livet i København

Udover en stor boligmasse har København også en hel del andet at byde på. Indre by byder på alverdens shopping muligheder, caféer, museer og ikke mindst Tivoli. Der er altid liv i centrum, og altid noget at foretage sig. Når bylivet bliver for meget, kan man udnytte nogle af de mange parker og grønne arealer, som København rummer. I alle københavns bydele er der tilhørende grønne arealer. Valby har den flotte Valbyparken, hvor der både er legeplads mulighed for picnic, frisbee golf, foldbold, og en gåtur langs vandet. Vesterbro og Frederiksberg har Søndermarken og Frederiksberg Have, mens Indre by rummer Kongens Have, som mange københavnere bruger som samlingspunkt om sommeren til grill og boldspil. Fælledparken, som er Danmarks største park rummer også uendelige muligheder for både børn, unge, voksne og ældre. Alt i alt får du i København det bedste af begge verdner. Du får bylivet hvor du kan shoppe og opleve byen når du har lyst, men du kan også trække dig tilbage og nyde naturen i ro og fred.

Vil du bo i København?

Leder du efter en lejlighed i København, så kan du her på findroommate søge blandt mange ledige lejligheder. Har du fundet en lejlighed eller bor du allerede i en lejlighed, men vil gerne finde en eller flere roommates at dele lejligheden med, så kan du også søge blandt de mange boligsøgende, som søger bolig i København netop nu.

Ledige værelser i København

Ledige lejligheder i København