Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

{(GoogleLandingPage).Points4.Header}

There are many new homes available for rent every day

Lejligheder Østerbro

Den nordlige bydel i København, er for mange også kendt som ‘Speltkøbing’ - en bydel for børnefamilier. Trods ryet har Østerbro dog meget at byde på - både for børnefamilier og alle andre københavnere.

Boligerne på Østerbro

Østerbro består af en stor boligmasse af ældre, moderniserede boliger - I Indre Østerbro finder man primært lejlighedskomplekser hvor flere villaområder kan findes i ydre områderne af bydelen. Østerbros lillebror, og nu selvstændige by Nordhavn har mange år været en del af Østerbro og vil af nogle stadig anses som et område på Østerbro. Mange nye top moderne lejligheder er i de seneste år blevet bygget på Nordhavn, hvilket gør det muligt finde både ældre boliger tæt på centrum af København, men også helt nybyggede boliger med havneudsigt, lidt væk fra byens travlhed. Søger du lejlighed på Østerbro har du derfor rig mulighed for at finde en lejlighed der passer til lige det, du søger - om det er nyt eller gammelt.

Østerbros mange muligheder

Er der noget, som kendetegner Østerbro, så er det Parken. Danmarks nationalstadion, hvor fodboldlandsholdets hjemmekampe bliver spillet. I Parken afholdes der også tit koncerter, så stemningen omkring Parken er som regel en helt speciel stemning, omend det er glade fodboldfans eller koncertgængere, der præger bybilledet. Ved siden af Parken findes Danmarks største offentlige park - nemlig Fælledparken. I fælledparken er der plads til alle. Der er fælles yoga om sommeren, løbestævner, sportsfaciliteter heriblandt fodboldbaner, legepladser til børnene og hundegårde. Så er du enlig, en familie, barn, ung eller gammel, så er der plads til dig i Fælledparken. Og Fælledparken er blot én af de mange smukke grønne arealer, som du nemt kan komme til fra Østerbro. De gamle Kastellet er god til en søndagstur i det gode vejr. Her kan du også gå en smuttur forbi Danmarks nok største kendetegn - Den lille havfrue. Om sommeren kan du nyde de varme sommerdage på Svanemøllen Strand. Der er også en rask gåtur til Vesterbro

I løbet af de næste par år vil flere metrostationer åbne på Østerbro, hvilket vil gøre det endnu nemmere at komme rundt til resten af København fra Østerbro. Allerede nu går der både s-tog, intercity tog, regional tog, øresundstog og kystlinjen fra Østerport station, som er et stort omdrejningspunkt.

Grundet de gode transportmuligheder og Østerbros placering i København er dette område helt ideelt at bosætte sig i, hvis du ønsker at bo tilpas tæt på byen (uden at bo lige midt i centrum), men også nemt vil kunne komme rundt i byen og endda helt ud af byen.

Vil du bo på Østerbro?

Er du nu overbevist om at Østerbro er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige boliger lige her på findroommate.

Available rooms in København

Available flats in København