Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Roommate

Roommate, sambo, flatmate… Kært barn har mange navne. Overvejer du muligheden for at bo sammen med en eller flere roommates? Gør det! Der er en masse fordele ved at bo sammen med andre, så har du allerede en lejlighed med et ekstra værelse, som du vil leje ud, eller søger du selv lejebolig med tilhørende roommates, så er det bare om at komme i gang.

Fordelene ved at bo sammen med andre

Hvis du ikke har boet med en roommate før, har du denne oplevelse til gode - en oplevelse som vi synes alle skal prøve. Der er adskillige fordele ved at have roommates både økonomisk og socialt. Ligesom et kollektiv

Det kan være en stor økonomisk gevinst at bo sammen med andre idet huslejen deles af flere personer og din drømmelejlighed kan dermed blive billigere for dig end hvis du skulle bo i den alene. Udover huslejen kan I også deles om andre faste udgifter som el og vand hvilket vil give dig mere luft i budgettet sidst på måneden. En billig studiebolig kan selvfølgelig også være en god mulighed

Socialt kan det også være en stor fordel at bo sammen med andre. Der vil altid være nogen at snakke med og hygge med. Som roommates behøver I ikke at være bedste venner, I behøver ikke bruge alle frie timer sammen. I kan selv skabe lige det roommate forhold I ønsker. Det vigtigste er bare at finde én, som du føler dig godt tilpas med og som er på bølgelængde med hvad du søger i en roommate.

Søger du en roommate?

Hvordan finder man så lige dén roommates der passer til en selv? Det er der ingen formel på. En god idé er, som start at søge efter en, som har nogenlunde samme interesser som dig og måske er jævnalderende, så I nogenlunde er samme sted i livet. F.eks. hvis I begge er studerende vil I bedre kunne tage hensyn til hinandens eksamensperioder og sætte sig ind i den andens hverdag.

Søger du en roommate kan du finde andre som søger i samme område som du lige her. Finder du en eller flere med roommate-potentiale kan du altid sende dem en besked direkte på deres profil.

Når du har fundet din nye roommate kan I sammen gå ud og finde en lejlighed i jeres søgeområde.

Held og lykke med roomie jagten!

Available rooms in København

Available flats in København